Met de decembermaand in het vooruitzicht kun je de komende tijd wat meer speelgoed reviews lezen op mamasmeisje.com. Ik trap af met een topper! Dat het VTech ZoomiZooz Klim & Verken Boomhuis genomineerd is voor de Speelgoed van het Jaar verkiezing van 2019, vinden wij geen verrassing. Vandaag vertel ik waarom dit leuke speelgoed zo goed in de smaak viel bij mijn dochters én mag ik een exemplaar weggeven! Doe je mee?

Altijd een succes!

Wat gaan we toch een leuke tijd tegemoet! Over een kleine 5 weken komt de Goedheiligman weer in het land en buigt hij zich over de verlanglijstjes van al die zoete kindertjes. Nou ja zoet… Mijn meiden zijn best wel eens ondeugend, maar gelukkig vermaken ze zich steeds beter zelfstandig met het speelgoed in de speelhoek. Inmiddels hebben we al heel wat speelgoed van VTech in onze collectie en dat is eigenlijk altijd een succes! Vooral Suus speelt graag met de ZoefZoef dieren en het Magisch Wonderland. Niene begint dat ook steeds meer te ontdekken, maar nu mochten we van VTech speelgoed testen dat eigenlijk perfect aansluit op de fase waar ze nu in zit. En waar ze ook nog eens lange tijd mee door kan spelen!

VTech ZoomiZooz Klim & Verken boomhuis review ervaring beoordeling cadeautip 1 jarige - Mama's Meisje blog

VTech ZoomiZooz Klim & Verken Boomhuis

Ze werd namelijk verrast met het VTech ZoomiZooz Klim & Verken Boomhuis. ZoomiZooz is geheel nieuw in de collectie van VTech en het boomhuis lijkt op een boomhut waaraan diverse leuke functies zitten. De bijgevoegde tuimeldiertjes kunnen namelijk glijden van de spiraalvormige glijbaan en touwbrug, verdwijnen door een gat dat bedient wordt door het spelende kind en zoeven met de lift. Eenmaal beneden kunnen de diertjes weer tevoorschijn worden gehaald door middel van een druk op de knop. Zoals we van VTech gewend zijn, gaat dit alles gepaard met gezellige liedjes en schattige stemmetjes. Wat een boel vrolijkheid in de speelhoek! Het ZoomiZooz Klim & Verken Boomhuis is gemaakt van stevig materiaal (dreumesproof!), heeft vrolijke kleurtjes en is uit te breiden met in totaal 24 verschillende diertjes die los verkrijgbaar zijn voor €2,95 per stuk.

collage review VTech ZoomiZooz Klim & Verken Boomhuis - Mama's Meisje blog

Geschikt vanaf dreumesleeftijd

Er zijn hier al heel wat uren speelplezier besteed aan het VTech ZoomiZooz Klim & Verken Boomhuis. Natuurlijk speelt haar grote zus ook mee, maar het leuke van dit boomhuis vind ik dat het al zo goed aansluit op wat Niene ermee kan. Daarmee is het geschikt vanaf dreumesleeftijd, maar ook nog leuk voor peuters. Niene had al snel in de gaten dat het geweldig is om de tuimeldiertjes van de spiraalvormige glijbaan te laten glijden, om ze vervolgens met een druk op de knop weer onderuit het boomhuis te halen. Ze vermaakt zich hier prima mee! Suus heeft de andere functies van het boomhuis ook al ontdekt en daar zit Niene dan weer ademloos naar te kijken. Om zich vervolgens weer een diertje toe te eigenen en deze van de glijbaan te laten roetsjen. Niene eigende zich ook de stickers toe die ik bij het uitpakken op tafel had gelegd. Die overleefden haar handjes niet, dus de stickers die je normaal gesproken bij het monteren opplakt, ontbreken om die reden van de foto’s. Kortom: het VTech ZoomiZooz Klim & Verken Boomhuis zorgt voor veel vermaak en groeit in haar functies echt nog met Niene mee. Ze gaat er steeds meer ontdekken en daardoor blijft het speelgoed nog jaren interessant. Dat dit boomhuis is genomineerd in de categorie 0-3 jaar van de Speelgoed van het Jaar verkiezing 2019, verbaast me dan ook niets. Ben je benieuwd naar deze en andere genomineerden? Je kunt je stem via deze website uitbrengen tot 3 november 2019.

Het VTech ZoomiZooz Klim & Verken Boomhuis (adviesprijs €49,95) is verkrijgbaar bij diverse speelgoedzaken en online.

collage VTech ZoomiZooz boomhuis spelen dreumes review beoordeling ervaring - Mama's Meisje blog

WIN: VTech ZoomiZooz Klim & Verken Boomhuis!

Niet alleen mijn meiden werden door VTech in de watten werd gelegd… We mogen ook een VTech ZoomiZooz Klim & Verken Boomhuis weggeven aan één van onze lezers! Wil je kans maken op deze geweldige prijs? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

  • Volg Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
  • Laat in een reactie onder deze blog weten waarom jij graag kans maakt op het VTech ZoomiZooz Klim & Verken Boomhuis!
  • Extra winkans: tag iemand onder het bericht op social media.
  • Vul een geldig e-mailadres in! Meedoen kan tot en met 20 oktober 2019. De winnaar krijgt uiterlijk 24 oktober bericht via e-mail.
  • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt via e-mail op de hoogte gesteld. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur na berichtgeving via e-mail, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking.