Sinterklaas staat bekend als familiefeest, daarom heb ik vandaag een hele bijzondere giveaway… Want misschien ben jij wel in blijde verwachting óf vieren jullie dit jaar de eerste keer Pakjesavond met jullie kleintje erbij! Ik mag enkele superlieve prijzen weggeven voor de allerkleinsten, doe jij mee?

Eerste Sinterklaas

Ik weet nog hoe bijzonder ik het eerste jaar van mijn baby’s vond. Er zijn zóveel eerste keren, niet alleen allerlei mijlpalen zoals tandjes, omrollen en doorslapen, maar óók onze feestdagen! Zo vond ik de eerste Sinterklaas hilarisch, want er kwam daadwerkelijk een Sint bij opa en oma thuis en Suus was nog echt een kippetje, waardoor ze er amper benul van had. Maar de foto’s zijn geweldig en ik kijk er heel mooi op terug! Sterker nog, tijdens Sinterklaasavond een jaar daarvoor maakten we aan onze familie bekend dat Suus eraan kwam! Zo’n Sinterklaasfeest tijdens je zwangerschap of met je kleintje erbij kan dus heel bijzonder zijn, dat weet ik maar al te goed. Daarom besloot ik een leuke Sinterklaas giveaway te regelen voor de allerkleinsten! Ik mag drie superlieve prijzen weggeven aan mommy’s to be of newly moms. Kijk maar mee!

De Kleine Giraf winactie - Mama's Meisje blog

Lulujo bamboo swaddle

Een no.1 musthave op je uitzetlijst is naar mijn idee toch wel een stapel hydrofiele doeken! Het liefst de grotere variant, want die kun je voor allerlei verschillende doeleinden gebruiken ;) Zachte, comfortabele doeken zijn natuurlijk het fijnst voor de kwetsbare babyhuid en als ze dan ook nog mooie printjes hebben, dan klopt ons moederhart vol verwachting! Deze Lulujo bamboo swaddle heeft een formaat van 120 x 120 cm, is van licht en ademend materiaal en gemaakt van zijdezachte dubbellaags bamboo mousseline. Hoe vaker je deze swaddle wast, hoe zachter deze wordt en hoe meer vocht deze opneemt. Het streepjesdesign sluit perfect aan bij de hedendaagse trends en daarom is dit een perfect Sintcadeau voor mommy’s (to be)!

Lulujo bamboo swaddle 120×120 black stripes is voor €19,99 verkrijgbaar bij de Kleine Giraf.

Lulujo bamboo swaddle - Mama's Meisje blog

Sophie de giraf knuffel

Wat vond ik het leuk toen ik na mijn zwangerschapsaankondigingen en tijdens de kraamweken cadeautjes kreeg voor mijn kleintjes. Een van de meest gegeven cadeautjes: een knuffel! Deze Sophie de giraf knuffel is een perfect exemplaar. Hij is gemaakt van zacht velours, ongeveer 25 cm hoog en heeft een lieve uitstraling. Chérie, zoals de knuffel heet, is verpakt in een mooie geschenkdoos en is daarom perfect geschikt als Sintcadeau! Wie smelt er nou niet van Sophie de giraf?

Sophie de giraf knuffel Chérie is voor €25,99 verkrijgbaar bij de Kleine Giraf.

Sophie de Giraf knuffel Cherie - Mama's Meisje blog

Milestone® Baby’s Eerste Jaar album

Het merk Milestone® herken je misschien wel van de prachtige mijlpaalkaarten! Als expert op het gebied van herinneringen maken hebben zij een prachtig Baby’s Eerste Jaar album ontwikkeld en ik mag er één weggeven! Met dit album kun je alle bijzonder momenten en herinneringen uit het eerste jaar van je kleintje vastleggen en bewaren. Zo’n eerste jaar gaat zó snel en je wilt alles het liefst voor altijd onthouden! Dit album kun je gebruiken vanaf het moment dat je weet dat je baby onderweg is tot de eerste verjaardag en álle momenten daartussen. Er is ruimte voor 40 foto’s van 10 x 10 cm en er zitten 3 speciale brieven aan je baby toegevoegd die je zelf kunt invullen. Niets is kostbaarder dan vastgelegde herinneringen!

Het Milestone® Baby’s Eerste Jaar album is voor €24,99 verkrijgbaar bij de Kleine Giraf.

Milestone Baby's eerste jaar boek - Mama's Meisje blog

WIN: cadeautje voor de allerkleinsten!

Ben of ken jij een mommy die dit jaar Sinterklaas viert met een kleintje (op komst)? Dan maak jij kans op een cadeautje voor de allerkleinsten! Wil je kans maken op één van deze geweldige prijzen? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

  • Volg Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
  • Laat in een reactie onder deze blog weten op welke prijs jij kans wilt maken en waarom!
  • Vul een geldig e-mailadres in! Meedoen kan tot en met 26 november 2019. De winnaars krijgen uiterlijk 28 november bericht via e-mail.
  • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt via e-mail op de hoogte gesteld. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur na berichtgeving via e-mail, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking.