Twinning met pop of beer: dat doet me denken aan vroeger! Ik zocht de leukste matching pyjama’s voor poppenmama’s en -papa’s en maakte er een overzichtje van. Kijk je mee?

Pyjama voor pop en kind

Volgens mij was ik een jaar of vijf toen ik van mijn moeder een nachthemd kreeg van De Leeuwenkoning. Dat was al een schot in de roos (want lievelingsfilm), maar het feit dat er óók een exemplaar voor mijn pop bij zat, maakte me het gelukkigste kind op de hele wereld. Twinning met mijn pop: weet je hoe hip wij toen al waren? Vorig jaar verkocht HEMA dus ook van die superleuke sets met een pyjama voor pop en kind. Er waren meerdere varianten: een set die ook geschikt was voor jongens en hun pop of beer én een set met roze nachthemden. Ik dacht gelijk terug aan vroeger en aan hoe blij ik destijds was. Je raadt het al: op een drafje naar de winkel! Ik kocht de roze nachthemden voor Suus en Niene en sindsdien zijn ze echt een mega succes hier. Pop en mevrouw Konijn slapen sindsdien in hun roze nachthemd en soms moet ie natuurlijk ook even in de was. Ik deelde het vlak daarna ook in mijn stories en kreeg er heel veel enthousiaste reacties op. Het bracht me op een idee: een blog over matching pyjama’s voor poppenmama’s en – papa’s. Helaas zijn de HEMA varianten momenteel niet verkrijgbaar, hopelijk komt daar snel verandering in. Ik vond wél een aantal andere leuke opties.

Twinning met pop matching pyjama's voor poppenmama's en -papa's! - Mama's Meisje blog

Nachthemd van Bonprix

Bij het zien van dit nachthemd van Bonprix gaan al mijn alarmbellen af en ben ik vooral blij dat het om een pyjama gaat. Zeg nou zelf: zo fel roze met een paardenplaatje, daar kan je kleintje vast heel goed in slapen. En pop of beer ook, want er zit een mini exemplaar voor hem of haar bij! Deze set is verkrijgbaar in de maten 92/98 tot en met 152/158 en kost €14,99. Een origineel verjaardagscadeautje voor een (bijna) jarige poppenmama!

Bonprix matching pyjama met pop of beer - Mama's Meisje blog

Matching pyjama’s van Feetje

De bekende matching pyjama’s van Feetje: wie kent ze niet? Wij kregen ze een tijdje geleden toegestuurd en sindsdien hebben ik en de meiden allemaal eenzelfde pyjama, zo leuk! Maar niet alleen de gezinsleden kunnen twinnen, ook pop of beer kan meedoen! Er is namelijk ook een mini exemplaar van deze toffe pyjama van wafelstof verkrijgbaar. Als je ‘feetje pyjama pop’ invoert in de zoekbalk op Google, rollen er tal van webshops uit die ‘m voor €3,99 verkopen. Ik vond alleen een geel exemplaar, maar daarmee is deze onmisbaar in het rijtje matching pyjama’s voor poppenmama’s en -papa’s!

twinning met pop feetje wafelstof pyjama jongens meisjes - Mama's Meisje blog

Budget via AliExpress

Ik ben lid van een hele handige Facebookgroep en in die groep vond ik een leuke budget twinning met pop optie: een pyjama voor pop en kind via AliExpress! Bestellen bij ome Ali is altijd een gokje, maar in die Facebookgroep staan vaak linkjes naar shops waar anderen goede ervaringen mee hebben. Zo ook deze shop, waar maar liefst 8 verschillende kleuren en prints van deze sets te koop zijn. Ik las dat ze Baby Born passen, ze kosten rond de €10 per set (gratis verzending) en er wordt opgemerkt dat ze wel vrij klein vallen, dus je kunt beter een paar maten groter bestellen.

Pyjama pop en kind zelfde set budget verjaardagscadeau tip - Mama's Meisje blog

budget cadeautip poppenmama poppenpapa pop en beer - Mama's Meisje blog

Zigzacht: dezelfde outfit als pop

Naast pyjama’s zijn er nog meer mogelijkheden om te twinnen… Via Instagram volg ik Zigzacht, een hele leuke webshop voor poppen- en kinderkleding. Zij hebben een superleuk concept: je kindje kan shinen in dezelfde outfit als pop of beer! Ik werd hier zo enthousiast van, dat ik vond dat het niet in dit overzicht mocht ontbreken. Zo hebben ze diverse twinning outfits voor zowel meiden als jongens van maat 80 tot en met 152. Check bijvoorbeeld de toffe panter sweater met een bijpassende groene broek, heel stoer voor poppenpapa’s en -mama’s! Het setje met het rokje, bloemenshirt en haarbandje vind ik ook onwijs mooi. De rest van deze collectie is ook de moeite waard om te checken! Prijzen variëren van €22,50 tot ongeveer €60.

Zigzacht matching outfits voor pop en kind - Mama's Meisje blog

Welke twinning met pop set vind jij het leukst? Heb je misschien nog een aanvullende tip? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook of Instagram!

september 9 2019 2 00 pm findlay residence 1