Vorige week las je op mamasmeisje.com de review van limonade die ik deed in samenwerking met Cool Bear. Het proeven was echt een feestje, vooral mijn nichtje vond het ontzettend leuk om te doen!

Omdat ik zo’n groot pakket kreeg, heb ik ook een gedeelte beschikbaar gesteld voor een winactie!

SAM 1554

Op de winactie kwamen heel veel reacties binnen, super leuk! Ik heb de volgende winnares geloot:

SABINE

Gefeliciteerd Sabine! Stuur een persoonlijk berichtje via info@mamasmeisje.com of via Instagram en dan komt de prijs z.s.m. naar je toe!

Voor degene die niet gewonnen hebben: niet getreurd! Binnenkort komen er weer leuke nieuwe winacties op Mama’s Meisje. En wist je dat je via de website van Cool Bear ook kans maakt op een pakket? Als je de tekening uitprint en door de kids laat inkleuren, kun je deze insturen! Meer informatie vind je hier.

Liefs Karin