Nadat vorig jaar Lisa Leert Lopen van VTech de nominaties voor Speelgoed van het Jaar 2015 behaalde, komt dit jaar het zusje van Lisa tevoorschijn: Maartje!

Maartje heeft allerlei kwaaltjes, dus welke poppendokter maakt haar beter?
De vijftien mankementen van Maartje worden gelukkig goed duidelijk, want wanneer ze is gevallen, lichten haar knie of arm op en als ze koorts heeft, dan gaan haar wangen gloeien.
Ze geeft dus goed aan waar ze last van heeft en vraagt om verzorging. De bevlogen poppenmoeder of -vader kan dus in actie komen en leert over verzorging, voeding en beweging.

179503-kidshot_front

En om die verzorging op de goede manier te geven, komt Maartje met een heleboel hulpmiddelen. Pleister, thermometer, spuit, stethoscoop, zelfs een medicijnflesje met lepel. Alles is dus binnen handbereik om Maartje weer op de been te krijgen.

179503-sit-left_top

Als papa en mama kunnen we ook nog wat invloed uitoefenen. Via www.vtechdolls.com kunnen we zelf kwaaltjes toevoegen, zodat het zorgen voor Maartje nooit verveeld. Ook kunnen we Maartje wat meer informatie geven over haar poppenmoeder of -vader. Zo kan Maartje de verjaardag van haar verzorger onthouden, net als datum, tijd, voornaam, verschillende feestdagen, het dagelijks ritme en de wekelijkse activiteiten. Tot slot zingt en praat Maartje, ze kent meer dan 100 vrolijke zinnetjes, melodietjes en liedjes.

VTech Maak Maartje Beter is verkrijgbaar bij bol.com voor €49,95

littlelovelogo_0820