Twee weken geleden was ik bij Wibra en ik trof daar allerlei leuke spulletjes voor Pasen! Vandaag laat ik zien wat ik er kocht. Zo kun je het eieren zoeken wel héél leuk maken met een item dat ik bij Wibra scoorde!

Stickers voor Pasen

Kinderen zijn dol op stickers. De kinderen die ik ken, in ieder geval wel. Stel: je hebt een familiebrunch of diner tijdens de paasdagen, dan is het toch prettig als de kleintjes zich vermaken? Bij Wibra kocht ik een boekje vol paasstickers én superleuke raamstickers. Garant voor speelplezier! En ze kunnen gewoon aan tafel blijven zitten met de gewone stickers. De raamstickers zijn makkelijk te verwijderen, maar misschien daarna wel weer de ramen wassen? Ach, onder het mom van voorjaarsschoonmaak (#hebnikstedoenofzo ;) ).

Pasen Wibra1

Eieren zoeken met een extraatje!

Eieren zoeken: ik weet nog dat wij dat als kind de hele dag wel konden. Mijn ouders vonden hoogzomer nog wel eens chocolade eieren terug die niet waren gevonden… Te goed verstopt! Bij Wibra zag ik deze leuke prikkers met hints! Bijvoorbeeld ‘start here‘ of ‘this way‘! Zo wordt eieren zoeken ook voor de allerkleinsten leuk en weten papa en mama na de tijd waar ze alles ook al weer verstopt hadden ;) Ik ben trouwens dol op pastelkleuren, dus voor ik het wist, mikte ik ze in mijn mandje…

Pasen Wibra

Over mandjes gesproken, tijdens het eieren zoeken is het handig om een mandje bij je te hebben waar je de eitjes in kunt doen. Ook daar hebben ze bij Wibra aan gedacht: ik heb een roze versie gekocht, maar er zijn ook andere kleuren verkrijgbaar!

Happy Easter to you

Als laatst kocht ik deze juten hanger als paasdecoratie met de tekst Happy Easter to you! Wij hebben in huis een gebint en daar heb ik ‘m aan gehangen. Staat heel gezellig, toch?

IMG 2839

In totaal was ik ongeveer €5 kwijt. Ons eigen kuiken zal er nog niet veel mee kunnen, maar mijn nichtje gaat het eieren zoeken vast heel leuk vinden dit jaar! Heb jij de items al zien liggen bij Wibra? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook, Instagram of Twitter!

Liefs Karin