In de vakantiemaanden juli en augustus verschenen er minder blogs op Mama’s Meisje en dit weekend besloot ik dat dit voorlopig nog even zo blijft! Hoe wat en waarom? Daarover vertel ik je vandaag meer. Iets met teveel balletjes hoog te houden…

Teveel te doen

Het huishouden, een carrière switch, een zieke dochter en een lijf dat niet echt meewerkt. Ik hield aan het eind van de maand steeds te weinig dagen over (lees: tijd tekort!) en zat ‘m dit weekend mega te knijpen omdat ik geen blogs meer in concepten had staan. Ik heb mega veel inspiratie, maar ik kom er gewoon niet aan toe. Zo heb ik een lijstje met nog ruim vijftig blogonderwerpen waarover ik de komende tijd wil schrijven, dus aan de inspiratie ligt het niet. De afgelopen tijd liep alles gewoon even anders dan ik had verwacht en zijn er op dit moment belangrijke dingen waar veel tijd in gaat zitten. En een wijs vrouw zei eens: “alle ballen laag houden” (Kim Jacobs van ALBOE, beste advies ooit), dus is het nu even een kwestie van keuzes maken totdat ik alles weer beter kan overzien.

img 3644

Net nu het goed gaat

Deze beslissing nam ik niet zonder er goed over na te denken. Want jeetje, de afgelopen maanden ging alles in vogelvlucht en zeker blogtechnisch maakte ik een enorme groei door. Bezoekersaantallen waarvan ik alleen maar durfde te dromen, onze eerste uitnodiging om op persreis te gaan en meer toffe samenwerkingen. Zoals ik in het artikel over mijn blogverjaardag al vertelde: ik heb met heel veel passie gewerkt aan Mama’s Meisje en nu gaat het net heel goed, maar krijg ik op andere vlakken teveel hooi op mijn vorkje. Toch weten jullie me nog steeds te vinden en ik ben dan ook niet bang dat dat ineens dramatische vormen gaat aannemen. Daarnaast blog ik voor mijn plezier en omdat ik jullie graag een goed verhaal wil laten lezen. Als ik mezelf zou dwingen om iedere dag een artikel te plaatsen, zou ik er misschien blogs tussen hebben staan die geschreven werden ‘omdat er toch iets moet verschijnen‘. En dat is wat ik absoluut niet wil. En dat is ook niet waarom ik ooit begon met bloggen.

img 6675

Wanneer weer dagelijks bloggen?

Een vraag die ik de laatste tijd veel heb beantwoord, is: “wanneer ga je weer dagelijks bloggen?“. Dat weet ik nog niet precies, maar ik schat zo in dat ik rond november weer volop aan de slag ga. De drukste tijd van het jaar komt eraan en mijn inbox stroomt weer langzaam vol met nieuwtjes en samenwerkingen voor de kerstperiode. Tegen die tijd hebben we het dieet voor Suus goed onder de knie, heb ik mijn bedrijf gelanceerd en heb ik de thuisstudie die ik ga doen al voor een groot deel afgerond. Natuurlijk kun je me de komende periode wel gewoon dagelijks volgen via Facebook en nog meer via Instagram (Stories).

Heb jij wel eens een drukke periode gekend waarin je keuzes moest maken? Hoe kijk je hier achteraf op terug? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook of Instagram

liefs karin 1