Gisteravond checkte ik de nieuwe weekactie van Action en spotte ik de adventskalender met beautyproducten. Ik haalde ‘m gelijk in huis, maakte een unboxing en kocht er eentje extra om weg te geven! Benieuwd met welke heerlijke beautyproducten deze low budget Action  adventskalender gevuld is én kans maken op een exemplaar? Lees dan snel verder!

Adventskalender zonder chocolade

In mijn kindertijd (en dan gaan we way back, mensen…) was een adventskalender zo’n ding dat bomvol chocolade zat. Op onverklaarbare wijze waren alle vakjes al ver voor de Kerstdagen leeg, maar toch gaf het wel een feestelijk gevoel om zo’n kalender te krijgen. De laatste jaren is het hip om adventskalenders te vullen met allerlei andere producten dan chocolade, zoals met kruiden, bier, speelgoed en beautyproducten. Zo’n adventskalender met beautyproducten is deze week in de aanbieding bij Action en ik besloot er twee te halen. Ik laat in dit artikel zien wat er allemaal in deze Action adventskalender zit én ik kocht er eentje extra om weg te geven! En dat in september ;)

img 7137 2

Wat zit er in de adventskalender van Action?

Spoiler alert: als je niet wilt weten wat er in de Action adventskalender zit, dan raad ik je aan even door te scrollen. Ik heb de adventskalender helemaal uitgepakt en hieronder op een rijtje gezet wat er per dag in zit. De producten zijn van Spa Exclusives en komen uit diverse lijnen van dat merk. Alles ruikt lekker zacht en sommige producten hebben een iets meer zomers geurtje (fris en fruitig).

?Dag 1: softening body cream, ruikt zacht en zoet.
Dag 2: soothing hand cream, lekker zacht en ruikt neutraal.
Dag 3: smoothing bad pearls.
Dag 4: tenenspreider.
Dag 5: shampoo daily care formula (marvelous summer), ruikt fris en fruitig. Ik denk voor het haar, maar dit staat er niet duidelijk op.
Dag 6: caring day cream, dagcrème voor alle huidtypes.
Dag 7: lipgloss in rode/roze kleur.
Dag 8: relaxing shower gel voor de huid.
Dag 9: bruistablet voor in bad in de vorm van een voet.
Dag 10: softening body lotion.
Dag 11: smoothing body scrub in een potje.
Dag 12: daily cair shampoo voor normaal haar.
Dag 13: relaxing badzout.
Dag 14: badsponsje.
Dag 15: smoothing body scrub in een tube.
Dag 16: soothing hand cream voor de nacht.
Dag 17: refreshing shower gel voor de huid.
Dag 18: nagelvijl met een gouden glitterkant en een zwarte kant.
Dag 19: marvelous summer voetencrème.
Dag 20: ronde roze bruisbal.
Dag 21: refreshing face wash voor alle huidtypen.
Dag 22: smoothing body cream.
Dag 23: refreshing shower gel.
Dag 24: luxury fragranced body mist.

img 7142

img 7144

Low budget cadeau voor de decembermaand

De inhoud van de Action adventskalender is erg afwisselend! Er zitten een aantal producten in die specifiek te gebruiken zijn voor als je een bad hebt, maar je zou er bijvoorbeeld ook een voetenbadje van kunnen maken als je dat niet hebt. De adventskalender is verkrijgbaar voor €8,88 en is deze week opgenomen in de weekactie die geldig is van 19 september 2018 tot en met 25 september 2018. Ik vind dat Action met deze adventskalender leuk inspeelt op de trend en als low budget cadeau voor de toch al dure decembermaand! Overweeg je dus om ‘m te kopen, wacht dan niet te lang!

collage action adventskalender

WIN: Adventskalender voor jezelf of om weg te geven!

Ik besloot vanmorgen een tweede Action adventskalender mee te nemen om weg te geven aan één van mijn lezers! Action is dus op geen enkele manier betrokken bij deze winactie ;) Wil je kans maken op deze Action adventskalender? Laat dan in een reactie onder de blog weten dat je meedoet! Laat een geldig e-mailadres achter, zodat ik na afloop van de winactie de winnaar een mailtje kan sturen. Het zou leuk zijn als je me volgt op Facebook of Instagram. Deze winactie loopt tot 26 september 2018 en de winnaar krijgt uiterlijk 29 september bericht.

liefs karin 1