Aankomende zondag is het Vaderdag! Hier thuis vieren wij de eerste en daarom ging ik op zoektocht naar een leuk kadootje dat Suus aan haar papa kan geven. Ik kan me voorstellen dat je wat inspiratie kunt gebruiken, want wat is nou leuk om aan papa’s te geven? Om je kindjes te helpen iets voor papa uit te zoeken of voor je eigen papa. Ik zette wat ideeën op een rijtje! 

Bier. bitterballen en bioscoop!

Veel bioscopen bieden speciale mannenavonden aan: een avondje bioscoop met zijn maatjes! Ik denk dat iedere vader dit kadootje kan waarderen en jij kunt lekker de hele avond ongestoord Netflixen als hij de deur uit is :P

dan gold 105699

Wij gaan met onze vriendinnen op een high tea, maar voor mannen is het fenomeen high beer uitgevonden. Idee?

Brouw je eigen bier pakket

De tijd dat het afgezaagd was om vaders een bierpakket te geven, is geweest. Voortaan kan hij er eerst mee aan het werk voordat hij zijn zelfgebrouwen biertje kan proeven. Ik denk dat er vele papa’s zijn die het wel zien zitten, zo’n eigen biertje brouwen. En daarna samen met z’n vrienden het resultaat proeven!

Bierpakket

Liefde van vaders gaat door de maag!

De meeste papa’s zijn dol op lekker eten! Hoe leuk is het om een lekker diner voor te bereiden of een zomerse lunch? Nog beter: pak de lunch in en ga er samen op uit op de fiets. Onderweg komen jullie vast een mooi plekje tegen om samen te picknicken!

kimberly mears 30423

For the coolest Daddy

Smelt! Ik hoef niet veel te vertellen, als je de plaatjes ziet, snap je wat ik bedoel. Deze rompers, speciaal voor Vaderdag, zijn te leuk! Ik wil de witte met roze hartjes en Daddy erop!

Vaderdag 2017

Kadootjes voor papa

We willen altijd maar origineel zijn, maar wat is er mis met een old skool boxershort, t-shirt of bandenplaksetje?
Of bijvoorbeeld een bucketlist boek, waarin alle hij alle dingen kan opschrijven die hij graag zou willen doen. Een chocoladereep of waterdichte bluetooth speaker voor onder de douche will do too!

Vaderdag 20171

Wat vind je van deze Vaderdagkadootjes? Help jij je kindjes om iets uit te zoeken voor hun papa? Heb je nog andere leuke ideeën? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook, Instagram of Twitter

Liefs Karin

 

 

 

 

Bron: picknick, burgers,