Wil jij de magie van Disney samen met je gezin beleven? Ik mag 4 kaarten weggeven voor ‘Betoverende Werelden’, de nieuwste show van Disney On Ice! Wil je kans maken op deze geweldige prijs? Lees dan snel verder!

De magie van Disney

Al van jongs af aan werd ik betoverd door de films van Disney. Ik kan niet eens één favoriet opnoemen, want in elke Disneyfilm zit iets bijzonders waardoor ik de film nog vaker wilde zien! Natuurlijk hoop ik dat Suus deze films straks net zo leuk vind als ik. Gelukkig ken ik een klein meisje, of beter gezegd een heel gezin, dat Disneyfan van het eerste uur is! Zij werden héél blij van het nieuwtje dat ik ze kortgeleden kon vertellen. Ik vond het geweldig om Ilse te verrassen met het feit dat ze met man en kindjes naar de voorstelling van Disney On Ice: Betoverende Werelden mag namens Mama’s Meisje. Als ik de showbeschrijving doorlees, beloofd het een geweldig spektakel te worden. Maar weet je wel minstens zo leuk is? Ik mag 4 kaarten weggeven aan één van mijn lezeressen!

Betoverende Werelden HR

Disney On Ice presenteert Betoverende Werelden

Stap in de betoverende wereld van Disney magie, live op het ijs! Bereid je voor op non-stop plezier met vier van je favoriete Disney-verhalen tijdens Disney On Ice presenteert Betoverende Werelden. Voel de spanning als Bliksem McQueenTakel en de ploeg van Disney/Pixar’s Cars over het ijs scheuren en supersnelle stunts uithalen. Duik in het avontuur met Ariël, diep in de zee, en reis mee naar het koninkrijk van De Kleine Zeemeermin. Met Buzz Lightyear, Woody, Jessie en de hele bende van Toy Story beleef je een spannend avontuur, als zij ontsnappen uit handen van de onstuimige peuters van het kinderdagverblijf. En ga mee naar de winterse wereld van Arendelle met de zusjes Anna en Elsa en de vrienden Olaf en Kristoff uit Disney’s Frozen als zij ontdekken hoe ware liefde een koninkrijk kan redden. Van wielen tot golven, van een ijzig wonderland tot de sterren en daar voorbij, de favoriete Disney-momenten van je hele familie komen tot leven in Disney On Ice presenteert Betoverende Werelden.

Toy Story3

Waar en wanneer?

  • 15 – 17 december 2017 in Ahoy te Rotterdam
  • 22 – 26 december 2017 in de Jaarbeurs te Utrecht
  • 28 – 30 december 2017 in RAI te Amsterdam
  • Tickets zijn verkrijgbaar vanaf €18. De show is Nederlands gesproken. Meer informatie vind je op disneyonice.com

Frozen

Winnen!

Beleef de magie en de muziek van de tijdloze werelden van Cars, de Kleine Zeemeermin, Toy Story en Frozen! Maak kans op 4 Zilveren tickets voor Disney On Ice presenteert Betoverende Werelden op vrijdag 15 december 2017 om 19.00 uur in Rotterdam Ahoy. Hoe maak je kans?

  • Like de Facebookpagina van Mama’s Meisje
  • Laat in een reactie onder de blog én onder het Facebookbericht weten dat je meedoet aan deze winactie.
  • Alleen reageren als je op de genoemde datum en tijd in de gelegenheid bent om daadwerkelijk naar de show te gaan! De tickets zijn niet overdraagbaar, inwisselbaar voor een andere datum of uit te keren in geld of voor andere producten of diensten.
  • Let op: om kans te maken, moet je de Facebookpagina van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. Meedoen kan tot zaterdag 7 oktober om 23:59 uur. De winnaar wordt op zondag 8 oktober op de blog bekend gemaakt. Meldt de winnaar zich niet binnen 48 uur na bekendmaking, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. 

Good luck!

Liefs Karin

 

 

 

 

Cars