Terwijl het nog hartje zomer is, stromen de najaarscollecties alweer binnen in de meeste winkels. Voor deze editie van de Twee Tientjes Challenge besloot ik voor Suus een outfit te kopen bij HEMA. Deze is nu al te dragen, maar ook door te combineren naar het najaar. Daarnaast mocht er natuurlijk ook weer een mama op pad om voor maximaal €20 een outfit te scoren. Mathiske van Geluk in een Rompertje shopte voor haar dochters Emily & Kate! Kijk je mee?

Nieuwe HEMA outfit voor Suus

Omdat ik nog een cadeaubon voor €20 had liggen van HEMA, besloot ik daar een leuke outfit voor Suus te bestellen. De nieuwe najaarscollectie van HEMA heeft superleuke dingen, maar ik wilde een outfit die ze ook nu al aan kan. En dus kocht ik dit superleuke rokje (€7) met stoer shirtje (€7). In totaal was ik voor deze set dus €14 kwijt en daarmee is hij geschikt voor de zomer. Maar ook als het straks kouder wordt, kan dit setje nog gedragen worden. De outfit past dan weliswaar niet meer in het budget van de Twee Tientjes Challenge, maar ik vond ‘m te leuk om niet te delen. Ik koos er een geel vestje (€10) bij en ben nog op zoek naar toffe kniekousen die matchen. Er kunnen stoere boots en sneakers onder. Ook een legging of maillot kan bij kouder weer gecombineerd worden met deze outfit. Omdat Suus nu langzaam van 104 naar 110 gaat, heb ik maat 110/116 gekocht. Dit zit nu nog wat aan de ruime kant, maar daar groeit ze snel genoeg in. En 98/104 voelde als een gepasseerd station. Vind jij het ook wel eens lastig welke maat je moet kiezen?

collage Twee Tientjes Challenge outfit onder 20 euro Hema kinderen najaarscollectie 2019 - Mama's Meisje blog

Een nieuwe outfit voor Emily & Kate

Natuurlijk was ik niet de enige die shopte. Ik koos ook weer een mama uit die op kosten van Mama’s Meisje ging shoppen voor deze editie van de Twee Tientjes Challenge! Mathiske scoorde een nieuwe outfit voor Emily & Kate, kijk maar…

Naam, leeftijd & mama van…

Ik ben Mathiske, nog lang geen 30 of 28 en een beetje. Ernstig in de ontkenningsfase. Ik heb 2 dochters: Emily (4 jaar) en Kate (1,5 jaar).

Wat geef je per maand aan kinderkleding uit? Wat zijn de duurste uitgaven? Koop je in één keer een heleboel of shop je liever in gedeeltes?

Het verschilt heel erg. Soms geef ik maar €20 uit, soms wel €150. Het ligt er een beetje aan wat ik tegenkom en wat zij nodig hebben. Ik koop wel liever in gedeeltes.

Mijn favoriete winkels en merken zijn:

Voor de jongste HEMA, Zara, Like Flo en Tumble ’n Dry. Voor de oudste ben ik fan van Shoeby, HEMA, TerStal en Like Flo.

Liever naar de winkel of liever online shoppen?

Beide. Hele dozen van de Zara laten bezorgen of gewoon lekker met de meisjes op pad en passen!

Nieuwe outfits voor Emily & Kate Twee Tientjes Challenge - Mama's Meisje blog

Mijn grootste miskoop is:

Een veel te warme jurk in de verkeerde maat. Ik kocht hem met een cadeaubon, maar beide dames hebben hem maar één keer aan gehad.

Mijn budget fashiontip is:

TerStal. En voor schoenen: Scapino.

Waar heb je geshopt voor de Twee Tientjes Challenge?

Ik heb geshopt bij Zeeman. Dat vind ik ook echt een aanrader als je wat meer budgetkleding zoekt.

Zeeman najaarscollectie 2019 outfit onder 20 euro meisjes - Mama's Meisje blog

Wat heb je uitgegeven voor deze challenge?

Jurkje: €4,99
Legging: €3,99
Jurkje: €4,99
Totaal: €13,97

Wat vind je van de challenge en de gekochte outfit?

Ik heb bij HEMA veel leukere dingen gezien, alleen kwam ik dan boven het budget uit. Voor een ‘echt’ setje waar ik helemaal blij van zou worden, was ik op €25 uitgekomen. De trui met de tekst is wel iets wat echt bij mijn jongste past.

Wat ik nog kwijt wil…

Ik vond het erg leuk om voor de Twee Tientjes Challenge op pad gestuurd te worden. Hoewel ik het wel lastig vond om echt onder de €20 te blijven, ben ik blij dat het is gelukt!

Wat een leuke outfits, Mathiske! Wil je ook meedoen en budgetshoppen op kosten van Mama’s Meisje? In dit artikel leg ik meer uit over de Twee Tientjes Challenge en hoe je je kunt aanmelden! Wat vind jij van de outfits die Mathiske kocht? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook of Instagram!