Onderuitgezakt hang ik op de bank. Zak chips naast me, kopje thee op tafel, afstandsbediening in mijn hand. Een geweldige vrijdagavond (not!), ben kapot van de werkweek en heb een druk weekend voor de boeg. De reclames beginnen en ik zap maar even rond, want die vind ik niks aan. Dan zie ik ineens beelden van een festival langskomen en eerlijk gezegd spreekt het mij direct aan. Het blijkt Share a Perfect Day te zijn, een evenement dat wordt gepresenteerd als ‘het perfecte dagje uit samen met je vriendinnen!’. Mijn nieuwsgierigheid is gewekt, dus ik ga op onderzoek uit. 

Op stap met vriendinnen!

Hoe lang is het eigenlijk geleden dat ik op stap ben geweest met vriendinnen? Echt ouderwetsch op stap, dat was vorig jaar augustus met ons dorpsfeest. Natuurlijk heb ik daarna verschillende eetdates en wijnavondjes beleefd, maar zo’n dagje weg: het lijkt me wel wat. Op Share a Perfect Day is namelijk van alles te doen. Workshops volgen, shoppen, eten, een fantastisch muziekprogramma: ik wil!

02 Persbericht aankondiging Share a Perfect Day 2017

Share a Perfect Day

Het evenement vindt plaats in Hilvarenbeek (Noord-Brabant) op vrijdag 30 juni, zaterdag 1 juli en zondag 2 juli. Er zijn ontzettend veel standhouders en er is voor elk wat wils. Van Tony’s Chocolonely (daar ren ik als eerst naartoe) tot Weleda en van Beachbumb tot aan Fashion Truck. Benieuwd naar de lange lijst met exposanten? Neem even een kijkje op de website van Share a Perfect Day!

04 Persbericht aankondiging Share a Perfect Day 2017

Maar er is meer: je kunt allerlei workshops volgen! Heb je kaarten besteld? Een paar dagen voor aanvang van het evenement krijg je een mailtje waarmee je je kunt inschrijven voor een leuke workshop naar keuze. Ook is er op de bezoekdag zelf nog gelegenheid voor! Hoewel een cursus ‘mindfulness‘ of ‘hoelahoepen‘ niet echt mijn ding is, staan er ook in deze categorie variërende workshops, dus er zit voor iedereen iets bij! Ik word helemaal enthousiast van de workshops ‘spannende wijntjes proeven‘, ‘fighting for success‘ en ‘ogenblikje voor je oogschaduw‘. Welke workshop zou jou willen volgen?

Artiesten op Share a Perfect Day

Last but not least wordt er een aardig blik artiesten opgetrommeld tijdens Share a Perfect Day. Ik som even op: Jan Smit, Guus Meeuwis, Edwin Evers Band, Miss Montreal, Nielson (I love him!) en Do. Al een leuk rijtje, maar het wordt nog beter: wat dacht je van Di-rect, Sunnery James & Ryan Marciano en (dit vind ik ontzettend gaaf): Kensington! JAAAAAA!

03 Persbericht aankondiging Share a Perfect Day 2017

Win: 2 kaarten voor Share a Perfect Day

Als mama weet ik hoe je af en toe behoefte kunt hebben aan een heerlijke dag weg met je vriendinnen. Ik ben niet alleen uitgenodigd om samen met een vriendin naar Share a Perfect Day te komen: ik mag namens Share a Perfect Day twee kaarten weggeven voor een fantastisch dagje uit voor jou en je vriendin (bezoek op een dag naar keuze)!

05 Persbericht aankondiging Share a Perfect Day 2017

Hoe maak je kans?

Like het bericht op Facebook

Tag in een reactie onder het bericht de naam van de vriendin die jij mee wilt nemen naar Share a Perfect Day

Extra winkans: deel het bericht openbaar op Facebook.

 

 

Liefs Karin

 

 

 

 

 

Let op: om kans te maken, moet je lid zijn van ten minste één social media kanaal van Mama’s Meisje. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt op zaterdag 17 juni op de blog bekend gemaakt. Meldt de winnaar zich niet binnen 48 uur na bekendmaking, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.