Vorige week kreeg Niene een leuk kadootje van VTech: de Koetje Boe Bal! Deze is onderdeel van de nieuwe collectie voor baby’s en ik vertel je er graag meer over. Weet je wat helemaal leuk is? Ik mag er ook één weggeven! 

Babyspeelgoed van VTech

Voor Suus kochten en kregen we al verschillende items van VTech, toch wel ons favoriete speelgoedmerk voor onze kindjes. Niene viel met de neus in de boter, want kort na haar geboorte lanceerde VTech een compleet nieuwe lijn met speelgoed voor baby’s! Het fijne aan deze collectie vind ik de duurzaamheid. Niet alleen op het gebied van stevigheid, want het speelgoed van VTech kan tegen een stootje, maar ook qua leeftijd. Het speelgoed is geschikt voor langere duur, zodat je kleintje er steeds iets nieuws aan kan ontdekken naarmate hij of zij groter groeit. We merkten dit bij Suus ook: door af te wisselen speelde ze na een paar maandjes weer met hetzelfde speelgoed maar dan op een andere manier. Leuk om te zien hoe het speelgoed van VTech bijdraagt aan de ontwikkeling van onze kindjes! De nieuwe babylijn bestaat uit de Alfabet Lichtjeskever (9-36 maanden), het Avonturenvliegtuig (6-36 maanden) en de Koetje Boe Bal (3-24 maanden).

VTech Koetje Boe Bal

Speel met mij, dat maakt me vrolijk en blij!

Van VTech kregen wij de Koetje Boe Bal voor Niene als geboortekadootje. Dit vrolijk gekleurde speelgoed is zo vormgegeven dat je kleintje met de bal kan schudden. Door de bal te schudden of op de gekleurde knopjes te drukken, hoor je vrolijke reacties en liedjes. Precies waarom wij VTech zo leuk vinden! Het schattige koetje laat je kindje kennismaken met kleuren, cijfers, geluiden en nog veel meer. Er zijn verschillende beweegbare onderdelen (zoals de diertjes en kralen aan de ‘buizen’ die je kindje vast kan houden), dit bevordert de ontwikkeling van de motoriek. Je kunt het volume op twee verschillende standen zetten en als er niet met de Koetje Boe Bal gespeeld wordt, schakelt deze automatisch uit. Wel zo prettig, schrik je ’s avonds niet ineens van vrolijke liedjes die uit de speelgoedkist komen ;) Niene moet nog ietsje groter groeien, maar dan kan ze fijn spelen en leren met deze mooie Koetje Boe Bal!

De VTech Koetje Boe Bal is verkrijgbaar voor €17,99 bij bol.com.

IMG 1959

WIN: VTech Koetje Boe Bal

Niet alleen Niene mocht een Koetje Boe Bal van VTech ontvangen, ik mag er ook één weggeven! Wil je kans maken op deze toffe prijs? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

  • Volg Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
  • Laat in een reactie onder deze blog weten waarom je kans wilt maken op de Koetje Boe Bal.
  • Vul een geldig e-mailadres in! Meedoen kan tot en met 2 mei 2018. De winnaar krijgt uiterlijk 6 mei bericht via e-mail.
  • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt via e-mail op de hoogte gesteld. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur na berichtgeving via e-mail, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking.