Tijd voor een nieuw weekoverzicht! Veranderingen in huis, genieten van deze heerlijke nazomer, veel te laat naar bed en een babyshower! Lees je mee?

Maandag

Gisteravond lag ik weer veel te laat in bed, dus ik kan er maar met moeite uitkomen. Ik ontbijt alvast want de kinderen slapen nog, maar al snel wordt Suus wakker. Die haal ik dus op en we eten samen verder. Niene doet vandaag een uitslaapdagje en wordt pas om kwart voor negen (!) wakker. Ze zal het wel nodig hebben gehad ;) Nadat ik me ook heb aangekleed, stort ik me op de was en aan het eind van de ochtend gaan we lekker aan de wandel. Als we terug zijn, eten we een broodje en gaat Suus naar bed. Niene ligt ondertussen nog te slapen in de kinderwagen. Ze is echt heel slaperig vandaag, want ook nu slaapt ze weer tweeënhalf uur. Prima, want dan kan ik mooi even mijn gang gaan. Ik hang een was op, ruim nog wat op in huis en check mijn mail en social media. Erik komt ’s middags thuis en werkt daar verder, dat is mijn uitgelezen kans om even het dorp in te gaan. Bij de Hema scoor ik cadeautjes voor een babyshower. Bij Action zag ik op de website dat er een adventskalender met make-up in het assortiment is. Omdat de vorige blog over de adventskalender met verzorgingsproducten zo goed gelezen werd, wil ik deze ook bemachtigen, maar helaas is die nog niet binnen. Morgen nog een poging… Ook doe ik een winactiepakketje op de post bij Gamma en zie daar twee hele toffe kasten. Ik wil nog wat anders voor in de hal én ik heb verjaardagsgeld opgespaard. Thuis overleg ik met Erik en na het eten rij ik terug naar de Gamma om ze op te halen. Vervolgens ben ik de hele avond druk met de bouwpakketten, maar het resultaat is helemaal wat ik voor ogen had! Ik lig weer eens te laat in bed, maar de gang is wel opgeruimd en af ;)

collagemaandag

Dinsdag

De wekker gaat weer vroeg en samen met Erik maak ik de dames opvang ready. Nadat ik ze weg heb gebracht, rijd ik door naar de Aldi. Afgelopen weekend zag ik namelijk in de folder een hippe teddy jas. En aangezien ik graag een beetje mee ga met de tijd, vind ik het helemaal niet erg dat ik dit low budget exemplaar spotte. Gelukkig zijn alle maten nog voorradig (niet vreemd, aangezien ik als één van de eersten in de winkel was… :P ) en ik kies een zwarte. Erg blij mee! Daarna deel ik mijn aankoop op Instagram Stories en in de loop van de dag ontvang ik heel veel berichtjes van volgers die ook bij de Aldi zijn geweest. Superleuk vind ik dat! Na deze shopsessie laad ik een heleboel dozen en een vuilniszak vol babykleertjes, verzorgingsproducten en overige spulletjes in de auto. Bij een inzamelpunt van Stichting Babyspullen lever ik dit in. Stichting Babyspullen maakt hier Babystartpakketten van, om ze daarna gratis te verstrekken aan (aanstaande) ouders die het financieel moeilijk hebben. Een fijne gedachte! Benieuwd waar een inzamelpunt van Stichting Babyspullen in jouw buurt zit? Check het via deze link! Vervolgens rijd ik door naar Babypark in Enter. Voor de babyshower mag ik namelijk op pad voor cadeautjes. In het vorige weekoverzicht vertelde ik ook al eens over Babypark. Ze hebben daar een leuke inpaktafel en zoals je ziet, heb ik me even uitgeleefd. Het is al bijna tegen lunchtijd dus onderweg bel ik Erik en haal bij Bakker Bart twee broodjes carpaccio, aangezien hij ’s middags thuis werkt. Ook hop ik voor de tweede keer binnen bij Action om die adventskalender te scoren. Dikke pech, want volgens de verkoopster komt die pas tegen het eind van de middag binnen. Na de hele middag opgeruimd te hebben (zowel in mijn mailbox en adminstratie als in huis) kook ik een NBFM-proof pasta. Deze smaakt heerlijk en is één van mijn favorieten. Het recept is te vinden in de NBFM app! Daarna gaat Erik de kinderen ophalen en doe ik nog een derde poging bij de Action. Drie maal is scheepsrecht, right? Nou nee dus, morgenochtend moet ik terugkomen want het blijkt een weekactie te zijn. Boehoee, had dat dat eerder gezegd! Eenmaal weer thuis ga ik samen met de meisjes in bad, waarna Erik Suus naar bed brengt en ik Niene de fles geef. Daarna knuffelen we nog even en dan gaat ook Niene lekker slapen. Ik werk door tot véél te laat (I know…) maar kan weer heel wat afstrepen van mijn to do list. En dat is ook wat waard!

collagedinsdag

Woensdag

Ik sta vroeg op en kleed me aan. De dames slapen allebei nog, dus ik kan gelijk even mijn make-up en haar doen. Daarna haal ik ze uit bed en daarna ga ik snel even naar de Action. De adventskalenders zijn er nu gelukkig wél en kan ik gebruiken voor een leuke giveaway op Instagram! Eenmaal thuis gaat Niene spelen in de box en zet ik Suus voor de tv met fruit. Ik moet echt nodig aan de poets, want door de drukte is het wekenlang blijven liggen. Ik heb het nog steeds druk, maar word onrustig van deze rommel: aanpakken dus! Ik poets de badkamer, het toilet en de kinderkamers. Ook bemoei ik me weer met de was. Het houdt niet op, niet vanzelf ;) Omdat we de Thule Sleek hebben getest, krijg ik het aanbod deze voor een vriendenprijsje te kopen. Dat doen we en dus maak ik ’s middags onze andere kinderwagen (de Joolz Day) schoon. Vervolgens maak ik foto’s, nu alleen nog op Marktplaats zetten. Inmiddels is Suus ook alweer wakker, die mag weer even tv kijken en zelf spelen terwijl ik mijn mail check. Daarna kook ik eten, doe ik de dames in bad en ruim de bende op. Daarna stort ik me op het restje was en strijk nog wat weg. Het wordt weer laat…

collagewoensdag

Donderdag

Ik ben echt doodmoe vandaag, kan amper mijn bed uitkomen. Eenmaal wakker besluit ik dat het vandaag pyjamadag is. Ik trek m’n campingsmoking aan, doe mijn haar in een rommelige knot en vind het wel prima zo. Ik ruim de was op en aangezien Suus en Niene zich vanochtend allebei slecht zelf kunnen vermaken, knuffelen we de ochtend door. Na de lunch gaan ze allebei naar bed en duik ik achter mijn laptop. Door al dat gepoets moet ik een mega achterstand inhalen. Mails, samenwerkingen, mijn blogplanning: ik kan echt merken dat de drukte tijd van het jaar nu begonnen is. Tussendoor kook ik een ei en eet ik die lekker op boerenbeschuit met kaas. Ik heb vanochtend al even gespiekt op de weegschaal en ben happy! Als de kindjes wakker worden, mag Suus kleuren en werk ik stiekem nog even verder. Wel met onderbrekingen (“kijk mama, zon!”), maar iets is beter dan niets. We eten andijviestampot en ik kook voor twee dagen. Na het eten gaan de dames in bad en als ze in bed liggen, duik ik weer achter mijn computer, met op de achtergrond de uitreiking van de Televizier-Ring. Wéér laat naar bed, maar het is echt even niet anders. Drukte!

img 7982

Vrijdag

Ik voel me vandaag al weer een stuk energieker, dus vroeg opstaan en de dames klaarmaken voor een dagje naar het kdv. We zijn er net na 09:00 uur, want Suus werd niet helemaal lekker en moest weer schone kleren aan. Niene sliep ook uit tot 08:00 uur, maar gelukkig deel ik mijn eigen uren in, dus zulke dingen kunnen hier rustig gebeuren. Om 09:30 uur kruip ik achter mijn laptop en werk een heerlijk dagje, waarbij ik een heleboel punten van mijn to do list kan afstrepen. Dat geeft een goed gevoel! Ook krijg ik nog een heerlijk perspakket binnen van The Body Shop. Ik deel ‘m binnenkort in een review op de blog! ’s Middags bel ik nog met een potentiële klant en maak ik foto’s voor samenwerkingen. Ook ga ik nog even aan de knutsel voor de babyshower. Vandaag mag ik een cheat meal en ik kies voor patat. Lekker snel en makkelijk, daarna haal ik de kindjes op van de opvang en doe ze thuis in bad. Suus mag nog even spelen en wat drinken, maar is al snel moe en gaat naar bed. Ik spring snel onder de douche en als ik klaar ben, krijgt Niene de fles. Daarna gaat ook zij naar bed, terwijl ik nog een avondje doorwerk en opruim. Het wordt weer laat!

collagevrijdag

Zaterdag

Vandaag wordt het zonnig en warm! Ik doe ’s morgens wat huishoudelijke klusjes en zet Suus aan tafel met een groot vel papier en verf. Als de kinderen in bed liggen, werk ik nog een paar uur en als ze wakker zijn, besluit ik lekker met Suus aan de wandel te gaan. Niene blijft bij Erik, want ze moet net de fles en anders wordt het weer zo laat. Ik maak die dag maar één foto van de heerlijke nazomer. 28 graden in oktober, niet normaal meer!

img 7611

Zondag

Nog zo’n heerlijke nazomerdag. Een dag om te genieten en dat doe ik dan ook volop. Met wéér zo’n mooie herfstfoto! En ’s avonds kijken we Boer zoekt Vrouw, terwijl ik de was wegwerk. Deze week vloog voorbij, maar wat een heerlijke nazomer!

img 8033

Heb jij ook zo genoten van deze nazomer? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook of Instagram

liefs karin