Afgelopen vrijdag was ik uitgenodigd bij de opening van SkinEffects, een uniek winkelconcept in de binnenstad van Zwolle. Vandaag vertel ik je hier meer over en mag ik iets heel leuks weggeven! Lees je mee?

Huidverzorging en -verbetering

Sinds de zwangerschappen is mijn huid ontzettend veranderd. Had ik eerst een overwegend vette huid, inmiddels is mijn huid een combinatie van alles. Vooral de huid in mijn gezicht heeft een enorme verandering ondergaan door alle hormonale rompslomp die de zwangerschappen met zich meebrachten. Zo heb ik regelmatig last van onzuiverheden in de zogenaamde T-zone, zijn er enkele droge plekjes op mijn gezicht en ben ik helaas ‘gezegend‘ met een zwangerschapsmasker: pigmentvlekken dus. Toen ik een uitnodiging ontving om aanwezig te zijn bij de opening van SkinEffects in de binnenstad van Zwolle, was ik dan ook erg nieuwsgierig en besloot een kijkje te gaan nemen. Want hoewel ik me erg stoor aan de problemen die ik ondervind in met name mijn gezicht, heb ik geen idee wat ik dan het beste zou kunnen doen om het te verhelpen. Gelukkig kun je vanaf nu bij SkinEffects aankloppen voor uitgebreid, deskundig huidadvies!

skin effects opening

img 2628

skin effects opening1

SkinEffects: laagdrempelig specialistisch huidadvies

In de binnenstad van Zwolle, in het pand van een voormalige apotheek, zit sinds vrijdag 18 mei SkinEffects gevestigd. SkinEffects is een winkel waar je specialistisch huidadvies kunt inwinnen. Daarnaast bieden zij ook diverse behandelingen aan, waar voorafgaand aan een behandeling de mogelijkheid is om eerst een huidanalyse te laten maken met behulp van een speciale computer. Hierdoor wordt de conditie van de huid nauwkeurig in beeld gebracht en sluit het advies altijd aan op jouw huid en behoefte. Voor iedere portemonnee zijn er mogelijkheden en iedereen is welkom: vrouw of man, jong of oud! Enkele dagen per week is er een huidtherapeute aanwezig, waarmee je direct in overleg kunt gaan over mogelijkheden voor jouw huid. Woon je dus in Zwolle of kom je eens in de buurt? Schroom dan niet om even binnen te stappen voor vrijblijvend advies van de huidspecialistes van SkinEffects! Op de website vind je alvast meer informatie. Bij SkinEffects zijn producten van de volgende merken verkrijgbaar: Vichy, La Roche Posay, Eucerin, Avène, Skeyndor, Pupa Milano, Annemarie Börlind, SkinCeuticals en Dado Sens.

skin effects opening2

WIN: Een gezichtsbehandeling bij SkinEffects

Ter ere van de feestelijke opening van SkinEffects mag ik een geweldige prijs weggeven! Zie jij het wel zitten om professioneel en deskundig huidadvies in te winnen tijdens een heerlijke gezichtsbehandeling? Ik mag namens SkinEffects een gezichtsbehandeling weggeven! Wil je kans maken op deze prijs? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

  • Volg Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
  • Volg SkinEffects op Facebook of Instagram
  • Laat in een reactie onder deze blog weten waarom jij kans wilt maken op de gezichtsbehandeling. Let op: deze vindt plaats in Zwolle! Doe dus alleen mee als je in de gelegenheid bent om daar naartoe te komen.
  • Extra winkans: tag iemand in het bericht op social media die ook van deze actie moet weten!
  • Vul een geldig e-mailadres in! Meedoen kan tot en met 29 mei 2018. De winnaar krijgt uiterlijk 1 juni bericht via e-mail.
  • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje en SkinEffects volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt via e-mail op de hoogte gesteld. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur na berichtgeving via e-mail, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. 

Liefs Karin

 

 

 

 

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking