Tijd voor een nieuw weekoverzicht! Het is een gigantisch drukke, chaotische week, maar tussen de bedrijven door maak ik een fotoboek met de beste Albelli korting. Ik plaats op TikTok een filmpje van onze nieuwe prullenbak die viral gaat, kijk ein-de-lijk Virgin River uit, streep twee 10-minutengesprekken af en we worden uitgenodigd door Dierenpark Amersfoort. Genoeg te vertellen dus, lees maar mee!

Maandag

Zo, het weekend ging weer véél te snel voorbij en vanochtend gaat de wekker weer vroeg. Waar ik gewoon een kwartier door de wekker heen slaap, goed begin dus… Ik voelde me in het weekend al niet fit en vanochtend heb ik echt moeite met opstarten. Maar we moeten, haha! Gelukkig zitten we om iets voor achten allemaal in de auto. En er was zelfs nog tijd om te stofzuigen. Goals in m’n momlife, hiephoi! Eerste stop is bij de opvang om Linn weg te brengen, daarna door naar school om Suus en Niene af te zetten. Daarna rijd ik snel door naar huis, ontbijt met een paar crackers met kaas en een glas drinkyoghurt en lees even op mijn e-reader. Met een kop thee neem ik een half uurtje later plaats achter de laptop en daar ram ik er tot aan lunchtijd even twee blogs, twee social media winacties en mijn binnengekomen mail doorheen. Na de lunch ruim ik de keuken op en dan stap ik onder de douche, want ik heb een afspraak voor het bevolkingsonderzoek. Wat een feest als je 35 bent geworden, maar wel héél belangrijk natuurlijk. Na de afspraak rijd ik direct door naar school, waar ik Niene en haar zwemmaatje ophaal en afzet bij weer een ander zwemmaatje. Terwijl Niene naar zwemles is, typ ik thuis nóg een blog en dan is ze alweer thuis. Niene kijkt tv, ik maak nog even een laatste werkdingetje af en begin dan met koken. Er staat een broodje shoarma met sla en wedges op het menu: lang geleden dat we dit gegeten hebben. Erik haalt de kinderen op en ik verzamel alvast alles voor het douchen en naar bed brengen van de kids. Ook leg ik kleren voor morgen klaar, zet een wasje aan op startuitstel (die dan morgenochtend klaar is) en leg alvast de gymtas voor morgen klaar. Nadat de kinderen in bed liggen, ruimen we de keuken op en dan ga ik aan de slag met het fotoalbum van Linn. De beste Albelli actie is er namelijk weer en eigenlijk moet ik twee boeken afmaken (ook die van Suus), maar denk niet dat ik dat red. Mijn streven is in ieder geval om vrijdag het boek van Linn te bestellen, zien of dat lukt! Tegen 20.00 uur houd ik het voor gezien: nog even op de bank ploffen om de hele week GTST in één keer te kijken via Videoland en om 22.00 uur ga ik naar bed.

weekoverzicht oktober 2023 maandag - Mama's Meisje blog

Dinsdag

Gisteren op tijd gaan slapen was een topplan: ik word fitter wakker dan ik me in dagen heb gevoeld. De ochtendspits verloopt echter wel rommelig en dan start je je dag gelijk weer chaotisch. Maar ik herpak mezelf, want zodra Linn en ik Suus en Niene naar school hebben gebracht en ik thuis heb ontbeten, stort ik me op het huishouden. Opruimen, afstoffen, nat afnemen en stofzuigen: check! Ik ruim de kapstok en gang flink op en geef het toilet een poetsbeurt. Ook draai ik wat wassen. Na de lunch schil ik alvast aardappelen, snijd ik de bloemkool en dan is het alweer tijd om de dames uit school te halen. Nadat ze een gezonde snack en drinken hebben gehad, gaan ze puzzelen. Dat verloopt niet heel gezellig, dus ik stuur ze de tuin in: het is tenslotte prachtig weer, dus mooi naar buiten. Ik heb zondag een nieuwe prullenbak besteld bij Action en die komt binnen: ik zet ‘m gelijk neer. Helemaal blij mee: het is een dupe van de populaire én dure prullenbak van een bekend merk. Ik bespaar heus niet op alles, maar om nou €160 aan een prullenbak uit te geven gaat me een beetje te ver. Deze van Action was ‘maar’ €39,95 en ik ben blij dat ik dit koopje gescoord heb. Ik besluit even een reel in elkaar te zetten en deel deze ook op TikTok. Na het eten gaan de meiden naar bed: ze zijn allemaal moe. Wij ruimen vervolgens op, drinken koffie en thee en daarna wil ik eigenlijk bezig met het Albelli album. Maar ik zie dat het prullenbak filmpje het supergoed doet op TikTok, dus besluit om er ook nog een blog over te typen. Om vervolgens Virgin River verder te kijken en weer heel verstandig op tijd te gaan slapen!

weekoverzicht oktober 2023 dinsdag - Mama's Meisje blog

Woensdag

Het is alweer woensdag! Voor mijn gevoel past het echt bij het najaar dat de weken nóg sneller voorbij lijken te gaan. Als ik ’s ochtends mijn telefoon check, zie ik dat de prullenbak viral gaat op TikTok. Hij is inmiddels ook uitverkocht: oeps! En dus deel ik mijn prullenbak blog op Facebook met de mededeling dat de dingen soms hard kunnen gaan: leuke tip wel… Om iets over acht zitten we met z’n drieën in de auto, ik breng Suus en Niene naar school. Erik brengt vanochtend Linn naar mijn zusje, die past even op terwijl wij een belangrijke afspraak hebben. Na deze afspraak haalt Erik de kinderen van school terwijl ik Linn weer ophaal. Als ik thuis ben, eet ik eerst even een banaan: ben helemaal flauw van dat heen-en-weer gesjees. Veel tijd om bij te komen heb ik niet, want de volgende afspraak staat alweer op de planning. Eerst brengen we haar vriendinnetje naar huis en vervolgens gaan Suus en ik op 10-minutengesprek. Thuisgekomen ploft Suus op de bank, Linn en Niene zijn buiten met Erik in de tuin en ik start mijn laptop op. En vind een geweldige uitnodiging in mijn mailbox: wat een feest! Ik kan nog niets verklappen want het is pas officieel als het officieel is, maar hoop ontzettend dat dit doorgaat! Het is al snel tijd voor het avondeten, daarna alle kids verzamelen in de badkamer, verhaaltjes voorlezen, naar bed brengen en beneden de boel opruimen. Ennnn de laptop weer op te starten, want dat fotoboek moet af! Ik haal gelijk de schade van gisteren in en ben weer helemaal op schema. Daarna nog wat andere dingen van mijn lijstje vinken zoals agenda’s bijwerken en een verjaardagskaartje klaarzetten en we kunnen weer ademhalen. Na een kopje thee op de bank is het tijd om te douchen en besluit ik maar op tijd te gaan slapen. Het zijn drukke tijden en dagen zoals deze zijn prima, maar niet elke dag please!

weekoverzicht oktober 2023 woensdag - Mama's Meisje blog

Donderdag

Om 06.00 uur word ik wakker en twee uurtjes later zitten we in de auto. First stop: de opvang om Linn af te zetten, daarna door naar school en nadat ik de meiden heb weggebracht, rijd ik door naar de supermarkt. Ik haal weekendboodschappen, laat een boekje koopzegels uitbetalen en rijd ook nog langs de Plus voor wat dingetjes die op waren bij de Appie. Dan snel door naar huis, de boodschappen opruimen en ontbijten. Ik Facetime nog even met mijn mams en daarna neem ik een kop thee mee naar boven om aan het werk te gaan. Tegen 16.00 uur sluit ik af: ik moet om 16.15 uur op school zijn voor een 10-minutengesprek met de leerkracht van Niene. Als dat klaar is, snel ik nog even naar Kruidvat voor tandpasta (we poetsten al 3 dagen met Elmex omdat ik het steeds vergat) en rijd dan door naar de opvang en BSO om de meiden op te halen. Na het bad-verhaaltje-bed ritueel gaan Erik en ik samen eten. De rest van de avond ruim ik van alles op, pak ik perspakketjes uit, kijk ik naar het Televizierring gala en knip ik de kaartjes uit de binnengekomen nieuwe kleding van Linn, die ze zostraks gepast heeft. Uiteindelijk ga ik pas om 23.30 uur slapen.

weekoverzicht oktober 2023 donderdag - Mama's Meisje blog

Vrijdag

Vanochtend brengt Erik de meiden naar school en Linn wil daarna graag met hem mee de stal in, dus ik kan me op de overload aan werk storten. Tussendoor komen mijn bestelde mini foto’s binnen (30 stuks bij de Hema), die gaan aan het wandrek in de keuken en boven mijn bureau. Vlak voor de lunch wordt er een heel mooi boeket bloemen voor me bezorgd, van mijn lieve vriendinnen. Zo lief! De hele dag ben ik druk met blogs typen, foto’s maken (bijvoorbeeld van die leuke items op het kledingrek) en bewerken, mails beantwoorden en administratie. Na een heerlijk bord macaroni ga ik snel weer verder, tot ik er om 21.30 uur klaar mee ben. Morgen gaan we iets leuks doen maar ik wil nu nog even chillen op de bank. Dus thee, chocolade en Virgin River it is!

weekoverzicht oktober 2023 vrijdag - Mama's Meisje blog

Zaterdag

Waar we normaal een beetje uit kunnen slapen op zaterdag, gaat de wekker vanochtend om 05.45 uur. Eerst kleed ik mezelf aan en doe mijn make-up, daarna haal ik één voor één de kindjes uit bed en help ze met aankleden. Als ze eenmaal aan het ontbijt zitten, maak ik ook gauw een bakje yoghurt met homemade granola (recept vind je hier) voor mezelf en doe daarna snel mijn haar. We wilden eigenlijk om 07.30 uur in de auto zitten maar lopen wat vertraging op: om 08.00 uur rijden we weg. We zijn vandaag met z’n vijven uitgenodigd om het nieuwe Dino Adventure bij Dierenpark Amersfoort te beleven! Dit spektakel is te bewonderen tijdens de herfstvakantie, al begint die bij ons pas over een week. We nemen zelf broodjes, snacks en drinken mee, al halen we wel lekker een warm bakje koffie en thee in het dierenpark. De meiden vermaken zich uitstekend en tegen vieren zijn we weer thuis. Zij op de bank met een filmpje, Erik heeft nog wat te doen in de stal en ik zet de afgesproken content live. Daarna zet ik de zondagse Foldertips zoveel mogelijk klaar voor morgen. Nadat we patat hebben gegeten, duik ik achter de laptop om het album van Linn af te maken en te bestellen. Ondertussen wordt HelloFresh bezorgd, daar heb ik aankomende week een samenwerking mee. Ik streep nog wat kleine to do’s weg op mijn planning en sluit iets na 21.00 uur de laptop af. Nog even een aflevering van Virgin River op de bank en dan slapen: ik ben ontzettend gaar van deze drukke week!

weekoverzicht oktober 2023 zaterdag - Mama's Meisje blog

Zondag

’s Ochtends zet ik de Foldertips online, waarna ik me aankleed en opmaak. Er staat een campagne op de planning die ik vandaag schiet en aanlever bij mijn opdrachtgever. Tussendoor doen we samen wat huishoudelijke klusjes en Erik maakt nog een heerlijke smoothie met mango. Het is prachtig mooi weer, dus de kids spelen nog een tijdje buiten. We koken flink vooruit en vriezen deze gerechten in, dat is echt een lifesaver voor de komende drukke weken. We eten lekker op tijd en maken ons klaar voor een nieuwe week: ik leg alvast de outfits voor morgen klaar, zet de schooltassen zover mogelijk klaar en vouw een wasje weg. Volgende week wil ik mijn eigen kledingkast nog ompakken naar het najaar, want het is behoorlijk fris vandaag en mijn najaarskleding ligt niet echt voor het grijpen: zo onhandig! We kijken Boer zoekt Vrouw en daarna ga ik douchen en naar bed. Op naar de laatste schoolweek voordat de herfstvakantie bij ons begint!

weekoverzicht oktober 2023 zondag - Mama's Meisje blog

Is het bij jou al herfstvakantie of ook pas volgende week? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook of Instagram!

liefs karin - Mamas Meisje blog