De kerstvakantie is bijna daar en er staan een heleboel leuke dingen op de planning! Maar af en toe een rustig momentje is ook niet verkeerd en om die momentjes in te vullen, mag ik deze leuke uitwisbare oefenboekjes van Deltas weggeven! Doe je mee?

Kerstvakantie: tijd om te ontspannen

We stevenen af op de jaarwisseling en kunnen de kerstvakantie al bijna aanraken. Sjonge, die decembermaand gaat ieder jaar weer vreselijk snel: je knippert een keer met je ogen en het nieuwe jaar is begonnen! Tijdens de kerstvakantie staan er allerlei leuke dingen op de planning: we vieren natuurlijk kerst, spreken af met vriendinnen en brengen familiebezoekjes. Maar we nemen ook de tijd om te ontspannen, want het zijn drukke weken geweest vanaf pakjesavond en ik kan echt merken dat de kinderen daardoor vermoeid zijn. Dus af en toe even pas op de plaats en een rustig momentje meepakken is geen overbodige luxe. Knutselen, een filmmarathon onder een dekentje of andere tips om tijdens de kerstvakantie te doen: wij hoeven ons absoluut niet te vervelen! Maar uit ervaring weet ik dat die hardnekkige verveelmomentjes toch gaan optreden en dan is het altijd fijn om iets achter de hand te hebben. Komt het even goed uit dat Deltas mij hun nieuwe uitwisbare oefenboekjes toestuurde! Nog leuker? Ik mag ook twee setjes (één voor groep 2 en één voor groep 3) weggeven! Lees maar mee.

WIN Deltas uitwisbare oefenboekjes (groep 2 & groep 3) - Mama's Meisje blog

Oefenpret met uitwisbare stift

Sinds afgelopen maart heb ik twee schoolgaande kinderen en vind ik de tijd nóg sneller gaan dan voorheen. Vorig jaar schreef ze haar eigen naam, maar inmiddels heeft Suus het alfabet geleerd en schrijft ze al hele verhalen! Ook rekenen vindt ze enorm leuk dus de oefenboekjes vlogen er hier doorheen. Het grote nadeel is dan natuurlijk dat je – eenmaal de opdrachtjes gemaakt – deze weggooit als ze vol zijn. Deltas bedacht een heel slimme én duurzame oplossing en komt met uitwisbare oefenboekjes. Er zijn vier verschillende varianten met leuke activiteiten en oefeningen:

  • Oefenpret met uitwisbare stift – Eerste schrijfoefeningen (groep 2) (ISBN: 9789044763195)
  • Oefenpret met uitwisbare stift – Leren tellen tot 10 (groep 2) (ISBN: 9789044763188)
  • Oefenpret met uitwisbare stift – Ik leer schrijven (groep 3) (ISBN: 9789044763218)
  • Oefenpret met uitwisbare stift – Ik lees rekenen (groep 3) (ISBN: 9789044763201)

Dankzij de uitwisbare stift kan je kind de pagina schoonvegen en de oefeningen steeds opnieuw maken. Hoe handig is dat?! De Oefenpret met uitwisbare stift boekjes kosten €14,95 per stuk en zijn zowel in de boekhandel als online verkrijgbaar.

Duurzame lesboeken herbruikbaar - Mama's Meisje blog

Oefenpret met uitwisbare stift groep 2 herbruikbaar - Mama's Meisje blog

WIN: Deltas Oefenpret met uitwisbare stift boekjes (groep 2 of groep 3)

Niet alleen onze meiden ontvingen deze uitwisbare oefenboekjes: ook jij maakt kans op één van de twee Deltas Oefenpret met uitwisbare stift boekjes! Ik geef één set weg van groep 2 en één set van groep 3. Wil je kans maken op deze geweldige prijs? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

  • Volg Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
  • Laat in een reactie onder deze blog weten voor welk pakket je meedoet: groep 2 of groep 3?
  • Vul een geldig e-mailadres in! Meedoen kan tot en met 27 december 2022. De winnaars krijgen uiterlijk 29 december bericht via e-mail.
  • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt via e-mail op de hoogte gesteld. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur na berichtgeving via e-mail, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

liefs karin - Mamas Meisje blog

 

 

 

 

Commerciële content: disclaimer