Wauw! Het lijkt alweer super lang geleden dat ik een blog wijdde aan het halfjarig bestaan van mijn blog! In werkelijkheid is het nog maar anderhalve maand geleden dat die post verscheen. De trein is niet gaan rijden: hij dendert door! Daarom gaat er een verandering plaatsvinden op mamasmeisje.com…

Mama’s Meisje groeit!

Toen ik iets meer dan zeven maanden geleden begon aan mijn blogavontuur, had ik bij lange na niet gedacht dat ik nu op het punt zou staan waar ik sta. Mijn blog is in korte tijd ontzettend gegroeid. En daar ben ik mega trots op! Zo verhuisde mijn website naar een nieuwe host en verdiepte ik me o.a. in SEO. Allemaal hele nuttige zaken, want ik ben nu veel beter vindbaar in Google. Ook harkte ik de eerste betaalde opdrachten binnen en investeerde in enkele promotieberichten op Facebook: mijn bereik is hierdoor gegroeid en groeit nog steeds. Dagelijks weten veel nieuwe mensen mijn blog te vinden en dat vind ik gewoon geweldig. Ik ben erg blij dat er mensen zijn die mijn ‘verhaaltjes‘ willen lezen: het geeft me vertrouwen over mijn schrijfsels en het voelt inmiddels als mijn eigen bedrijf. En dat had ik nooit verwacht: een positieve conclusie dus!

workspace desk from above picjumbo com

Working & Blogging Mom

Zoals jullie weten, ben ik in maart ook begonnen met een nieuwe baan. Drie dagen per week ben ik werkzaam in een superleuke functie die heel erg goed bevalt! In de eerste maanden nadat ik mijn blog was gestart, had ik heel veel tijd om met bloggen bezig te zijn. Maar nu is het af en toe best aanpoten om alles ‘rond te krijgen‘: het levert soms zelfs wel eens stress op. En dát is nou net niet de bedoeling: ik blog immers voor mijn plezier en dat plezier wil ik ook graag zo houden! Maar omdat mijn blog het nu ook goed doet, zou het jammer zijn om leuke samenwerkingen af te ketsen. Gelukkig heb ik een hele leuke oplossing voor dit probleem!

Mama’s Meisje is blij u kennis te laten maken met…

ILSE! Je kent Ilse al van de geweldige gastblogs die ze iedere maand schrijft. Maar Ilse gaat nu ook reviews schrijven voor de blog. En de eerste verschijnt al snel: aankomende dinsdag staat er een hele leuke voor jullie klaar! Ik ben superblij dat Ilse een nóg groter deel gaat uitmaken van Mama’s Meisje: ik vind haar schrijfstijl geweldig en haar reviews zijn eerlijk en uitgebreid! Als Ilse een artikel heeft geschreven, dan herken je dit aan de onderstaande ‘handtekening’:

Liefs Ilse

Samen gaan we proberen om jullie dagelijks te voorzien van leuke, vernieuwende, herkenbare en actuele content! Ik wil jullie nog even bedanken voor jullie bezoekjes aan mamasmeisje.com: zonder jullie zou mijn blog niet in zo’n korte tijd deze groei hebben doorgemaakt :D

Wil je reageren? Ik lees je reactie graag terug in de comments of op Facebook, Instagram of Twitter!

Liefs Karin

 

 

 

 

Bron: afbeelding