Gister zag ik op Instagram een budget tip van budgetbaby2016 voorbij komen: superleuke decoratiekaarten voor een klein prijsje. Ik ging dus vandaag even naar de Wibra en uiteraard kwam ik weer met veel te veel leuks thuis.

Babyspullen bij Wibra

Want zeg nou zelf, als je de folderpagina ziet, dan kun je ook alleen maar hebberig worden:
Folder
Deze collectie babykamerspullen heeft veel weg van Done by Deer, maar met een beetje invloeden van Eef Lillemor. De stijl vind ik geweldig, dus moest me wel inhouden, maar heb wat leuke spulletjes gekocht voor Suus haar kamer!
Allereerst natuurlijk de kaarten, waarvoor ik eigenlijk naar de Wibra ging.

WIBRA Babykamerdecoratie1

Je hebt een jongensversie en een meisjesversie. Ik heb al eens eerder leuke kaarten bij Wibra gekocht, die hangen nu in twee lijsten op Suus’s kamertje. In de blog over de babykamer zie je hier meer over. Per 6 stuks betaalde ik €0.79 en kan ik ze leuk eens afwisselen.

Decoratie voor de babykamer

Verder kocht ik een kapstokje in de vorm van een olifant, een houten olifantje die als decoratie in de vensterbank of op de kast kan worden gezet en een koffertje met een olifantje erop. Alle items zijn in verschillende kleuren en met verschillende prints verkrijgbaar. Prijzen van links naar rechts: €1,00 – €2,99 – €1,49

WIBRA Babykamerdecoratie

SAM 1879

Zo ook de ‘hoedendozen’: ik kocht twee ronde dozen met verschillende prints. Pastelkleuren blauw, roze en mint overheersen in de verkrijgbare items, helemaal passend bij wat ik mooi vind en de stijl van de babykamer die we al hebben! Afhankelijk van het formaat kosten deze ronde dozen €2,99-€3,99 per stuk.

SAM 1877

Wibra folder babycollectie

Als je de spulletjes graag wilt bekijken, denk ik dat je niet te lang moet wachten. In het filiaal waar ik was, was er nog ruim aanbod, maar ik zag op Instagram ook al dat er bij sommige Wibra’s niets meer te krijgen is. De folder is geldig van 13 februari tot en met 4 maart of tot einde voorraad!

Wij zijn in ieder geval heel blij met onze nieuwe spulletjes die helemaal bij de babykamer passen! Wat vind jij van de deze shoplog? Ik ben heel benieuwd naar je reactie in de comments of op Instagram, Facebook of Twitter!

Liefs Karin

 

SAM 1865