Na de geslachtsbepalende echo en gender reveal pakte ik weer regelmatig de vlogcamera erbij! Ik stortte me op allerlei babypreps, we genoten van de feestdagen én het was tijd voor de 20-weken echo! Kijk je mee naar vlog 3?

VLOG 3

Inmiddels is het alweer een kleine maand geleden dat er een vlog online kwam op mijn YouTube-kanaal! Er is in de afgelopen weken weer een heleboel gebeurd en een aantal van die dingen zie je terug in vlog 3 ;) Omdat ik steeds korte fragmentjes film, duurde het weer even voordat ik genoeg verzameld had voor een nieuwe vlog! Daarnaast zou ik je wel mijn dagelijkse ding kunnen laten zien zoals stofzuigen, broodjes smeren voor de kinderen en de was opvouwen, maar dat vind ik niet bepaald boeiend haha. En de tijd gaat zó snel, dat ik er soms niet eens aan denk om iets te filmen. Slechte vloggert alert! Ik heb weer geprobeerd een afwisselende video te maken en neem je mee terug in de tijd!

Van alles wat

En dus laat ik zien hoe we met meubels hebben geschoven op de babykamer, heb ik afspraken bij de fysio en gynaecoloog, pak ik de bakken met té schattige babykleertjes erbij en storten we ons volop in de decembermaand! Op de blog plaats ik iedere week een zwangerschapsupdate waarin ik uitgebreid in ga op mijn ‘status’ van die week. Door af en toe te vloggen, krijg je net even een ander kijkje in mijn leven! Ik ben heel benieuwd wat je ervan vindt en zou het leuk vinden als je in de comments hieronder aangeeft wat je graag zou willen zien. Dan kan ik overwegen of ik dat meeneem in een volgende video! Ik zou het supertof vinden als je je abonneert op mijn YouTube kanaal zodat je een melding krijgt als ik weer een nieuwe video heb geüpload. Laat je me even weten wat je van deze derde video vindt?

Babypreps, feestdagen & 20-WEKEN ECHO!

Wat vind jij van vlog 3? En wat zou jij graag willen terugzien in een volgende video? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook of Instagram!

september 9 2019 2 00 pm findlay residence 1