Wow, wat was het een drukke maand! In vlog 4 laat ik zien wat er de afgelopen weken allemaal gebeurde… Zo rommelig als de afgelopen weken verliepen, zo rommelig is deze vlog ook geworden! We stortten ons op de babykamer en het slaaptekort begint op te breken. Kijk je mee?

VLOG 4

Mèèèèn, wat vliegen de weken voorbij! Het is alweer een maand geleden sinds ik de laatste vlog uploadde en vandaag is het tijd voor vlog 4! De afgelopen weken verliepen behoorlijk rommelig en chaotisch. Zo moet er nog heel veel gebeuren voordat de baby er is, maar wijzigde de planning steeds. Daar werd ik dan weer onrustig van dus in deze vlog zie je volop nesteldrang, babykamer preps en de controle bij de gynaecoloog. Ook nam ik een dagje vrij, werkte ik hard om de blogplanning weer flink te vullen én brak het slaaptekort me op. Ik film steeds korte fragmentjes en daardoor duurt het steeds even voordat ik weer genoeg ‘materiaal’ heb om een hele vlog mee te vullen. Deze vlog is weer iets langer dan de vorige terwijl ik dacht dat het tegen zou vallen. Deze maandelijkse frequentie van vloggen bevalt me wel goed omdat ik op deze manier niet dagelijks hoef te denken aan het pakken van de camera, maar hopelijk wel een afwisselende vlog voor jullie in elkaar heb gezet!

Samenwerkingen

In deze vlog zie je enkele samenwerkingen terug. Zo werd ik door Zeeman uitgenodigd om te shoppen, want de nieuwe babyfolder kwam uit! Ook kreeg ik van Lifestyle2Love een supermooi zwangerschapsdagboek. Maar ik laat ook zien dat er soms onverwachtse perspakketjes binnenkomen, deze keer filmde ik de producten die ik van Derma Nederland ontving. Al met al heb ik geprobeerd om weer een afwisselende vlog voor jullie in elkaar te zetten. Ik ben heel benieuwd wat je ervan vindt en zou het leuk vinden als je in de comments hieronder aangeeft wat je graag zou willen zien. Dan kan ik overwegen of ik dat meeneem in een volgende video! Ik zou het supertof vinden als je je abonneert op mijn YouTube kanaal zodat je een melding krijgt als ik weer een nieuwe video heb geüpload. Laat je me even weten wat je van vlog 4 vindt?

BABYKAMER, slaaptekort & rommeltje

Wat vind jij van vlog 4? En wat zou jij graag willen terugzien in een volgende video? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook of Instagram!

september 9 2019 2 00 pm findlay residence 1

 

 

 

 

Commerciële content: disclaimer