Uitjes met kinderen2021-02-28T21:35:01+01:00

Budget uitje | Brandweermuseum Borculo (& overzicht van alle brandweermuseums in Nederland!)

augustus 23rd, 2021|Uitjes met kinderen|

Op zoek naar een budgetproof uitje dat óók een beetje leerzaam is? Wij bezochten het Brandweermuseum Borculo en in deze blog vertel ik daar meer over. Ook maakte ik een overzicht van alle […]

Friesland met kinderen: deze kinderuitjes vonden wij het leukst!

augustus 16th, 2021|Uitjes met kinderen|

Tijdens onze vakantie in Friesland genoten we van verschillende leuke uitjes in deze prachtige provincie. Op zoek naar inspiratie over wat je allemaal kunt doen in Friesland met kinderen? De kinderuitjes in deze […]

Vakantiepark Molenwaard review: ons verblijf bij Fien & Teun!

juni 4th, 2021|Uitjes met kinderen|

Wij kregen een te gekke uitnodiging: of we bij Fien & Teun op een gloednieuwe vakantiebestemming wilden verblijven? Ons antwoord kun je wel raden: yes! In deze Vakantiepark Molenwaard review vertel ik je […]

Recreatiepark De Boshoek: een weekend in een Kinderbungalow!

februari 8th, 2021|Uitjes met kinderen|

Wij verbleven een weekend in een 7-persoons Kinderbungalow bij Recreatiepark de Boshoek! In deze blog vertel ik jullie alles over onze ervaringen en deel ik tips voor een weekendje weg in Voorthuizen! Lees […]

Mijn travel wishlist: reizen die ik graag met mijn gezin zou willen maken

januari 8th, 2021|Uitjes met kinderen|

Dagdromen over vakantie: ik deed dat altijd al, maar sinds de gekke tijd waar we nu in leven alleen nog maar meer. Een goede reden om eens op een rijtje te zetten welke […]

Ga naar de bovenkant