Weet je nog: die babyfolder van Wibra van drie weken geleden? Er werd toen een sneak peek gedeeld van een supertof dierenpoefje. Maar er is meer! Ik laat je de nieuwe collectie babykamer accessoires van Wibra zien en ik denk dat je er héél snel bij moet zijn ;) Nog leuker: als je toch shopt voor je kleintjes, check dan even de nieuwste fashion voor jezelf… Kijk maar mee!

Wibra is hip!

Wauw, sinds ik kinderen heb kom ik meer dan ooit bij Wibra want ze hebben regelmatig superleuke dingen. Babykleding zoals fijne rompers en regelmatig leuke broekjes, jurkjes en tops, maar ook hele fijne woon- en kinderkameraccessoires! Zo kocht ik er al eens eerder hele schattige opbergdozen en pastelkleurige accessoires, die toen ook razendsnel uitverkocht waren. Wibra speelt duidelijk in op de trends en ik kom er tegenwoordig maandelijks. Ik heb er laatst zelfs kleding voor mezelf gekocht! Dat had ik nooit gedacht, want Wibra had jaren geleden een heel ander imago, maar dat hebben ze helemaal om weten te keren. Conclusie: Wibra is hip! De nieuwe folder is daar het bewijs van…

Wibra kinderkamer babykamer accessoires folder - Mama's Meisje blog

Dierenpoefjes en tipi’s

In de folder die ik drie weken geleden deelde stond al een kleine teaser voor de folder die vanaf maandag 11 maart ingaat. De populaire krukjes in de vorm van allerlei dieren kon je eerder al bij Kwantum spotten. In de folder die maandag ingaat staan hele toffe dierenpoefjes en tipi’s voor een echt Wibra prijsje! Superleuk voor op de babykamer, kinderkamer of in de speelhoek en voor deze budget prijsjes een echte musthave! De poefjes zijn verkrijgbaar in het model olifant, nijlpaard en neushoorn (mijn favoriet!). De tipi is zowel in mint als in zachtroze verkrijgbaar en er zit zelfs een kleine uitsnede in de vorm van een raampje in. Ook is er een decoratieve ladder in dezelfde stijl verkrijgbaar. Deze kun je als decoratie op de babykamer plaatsen en decoreren met onder andere de pompom slinger waarover ik verderop meer vertel. En wat dacht je van leuke macramé regenboogjes die ik op Instagram liet zien?

Wibra dierenpoefjes poef dierenkrukjes olifant neushoorn nijlpaard accessoire kinderkamer hip - Mama's Meisje blog

Wibra tipi tent tipitent zachtroze mint kinderkamer speelhoek hip idee folder aanbieding - Mama's Meisje blog

Letterbord, opbergdozen en pompoms

Van de rest van deze folder van Wibra word ik nog hebberiger met onder andere een letterbord, opbergdozen en pompoms! Zagen we voor een tijdje geleden nog veel letterborden met letters die je tussen horizontale banen moest klikken, nu is een pegboard look helemaal hip. Het letterbord is verkrijgbaar in zwart en wit én er is een extra set letters verkrijgbaar, wat ik dus echt een pluspunt vind. Zo weet je zeker dat je alle quotes en teksten moeiteloos kunt plaatsen zonder ineens iets nieuws te moeten verzinnen omdat je net één letter tekort komt! De fleecedeken en kussens op de voorkant van de folder hebben een prachtige tropische print die je ook terugziet in de opbergdozen. Hierdoor kun je met een aantal accessoires al snel één stijl creëeren op de babykamer, slaapkamer of in de speelhoek. Al moet ik toegeven dat deze print echt niet misstaat in een ‘grote mensen‘ interieur, haha! De tropische print komt ook terug in de slabbers en ik zie daar meer hele leuke printjes voorbij komen. Mijn oog viel gelijk op het boxkleed en de hydrofiele doeken met stipjes. En heb je de pompom mobiel gezien? Tevens is er een guirlande (slinger met pompoms) verkrijgbaar, die kun je bijvoorbeeld aan de decoratieve ladder hangen maar ook in de speelhoek, aan een plankje boven de commode óf als versiering van de tipi. Dat deden wij ook en geeft net die extra touch aan de tipi. Op mijn Instagram feed vind je een foto van onze tipi met slinger.

Wibra kinderkamer babykamer speelhoek accessoires musthaves dierenpoef tipi opbergdozen hangers - Mama's Meisje blog

Fashion bij Wibra

Ik weet niet wat jullie ervan vinden, maar ik vind de fashion bij Wibra hipper dan ooit! Zoals ik al vertelde, kocht ik er laatst een nieuw shirtje en nu ik dit allemaal zie, wil ik er zeker nog een keer naartoe. Het fijne is dat deze items in diverse maten verkrijgbaar zijn en de pasvorm erg mooi is. Ik draag nu maat 42/44 en kocht het shirtje in XL. Dat valt iets aan de ruime kant, maar ik vind het niet prettig om hele strakke kleding te dragen. Vooral de gestreepte broek en de rode pantalon vind ik erg tof! En heb je de haarband met panterprint gezien?

Wibra fashion damesmode - Mama's Meisje blog

Wibra damesmode fashion - Mama's Meisje blog

Rennen naar Wibra!

Of het nu gaat om fashion of om interieur: Wibra zorgt ervoor dat je voor budget prijsjes hippe items kunt aanschaffen. Ook als je minder te besteden hebt of er gewoonweg niet zoveel geld aan uit wilt geven. Na het zien van die toffe accessoires, nieuwe fashion voor de dames én onderstaande leuke aanbiedingen, heb ik eigenlijk maar één advies: rennen naar Wibra!

Wibra kinderkleding fashion jongenskleding meisjeskleding pyjama baby paas - Mama's Meisje blog-horz

Wat vind jij van deze nieuwe folder van Wibra? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook of Instagram!

september 9 2019 2 00 pm findlay residence