Ik dook zondag weer eens in mijn folder app en zag allerlei leuke spulletjes voor mommy’s to be en baby’s bij LIDL. Al een paar keer eerder postte ik over de LIDL folder, omdat mensen nog wel eens mis grijpen. De artikelen die hieronder staan weergegeven, zijn vanaf woensdag in de winkel verkrijgbaar, maar ik heb mijn online bestelling vandaag al gedaan.

Positiekleding bij LIDL

De positiekleding bij LIDL vind ik heel wisselend. De ene keer valt het me een beetje tegen, maar deze keer vind ik de tops en shirts best leuk!

Zwangerschapstops

Zwangerschapsshirts

Vooral de gestreepte top met bloemen en het blauwe shirt met witte stipjes zou ik zo zelf bestellen als ik nu positiekleding nodig had. En de prijs is helemaal fijn: €4.99 per stuk. Budget tip voor de dikke buik! De tops zijn verkrijgbaar in maat S (36/38), M (40/42) en L (44/46).

leggings en pantys

Ook staan er positieleggings en -panty’s in de folder. Ik vond zelf jurkjes heel fijn tijdens mijn zwangerschap. Maar om te voorkomen dat mijn benen tegen elkaar schuurden, droeg ik er een legging onder. Er staan twee soorten in de folder. De items van de afbeelding hier boven kosten €4,99 per stuk en er staan ook legging in van €6,99 per stuk. De verkrijgbare maten zijn wederom S, M en L. Ook staan er nog voedingsbh’s in de folder (verkrijgbaar in de maten 85C, 85D, 85E en 90C voor €6,99 per stuk).

Koopjes voor de baby

Voor de allerkleinsten zijn er ook weer enkele items verkrijgbaar vanaf woensdag. De kleding voor baby’s is de ene keer leuker dan de andere keer. Voor de meisjes zijn er deze keer items met hartjes en schaapjes. Deze rompers vind ik superleuk, heb de combi aan de linkerkant voor Suus besteld. En de slaapzakken zijn in hetzelfde thema, verkrijgbaar in maat 70, 90 en 110 cm. Ook daar heb ik er één van besteld :D

En voor de jongens zijn er slaapzakken en rompers met koeien. Die vind ik ook erg stoer! Jongensmama’s, zouden jullie dit voor je zoontje bestellen?

De rompers zijn trouwens verkrijgbaar in de maat 50/56 tot en met 86/92. Mijn ervaring is dat LIDL vrij ruim valt.

Tip: bestel online in de LIDL webshop

Bij het verschijnen van de vorige folder gaf ik deze tip ook al: bestel nu alvast online! Ik kreeg toen in de reacties te horen dat sommige mensen alsnog misgrepen, omdat het artikel niet meer voorradig was. Zelf heb ik die ervaring gelukkig niet. En het is per filiaal zo verschillend welke artikelen in welke hoeveelheden voorradig zijn, dat ik het eigenlijk altijd online bestel. Het heeft bij mij tot nu toe geen problemen opgeleverd!

Wat vind jij van deze items? Ik ben benieuwd naar jouw reactie in de comments of op Facebook, Instagram of Twitter!

Liefs Karin