Een avondje naar de bios met je vriendin, zus, moeder of gezellige collega: wie wil dat nou niet? Van Kinepolis mag ik kaarten weggeven voor de nieuwe film Mamma Mia! Here We Go Again! tijdens de Ladies Night op 18 juli a.s. Hoe je kans maakt, lees je nu op de blog!

Ladies Night bij Kinepolis

Zo nu en dan is het heerlijk om een avondje uit te gaan met je vriendinnen, je zus of moeder of misschien die collega waar je net iets meer mee optrekt als de plicht roept. Bij Kinepolis wordt regelmatig een Ladies Night georganiseerd: het ideale uitje dat garant staat voor een gezellige avond! Je wordt bij binnenkomst ontvangen met een welkomstdrankje, waarna je in de bioscoop verschillende stands op het gebied van beauty, fashion en accessoires kunt vinden. Ook worden er leuke prijzen verloot! Daarna bekijk je de voorpremière van een nieuw verschenen film op het grote scherm en na afloop ontvang je ook nog een goodiebag! Je wordt dus compleet in de watten gelegd tijdens een Ladies Night bij Kinepolis.

20180718 ln mamma mia 2 dia

Mamma Mia! Here We Go Again!

Tien jaar na het wereldwijde succes van Mamma Mia! The Movie nodigen we je uit om terug te keren naar het magische Griekse eiland Kalokairi in een geheel nieuwe musical gebaseerd op de liedjes van ABBA. De oude cast keert terug en is uitgebreid met onder meer Lily James (Cinderella, Baby Driver) en Cher. Net als in Mamma Mia! The Movie zien we Oscarwinnares Meryl Streep als Donna, Julie Walters als Rosie en Christine Baranski als Tanya. Amanda Seyfried en Dominic Cooper keren terug als Sophie en Sky, terwijl Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård en Colin Firth opnieuw Sam, Bill en Harry spelen; de drie mogelijke vaders van Sophie. In deze film keren we ook terug in de tijd en zien we hoe de relaties uit het heden tot stand kwamen. Lily James speelt de rol van de jonge Donna. Alexa Davies (A Brilliant Young Mind) en Jessica Keenan Wynn (Broadway’s Beautiful) nemen de rollen op zich van de jonge Rosie en Tanya. De jonge Sam wordt gespeeld door Jeremy Irvine (War Horse), terwijl de jonge Bill gespeeld wordt door Josh Dylan (Allied) en de jonge Harry gespeeld wordt door Hugh Skinner (Kill Your Friends).

Informatie over de film:

Datum: Woensdag 18 juli
Tijd: Event start één uur voor aanvang film*, kijk bij de locatie voor de verschillende filmtijden.
*Bij Kinepolis CineMagnus Schagen en Kinepolis CineMeerse Hoofddorp start het event een halfuur voor aanvang van de film.
Ticketprijs: € 14,00 p.p.

felix mooneeram 222805 unsplash

WIN: 2×2 kaarten voor Ladies Night: Mamma Mia! Here We Go Again! bij Kinepolis

Ik mag 2 x 2 kaarten weggeven voor de Ladies Night bij Kinepolis op woensdag 18 juli a.s. Wil je kans maken op een avondje bioscoop voor twee? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

  • Volg Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
  • Laat in een reactie onder deze blog weten in welke vestiging je de Ladies Night zou willen bezoeken.
  • Vul een geldig e-mailadres in! Meedoen kan tot en met 11 juli 2018. De winnaar krijgt uiterlijk 13 juli bericht via e-mail.
  • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt via e-mail op de hoogte gesteld. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur na berichtgeving via e-mail, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Bron: afbeelding bioscoopstoelen