Vandaag is het feest! Niene is woensdag jarig geweest en dat vieren we vandaag, ook op de blog! VTech bezorgde voor Niene namelijk een supertof cadeau en daar is inmiddels al naar hartelust mee gespeeld door de jarige Jet en haar grote zus. Wil je ook kans maken op de nieuwe Bla Bla Blocks Trein van VTech? Doe dan snel mee met de giveaway op de blog, want we mogen er ook één weggeven!

Interactieve blokken

Vorig jaar werden de nieuwe Bla Bla Blocks van VTech gelanceerd en mijn interesse was gelijk gewekt. Wij hebben al vrij veel speelgoed van VTech in huis, want met onder andere een heus dierenhotel van de Zoef Zoef Dieren en bijpassende uitbreidingen, kan Suus zich uren vermaken. Nu Niene ook steeds meer op ontdekking gaat, vindt ook zij het speelgoed van Suus steeds interessanter. Grappig om te zien dat dat per kind zo verschillend is, want Suus kon zich op dezelfde leeftijd nog urenlang in de box vermaken, terwijl Niene maar één ding wil: op de grond spelen, samen met Suus… Dat gaat met deze interactieve blokken van VTech echt heel leuk! We kregen de Bla Bla Blocks Trein toegestuurd van VTech vanwege de eerste verjaardag van Niene. Een cadeau waar ze echt nog lang plezier van gaat hebben, want het is geschikt vanaf 1,5 jaar tot ongeveer een jaar of 5. En dat vind ik gelijk hét pluspunt van deze Bla Bla Blocks: Niene speelt nu vooral met de losse blokjes, terwijl Suus zich meer focust op het interactieve gedeelte. Het sluit aan bij de verschillende fases waar onze kinderen in zitten of (nog) komen. Ik zal jullie uitgebreid vertellen waarom de VTech Bla Bla Blocks Trein zo’n succes is!

Review VTech Bla Bla Blocks ervaring beoordeling cadeautip speelgoed - Mama's Meisje blog

Leerzaam bouwen

Wat maakt de VTech Bla Bla Blocks Trein nu zo interactief? De treinset bestaat uit 8 bouwblokken waarmee we de trein kunnen bouwen, namelijk een locomotief en twee losse ‘treinstellen‘. Daarnaast zijn er 10 interactieve blokken die Suus stuk voor stuk in het basisblok kan doen. Het basisblok is het elektronische gedeelte van de trein en deze herkent de interactieve blokken wanneer ze in het Bla Bla Point worden geplaatst. Wij deden dit een aantal keer voor en daarna had Suus de smaak te pakken! Als we bijvoorbeeld het blokje met de afbeelding van een dokter in het Bla Bla Point plaatsen, dan zegt het basisblok: ‘Hoi dokter, welkom aan boord!‘. Met de toetsen naast het Bla Bla Point (een vraagteken of een muzieknoot) kan Suus nog veel meer geluiden en zinnetjes activeren. De interactieve blokken hebben allemaal 2 zijdes met wisselende onderdelen zoals muziek, beroepen, kleuren en cijfers. Ontzettend leerzaam bouwen dus!

Collage VTech speelgoed review interactief blokken Bla Bla Blocks - Mama's Meisje blog

Vrolijke kleurtjes en geluidjes

Het allerleukst aan deze VTech Bla Bla Blocks Trein vind ik de vrolijke kleurtjes en geluidjes. Met meer dan 80 melodietjes, gezongen liedjes, geluiden en zinnetjes raken onze meiden helemaal enthousiast. En ik moet bekennen dat ik die liedjes doorgaans ook snel uit mijn hoofd ken ;) Niene is nu nog net te klein, maar alle mama’s weten hoe snel je kindje groeit! Na de eerste verjaardag gaat alles ineens in de zesde versnelling, tenminste zo heb ik dat bij Suus ervaren. Deze interactieve trein is dus ontzettend leuk omdat ze er steeds nieuwe dingen aan ontdekt. Speelt ze nu nog met de blokjes, zal ze straks het bouwen ontdekken. Suus is nu vooral geïnteresseerd in de kleuren en de cijfers, maar zal over een tijdje het leerzame gedeelte over de beroepen spelenderwijs oppikken. Deze trein is ook te gebruiken in combinatie met andere Bla Bla Blocks speelsets. Ik heb inmiddels weer een leuke toevoeging aan het verlanglijstje voor Suus, die in de zomer 3 jaar wordt!

Spelenderwijs leren leerzaam speelgoed Bla Bla Blocks trein review - Mama's Meisje blog

WIN: VTech Bla Bla Blocks Trein

Omdat we vandaag de verjaardag van Niene vieren, werden we door VTech verrast met dit prachtige cadeau. Maar Niene is niet de enige die door VTech in de watten werd gelegd… We mogen ook een VTech Bla Bla Blocks Trein weggeven aan één van onze lezers! Wil je kans maken op deze superleuke prijs? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

  • Volg Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
  • Laat in een reactie onder deze blog weten waarom jij graag kans maakt op de VTech Bla Bla Blocks Trein
  • Extra winkans: tag iemand onder het bericht op social media.
  • Vul een geldig e-mailadres in! Meedoen kan tot en met 31 maart 2019. De winnaar krijgt uiterlijk 4 april bericht via e-mail.
  • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt via e-mail op de hoogte gesteld. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur na berichtgeving via e-mail, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking.