Ik viel al eerder voor ‘Mijn Zwangerschapsdagboek’ van Maan Amsterdam, maar er is goed nieuws! Deze prachtige lijn is uitgebreid met het ‘Mijn Eerste Jaar boek’. Nog beter nieuws: ik mag twee exemplaren van dit invulboek weggeven! Lees je snel verder?

De lieve en zachte ontwerpen van Maan Amsterdam

Inmiddels ben ik al flink op weg in Mijn Zwangerschapsdagboek van Maan Amsterdam. Zoals ik destijds vertelde, ben ik gevallen voor de schattige look van dit boek. Mijn liefde voor pastelkleuren is op dit moment heviger aanwezig dan ooit te voren, dus toen mijn oog viel op dit geweldige ontwerp wist ik: die wil ik! Maar ik maakte enkele weken geleden opnieuw een vreugdedansje, want wat blijkt: de collectie van Maan Amsterdam is uitgebreid met het Mijn Eerste Jaar boek. Helemaal in dezelfde stijl als mijn Zwangerschapsdagboek, dus je snapt: I love it!

SAM 4857

Mijn Eerste Jaar boek voor alle bijzondere momenten en mijlpalen

In het Mijn Eerste Jaar boek kun je alle bijzondere momenten en mijlpalen bijhouden. Er zijn twee varianten verkrijgbaar: een blauw en een roze invulboek. Vanzelfsprekend begint het boek met de geboorte van je kindje, waarover je kunt noteren wie erbij waren, hoe het weer was en natuurlijk hoe het verliep. Wat ik zo ontzettend leuk vind aan dit boek zijn de pagina’s over mijn gezin en mijn familie. Na mijn eerste week gaat het boek per maand verder en worden er allerlei leuke vragen gesteld om te benoemen hoe het die maand is verlopen met de groei en ontwikkeling van je kleintje.

Maan Amsterdam mijn eerste jaar boek win

Achterin het boek is ruimte voor foto’s en het ideale is dat er daar ook pagina’s voor alle verschillende mijlpalen in opgenomen zijn. Bij het boek van Suus was dit allemaal opgenomen in de verschillende maanden, maar Suus was vrij laat met alles waardoor ik steeds moest invullen dat ze nog niet zover was. In het boek van Maan Amsterdam zijn dus aparte pagina’s over mijn eerste kleertjes, mijn eerste hapjes en meer bijzondere mijlpalen. Je kunt de groei en ontwikkeling op speciaal daarvoor bestemde pagina’s invullen en zelfs bijhouden wanneer je met je kleintje bij de dokter bent geweest. Dit alles is vormgegeven in de prachtige stijl van Maan Amsterdam, in pastelkleuren en voorzien van mooie quotes. Ik kan het me nog niet voorstellen, maar over drie maanden zijn we als het goed is al druk met invullen… Spannend!

Mijn Eerste Jaar boek is verkrijgbaar voor €29,95 via de webshop van Mini en Momo. Voor andere verkooppunten kun je de website van Maan Amsterdam raadplegen. 

SAM 4855

WIN: 2 x Maan Amsterdam invulboek Mijn Eerste Jaar

Niet alleen ik mocht een boek ontvangen voor mijn tweede meisje, ik mag maarliefst twee (!) boeken weggeven! Wil je kans maken op een exemplaar? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

  • Like Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
  • Laat in een reactie onder deze blog weten waarom je graag kans wilt maken op het Mijn Eerste Jaar boek. Geef daarbij aan of je voor een blauw of roze exemplaar meedoet!
  • Extra winkans: tag iemand die ook van deze actie moet weten onder het bericht op social media!
  • Let op: om kans te maken, moet je de één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaars worden op vrijdag 19 januari op de blog bekend gemaakt. Meldt de winnaar zich niet binnen 48 uur na bekendmaking, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. 

Liefs Karin

 

 

 

 

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking.