Anderhalf jaar geleden maakten wij al eens kennis met Hello Fresh. In de tussentijd hebben ze niet stil gezeten, want er is van alles verbeterd en vernieuwd. Wij mochten de vernieuwde Hello Fresh uitproberen! Ben je ook nieuwsgierig naar Hello Fresh? Dan heb ik iets heel leuks voor je!

Wat eten we vandaag?

Mijn ouders maakten met veel plezier gebruik van deze maaltijdservice en daardoor werden wij ook aangestoken. Wat is er handiger dan na een drukke werkdag thuiskomen en je niet druk te hoeven maken over de vraag die iedere dag terugkomt: wat eten we vandaag? Ook de variatie sprak ons erg aan: wij zijn definitely geen keukenprins en -prinses. We aten heus niet iedere week precies hetzelfde, maar we zagen wel een soort drieweeks patroon optreden. We besloten de Original proefbox van Hello Fresh te bestellen. Een grote doos met verse ingrediënten werd gekoeld aan onze deur bezorgd en verwachtingsvol ging ik de volgende dagen aan de slag. Het was makkelijk, we hadden variatie en toch vond Erik niet alle maaltijden even lekker. Dus besloten we om niet nog eens te bestellen. Smaken verschillen! Het was wel lastig om van het abonnement af te komen, we vonden dit toen eigenlijk een afknapper voor zo’n toffe service… Erg benieuwd hoe dit nu zou zijn!

SAM 2940

 

Hello Fresh is verbeterd en vernieuwd!

Anderhalf jaar later mochten we de Hello Fresh box opnieuw uitproberen. Deze keer gingen we voor een Familybox. Bij het bestellen van de box via mijn online account, kon ik kiezen uit 10 verschillende gerechten. Dat is al een heel positief verbeterpunt. De reden waarom wij de vorige keer niet doorgingen, was omdat de maaltijden toen ‘vast‘ stonden. Je moest gewoon eten wat de pot schafte. Maar nu is de keuze veel ruimer en konden we bijvoorbeeld kiezen voor een soep, salade, pasta en meer variaties.

Hello Fresh

De box werd wederom gekoeld geleverd, waarbij we niet meer anderhalve week hoefden te wachten: ik bestelde op woensdag en zaterdag had ik de box in huis! Ook de bezorgmomenten zijn uitgebreid (incl. avonden!). Bij het openmaken van de box bevatte deze 3 dozen waarin per maaltijd de ingrediënten verdeeld zijn. Deze kon ik zo in de koelkast zetten. Het uiterlijk van de box is veranderd en ook de bijgeleverde receptenkaarten zijn vernieuwd. De receptkaarten zijn duidelijker en tevens is een kaart toegevoegd met de maaltijden voor de volgende week. Zo kun je alvast bedenken welke je wilt kiezen! Door de puntsgewijze uitleg met foto’s kan het koken van een verse, makkelijke maar toch bijzondere maaltijd eigenlijk niet meer misgaan!

SAM 2941

De box kan wekelijks gepauzeerd worden en als je niet van plan bent om nogmaals te bestellen, kun je tegenwoordig veel makkelijker je abonnement opzeggen. Het totaalplaatje is dus erg positief veranderd en wij zijn nu veel enthousiaster over Hello Fresh!

Korting op jouw Hello Fresh Box!

Wij hebben heerlijk gegeten! Op de foto’s zie je het gerecht kip-cheeseburgers met zoete rode ui, geroosterde bataat en een frisse salade. Easy peasy en kijk eens hoe het eruit ziet? Als ik dat kan, dan kun jij het zeker!

SAM 2950

Ben je nieuwsgierig geworden naar Hello Fresh en lijkt het je leuk om ook eens zo’n box te proberen? Dan heb ik iets leuks voor je! Namelijk een kortingscode die 25 euro korting geeft op de eerste box die je bestelt:

FLEX8YV

Deze code is geldig t/m 30 juni 2017 op een Family Box, Original Box of Veggie Box. De code geeft dus 25 euro korting op de eerste box die je bestelt en kun je rechtsboven invoeren bij het afrekenen.

Eet smakelijk!

Liefs Karin

 

 

 

 

Deze blog is tot stand gekomen door middel van een samenwerking