Inmiddels heb ik in een blog al gedeeld wat het geslacht van ons derde kindje is, maar de afgelopen tijd pakte ik ook weer regelmatig de vlogcamera erbij! Kijk je mee naar de start van het tweede trimester en de echo?

VLOG 2

Wauw, wat een leuke reacties kreeg ik op mijn eerste vlog! Deze is ruim 700 keer bekeken en dat vond ik best goed voor een eerste video. Zeker omdat ik niet van plan ben hier een vast karakter aan te geven, maar pas upload wanneer ik denk dat de beelden die ik heb leuk genoeg zijn. Zo las ik dat sommige kijkers het jammer vinden dat de kindjes niet zoveel in beeld komen. Dit zal ook niet gebeuren, want ik hecht veel waarde aan hun privacy. Toch heb ik in VLOG 2 wederom geprobeerd een afwisselende video te maken en je mee terug te nemen in de tijd!

Tweede trimester, shoppen en echobeelden

Ik praat jullie bij over de 13-weken echo, ga shoppen en neem de kids mee naar het tuincentrum. Ook groeit mijn buik dus moet ik de positiekleding tevoorschijn halen én deel ik wat echobeelden van de geslachtsbepalende echo met jullie! Op de blog lees je natuurlijk steeds de uitgebreide zwangerschapsupdates en meer blogs, maar op deze manier krijg je net even een ander kijkje in mijn leven! Ik zou het supertof vinden als je je abonneert op mijn YouTube kanaal zodat je een melding krijgt als ik weer een nieuwe video heb geüpload. Laat je me even weten wat je van deze tweede video vindt?

GENDER REVEAL!

Wat vind jij van mijn tweede vlog? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook of Instagram!

september 9 2019 2 00 pm findlay residence 1