Het is al  de hele week feest op Mama’s Meisje en ook vandaag staat er weer een geweldige Sinterklaas giveaway voor je klaar! Mijn dames waren enorm enthousiast bij het zien van de VTech Gril & Leer Barbecue, waarvan ik er ook één mag weggeven! Doe je mee?

Tijd om te grillen!

Zit de spanning er al flink in bij jouw kleintje(s)? Hoewel Niene nog weinig benul heeft van het Sinterklaasfeest, is dit voor Suus het eerste jaar waarin ze het écht bewust meekrijgt. Spanning en sensatie, want wat zal er in de schoen zitten en wanneer zal de Pakjespiet voor de deur staan? Dit jaar kwam hij al vroeg en bracht de VTech Gril & Leer Barbecue mee. Nee, ik heb geen aandelen, maar kan niet anders zeggen dan dat dit speelgoed van VTech wederom een gróót succes is bij mijn dames. Vandaag vertel ik meer over deze topper en mag ik er ook één weggeven! Tijd om te grillen!

VTech Grill & Leer Barbecue review speelgoed ervaring beoordeling - Mama's Meisje blog

VTech Gril & Leer Barbecue

Enkele collecties geleden bracht VTech een toffe ijscokar uit en dat bleek een groot succes! Deze VTech Gril & Leer Barbecue heeft hetzelfde ‘model’ maar is dus een totaal nieuw concept in de nieuwe collectie. De Gril & Leer Barbecue is ontzettend interactief want zodra Suus een maïskolf op de gril klikt, herkent en benoemt de barbecue dit. Natuurlijk op de manier die we van VTech gewend zijn: met vrolijke liedjes, stemmetjes en geluidjes! De grilplaat licht op en laat geluiden horen als je op de rode knop drukt en er zijn verschillende draaiknoppen zodat mijn peuter echt het gevoel krijgt alsof ze aan het ‘koken’ is. Met lieftallige assistentie van haar zusje en tot mijn verbazing hebben ze tot nu toe nog géén ruzie gehad tijdens het spelen met de Gril & Leer Barbecue. Op zich al een vermelding waard natuurlijk ;) Suus grilt, Niene stopt alle overige etenswaren in het opbergvak onder de grilplaat, haalt alles er weer uit en herhaalt dit tot haar grote zus de bordjes nodig heeft. Aan tafel!

LEESTIP: LEKKERE BIJGERECHTEN VOOR OP DE BARBECUE

collage vtech review grill en leer bbq speelgoed - Mama's Meisje blog

Gegarandeerd speelplezier

Aan accessoires geen gebrek: de VTech Gril & Leer Barbecue komt met diverse etenswaren (9 stuks, zoals biefstuk, een maïskolf, vis, champingnons, enz.) en benodigdheden zoals bordjes en vorkjes, een barbecuetang, spatel en tomatenketchup. Deze stimuleren het spelen en de fantasie van mijn peuter enorm en de tomatenketchup haalt, door korreltjes die erin zitten, de muzikaliteit in mijn dreumes naar boven. Zo’n sambageluidje versterkt het zomerse element van deze barbecue en dus schudt ze er naar hartenlust mee, totdat de chef roept dat er tomatenketchup moet komen! De Gril & Leer Barbecue heeft 3 speelstanden: ‘leren’, ‘spelen’ en ‘muziek’. Het volume is regelbaar en door de interactieve deksel te openen en te sluiten, de etenswaren op het spit te verwisselen of de grilplaat in te drukken, komen er nóg meer gesproken zinnetjes en gezongen liedjes ten gehore! Nog een belangrijk puntje: deze barbecue kan tegen een stootje en is behoorlijk dreumesproof. Door de aanwezige wieltjes en de duwstang kan deze ook als ‘loopkar’ gebruikt worden: handig voor Niene die nog wat wankel oefent met haar eerste stapjes. Je leest het: ik ben enthousiast, want we hebben de VTech Gril & Leer Barbecue nu een kleine maand in huis en hij zorgt dagelijks voor gegarandeerd speelplezier. Een goede tip voor de Pakjespiet!

De VTech Gril & Leer Barbecue (adviesprijs: €54,99) is verkrijgbaar bij diverse speelgoedzaken en online.

collage speelgoed review mamablogger vtech barbecue speel en leer gril - Mama's Meisje blog

WIN: VTech Gril & Leer Barbecue

De Pakjespiet kwam niet alleen bij mijn meisjes langs… We mogen ook een VTech Gril & Leer Barbecue weggeven aan één van onze lezers! Wil je kans maken op deze geweldige prijs? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

  • Volg Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
  • Laat in een reactie onder deze blog weten waarom jij graag kans maakt op de VTech Gril & Leer Barbecue!
  • Extra winkans: tag iemand onder het bericht op social media.
  • Vul een geldig e-mailadres in! Meedoen kan tot en met 28 november 2019. De winnaar krijgt uiterlijk 29 november bericht via e-mail.
  • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt via e-mail op de hoogte gesteld. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur na berichtgeving via e-mail, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking.