Wauw, wat was het een leuke week! Aangezien het weer eens tijd werd voor een weekoverzicht, laat ik jullie op de blog zien wat ik afgelopen week allemaal uitspookte. We kwamen terug van een weekendje Ameland, ik werkte aan leuke opdrachten, mijn inner housewifey kwam naar boven en ik ben begonnen aan birthday preps voor de verjaardag van Suus… Ik scoorde panter Annie sneakers voor Suus, ging shoppen in Enschede én bij Ikea ennnnn de mussen vielen dood van het dak, maar wij gingen een dagje naar de dierentuin. Een bomvol weekoverzicht dus! Kijk je mee?

Maandag

Wakey, wakey! Vandaag worden we wakker op Ameland, waar de laatste ochtend van ons weekendje weg is aangebroken. Terwijl Erik de meisjes uit bed haalt en aankleedt, kleed ik me ook aan en zorg ervoor dat onze slaapkamer al helemaal klaar is voor vertrek. Gisteravond heb ik al een groot deel ingepakt, maar het is toch altijd een heel gedoe om alles op tijd uit het huisje te krijgen. Na het ontbijt stort ik me dus op het klaarzetten van de bagage, terwijl Erik het vuilnis wegbrengt en de auto inpakt. Ondertussen doet Niene nog een slaapje in de buggy, omdat het campingbedje al is ingepakt. Suus loopt heel trots met haar trolley door het huisje. Om 10.01 uur trekken we de deur van het huisje dicht en checken uit bij de receptie. We hebben de boot van 11.30 uur gereserveerd en daarom moeten we nog wat tijd overbruggen. Dat lukt prima in de speeltuin op het vakantiepark. En daar kom ik ook nog een andere blogger tegen! Anne van MoneyMom zat toevallig het hele weekend op hetzelfde park! Heel leuk om elkaar op deze manier ‘in het echt’ te ontmoeten ;) Uiteindelijk zijn we ruim op tijd voor de boot en na een vlotte overtocht rijden we in één streep naar huis. We pakken de auto weer uit en ik stort me gelijk op de was. Ik ben zó blij dat we voor vertrek al boodschappen hebben besteld. Die staan om 16.00 uur klaar bij het Pick Up Point, écht een aanrader hoor! Geen stress bij thuiskomst, ik hou d’r van. Na een flinke opruimactie heb ik voor etenstijd alle bagage alweer opgeruimd en staat de wasmachine voor de tweede keer aan. Erik heeft gekookt en doet na het eten de meisjes in bad en brengt ze naar bed. Zo kan ik nog even doorgaan met wasjes draaien en vouwen. Ook zet ik nog wat foto’s op de laptop en check mijn mail. En dan is het alweer tijd om te slapen, wat heus wel lukt na zo’n weekendje weg!

collage weekoverzicht maandag weekendje ameland - Mama's Meisje blog

Dinsdag

De wekker gaat vroeg, want vandaag ga ik weer aan het werk! Erik heeft nog vrij en samen maken we de kindjes startklaar voor een dagje opvang. Dat gaat snel, dus rond 08:00 uur kruip ik met ontbijt achter mijn laptop. Eerst even mijn mailbox bijwerken, mijn urenregistratie invullen en dan buig ik mij over de planning van die dag. Ik werk lekker door en schrijf drie blogs. Vervolgens ga ik even naar de Action, waar ik nog wat dingetjes moet halen en ik loop tegen leuke spulletjes aan die ideaal zijn om als decoratie bij foto’s te gebruiken. Ook loop ik binnen bij de bloemist voor een bosje eucalyptus. Eenmaal thuis ga ik gelijk aan de slag met deze aankopen en maak een mooie flatlay foto voor een giveaway. Je hebt ‘m misschien wel voorbij zien komen op Instagram! Ondertussen eet ik 2 beschuitjes en drink een bouillon. Na het weekend vol lekkers is zo’n balansdag wel fijn. Daarna lees ik nog voor mijn andere bedrijf en vervolgens stort ik me op het leed dat vakantiewas heet. Strijken, wasjes opvouwen en nieuwe was aanzetten: dit doe ik onder het genot van Netflix. Tegen 16.30 uur kook ik eten: we eten vandaag een kapsalonschotel. Lekker makkelijk, ideaal voor zo’n drukke dag. Na het eten haalt Erik de kindjes weer op en na even gespeeld te hebben, doen we ze in bad en naar bed. Daarna werk ik nog aan een blog en kruip vervolgens op de bank met een kop thee. En de was ;)

collage weekoverzicht dinsdag lunch diner kapsalonschotel accessoires fotos flatlay - Mama's Meisje blog

Woensdag

Ook vandaag gaat de wekker weer vroeg! Nadat we ontbeten hebben, gaan we snel aankleden want we gaan op kraamvisite! Suus heeft er zin in en heeft hele praatjes. Op de terugweg valt ze bijna in slaap in de auto, maar ik steek daar snel een stokje voor. Rond de lunch zijn we weer thuis en eten we samen met Erik, die druk is geweest in de tuin. De grote tuinverbouwing waar ik binnenkort meer over vertel! Na het broodje gaan de meisjes even slapen. Suus doet lang niet iedere dag een dutje ’s middags, maar af en toe heeft ze het echt nog nodig. Iets wat een tijdje geleden veel minder was, maar ik denk dat dat komt omdat ze nu zóveel energie heeft, dat ze alles opneemt. Ze doet volop mee waardoor ze weer vermoeider wordt. Als ze in bed liggen, check ik mijn mail en werk een idee voor een nieuwe blogrubriek uit. Als ik dit aankondig in mijn stories, komen er hele leuke reacties op. Aan het eind van de dag heb ik al 3 aanmeldingen binnen voor Help A MOM out! Zo tof! In deze blog vertel ik meer over de nieuwe rubriek. Er komt nog een pakketje binnen met de eerste spullen voor de verjaardag van Suus. Kun jij het thema raden? Ik hang nog een wasje op en haal de meisjes weer uit bed. Het is prachtig weer dus we gaan lekker naar buiten. Suus en Niene gaan op de schommel en hebben dikke lol samen. Dit zijn toch echt de genietmomentjes hoor! Aan het eind van de middag gaan we naar binnen. Erik kookt eten en ik ga naar boven. Ik verschoon de bedden, ruim de was op en maak de kamers schoon. Na het eten stofzuig ik de boel nog en doe gelijk beneden een rondje. De dames zijn in de tussentijd in bad geweest en klaar om naar bed te gaan. Als ze er eenmaal in liggen, ga ik nog even aan het werk. Tegen 22.00 uur plof ik op de bank met thee en Netflix.

collage weekoverzicht woensdag kraamvisite regenboog schommel - Mama's Meisje blog

Donderdag

Rise and shine! Vandaag verslaap ik me stiekem een beetje, maar aangezien Erik zijn laatste vakantiedagje heeft, halen we de meiden samen uit bed. Al snel daarna gaat de deurbel en staan mijn ouders voor de deur met onze logé. Ze hebben iets lekkers meegenomen voor bij de koffie, wat een verwennerij! Rond lunchtijd gaan wij samen naar de supermarkt en de drogist. We hebben namelijk een avondje met maskertjes en chocolade gepland, maar dat moeten we nog wel even halen ;) Na de lunch moet ik nog even wat werk verrichten en maak ik nog een klein schoonmaakrondje door het huis. Daarna is het alweer tijd om te koken en vervolgens de dames in bad te doen en naar bed te brengen. Ook maak ik het logeerbed klaar. Rond 20.00 uur ploffen we op de bank voor GTST en daarna besluiten we Netflix te starten. En dat onder het genot van chocolade en maskers :)

collage donderdag weekoverzicht logeren thee maskers chocolade meidenavondje - Mama's Meisje blog

Vrijdag

Joehoee! De afgelopen tijd heb ik heel wat doorgewerkt in de avonden zodat ik vandaag een dagje vrij kon nemen. We gaan namelijk shoppen in Enschede! Samen met mijn buurmeisje spring ik om 09.00 uur in de auto en we parkeren op een P&R. Daarna nemen we de bus naar het centrum en starten we bij Primark. Ik heb een aantal dingetjes op mijn lijstje gezet die ik nodig heb voor de meisjes. Zo koop ik er sneakersokken voor Suus, shortjes voor de opvang voor Niene en shortama’s. Ook koop ik nog wat andere leuke dingetjes die te vinden zijn onder de highlight ‘Twee Tientjes‘ op Instagram. Na de Primark gaan we eerst op het dakterras bij La Place zitten met een smoothie en een croissant. Daarna gaan we verder met onze shopmissie! Voor mezelf vind ik een toffe denim jurk bij H&M en een zonnebril bij New Yorker. Tussendoor lunchen we en natuurlijk kies ik een broodje carpaccio. Als we aan het eind van de middag thuis zijn, maak ik gelijk foto’s voor de Twee Tientjes Challenge en deel na het eten deze budgetoutfits via Instagram. Ook werk ik m’n mail bij, maak een blog af en schuif nog wat in mijn planning. Ennnnn ik check mijn statistieken voor de maand mei, omdat het de laatste dag van de maand is. Ik maak een klein vreugdedansje, want ik heb een nieuw record in bezoekersaantallen gehaald: meer dan 26.000 unieke! Superfijn, want mijn cijfers zijn nu voor de 5e maand op rij stabiel (en zelfs een kleine groei) en dat vind ik echt heeeeeel tof. Rond 21.00 uur plof ik op de bank en samen met mijn buurmeisje kijken we weer Netflix!

collage weekoverzicht vrijdag shoppen in enschede primark lunchen - Mama's Meisje blog

Zaterdag

Pfff, de week vliegt voorbij, het is alweer zaterdag! Een drukke dag, want eenmaal aangekleed en ontbeten rijden we om 09.30 uur naar Ikea. Ik wil namelijk even kijken naar de Ikea Stuva serie voor een speelhoek op de slaapkamer van Suus. Zo’n speelhoekje hebben we beneden ook al, maar Suus wil steeds vaker boven spelen. Aangezien de commode eruit kan, wil ik wat veranderingen aanbrengen op haar kamer. En ja hoor: ik neem gelijk de benodigdheden mee. Binnenkort laat ik meer zien ;) Ook koop ik wat nieuwe fotolijstjes. Eenmaal thuis ligt er een leuk pakketje van AliExpress op me te wachten met de meest geweldige panter Annie sneakers. Ze zijn er zowel in wit als bruin, check deze link voor de shop. Ze passen Suus goed en ik ben er helemaal blij mee! Na de lunch stort ik me op huishoudelijke klusjes en administratie. Onze logé is er ook nog en we gaan morgen een dagje weg, maar vandaag moet dit allemaal wel even gebeuren. Ook zetten we de tuinset buiten en maken de tuin zomerproof. Het is zulk mooi weer. Wat een gezelligheid met dat zonnetje erbij! Omdat we allemaal druk zijn de hele middag, besluiten we patat te eten. Lekker makkelijk! Ook vind ik nog een bak ijs in de vriezer. Ik snij er lekkere aardbeitjes bij, wat een heerlijk toetje! Hierna gaan de meisjes in bad en naar bed, terwijl ik alvast wat tassen klaar zet voor ons uitje van morgen. Het wordt warm, dus liggen er zomerse outfits klaar!

collage zaterdag weekoverzicht zomerproof tuin panterprint canvas schoenen sneakers aliexpress - Mama's Meisje blog

Zondag

Oké, de mussen vallen dood van het dak en in deze hitte gaan wij een dagje naar Wildlands, het dierenpark waar we vorig jaar ook zijn geweest. Ik zag er best een beetje tegenop, maar ondanks dat de thermometer 31 graden aantikte, hielden we het best lang vol. We gingen vandaag op pad met opa en oma en het was een hele gezellige dag! Het waaide flink in de dierentuin en dat maakte de warmte iets dragelijker. We hebben alle dieren gezien en Suus was helemaal door het dolle heen bij het zien van de ijsbeer, de pinguïns en de olifanten. Rond 15.00 uur stapten we in de auto op weg naar mijn ouders om daar de dag af te sluiten met een barbecue. Sinds een maand hebben ze een nestje met 10 puppy’s en ik had ze twee weken geleden voor het laatst gezien. Ze zijn al flink gegroeid, hebben hun oogjes open en dartelen vrolijk rond. Hoe lief?! Het was een heerlijke zomerse dag en we waren laat thuis. Gelukkig hadden we de kids bij mijn ouders al gedoucht, dus eenmaal thuis (om 21.15 uur) konden ze zo door naar bed. Vervolgens heb ik alles opgeruimd, gedoucht en dit weekoverzicht afgemaakt. Nu maar hopen dat ze morgen een beetje uitslapen ;)

collage zondag weekoverzicht wildlands emmen puppies barbecue zonnig - Mama's Meisje blog

Heb jij ook zo genoten van de zonnige zondag? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook of Instagram!

september 9 2019 2 00 pm findlay residence 1