Joehoee, tijd voor nieuwe outfitinspiratie! Afgelopen maand shopte ik veel nieuws voor mijn meisjes, kreeg een aantal leuke jongensoutfit toegestuurd én stuurde natuurlijk weer een mama op missie! Benieuwd welke leuke budgetoutfit Solenn scoorde voor haar dochter Lily? Lees het allemaal in de 6e editie van de Twee Tientjes Challenge!

Zomerproof outfits

Inmiddels kunnen de lange broeken achterin de kast blijven en dus ging ik begin deze maand op zoek naar zomerproof outfits! In deze shoplog liet ik al zien wat ik allemaal kocht voor mijn meiden en natuurlijk maakte ik daar ook weer complete outfits onder 20 euro van ;) Via Instagram Stories heb ik deze én de ingestuurde outfits gedeeld. Daar vind je dus alle details met prijzen en shops waar je de items kunt scoren. In navolging op mijn oproepjes krijg ik mondjesmaat jongensoutfits binnen, dus heb je nog een leuke look voor de kleine mannen liggen? Ik zou het superleuk vinden om een foto, de prijzen én de naam van de winkel(s) van je te ontvangen, zodat ik nóg meer outfit inspiratie kan delen via mijn Instagrampagina! Wat vind jij van deze zomerproof outfits?

collage twee tientjes challenge outfit onder 20 euro budgetoutfits kinderen juni 2019 - Mama's Meisje blog

Een nieuwe outfit voor Lily

Ik shopte niet alleen zelf voor mijn meisjes, maar koos uit alle aanmeldingen ook een andere mama uit die mocht shoppen. Voor de Twee Tientjes Challenge van juni mocht mama Solenn op pad voor haar dochter Lily. Zij ging de uitdaging aan om voor maximaal €20 een nieuwe outfit te scoren! En of dat gelukt is ;)

Twee Tientjes Challenge outfit voor Lily outfit onder 20 euro budgetoutfits - Mama's Meisje blog

Naam, leeftijd & mama van…

Ik ben Solenn, 32 jaar en mama van Lily (3) en Mason (8 maanden).

Wat geef je per maand aan kinderkleding uit? Wat zijn de duurste uitgaven? Koop je in één keer een heleboel of shop je liever in gedeeltes?

Ik geef ongeveer 50 euro per maand uit aan kinderkleding. Vaak koop ik dit in gedeeltes, dit vind ik ook leuker om te doen. Wanneer ik iets zie hangen in de winkel neem ik het mee. Ik vind het leuk om te combineren en ik ben niet zo van de kant en klare setjes kopen. De duurste uitgaven zijn dan de schoentjes, maar meer omdat ze hier zo snel uit groeien.

Mijn favoriete winkels en merken zijn:

H&M, Zara, Hema, Kiabi, Primark, Zeeman. En ik shop ook regelmatig online bij wat kleinere webwinkels.

budget outfit onder 20 euro kiabi zeeman zomer 2019 - Mama's Meisje blog

Liever naar de winkel of liever online shoppen?

Het liefst in de winkel, maar met twee kleine kinderen is online toch iets makkelijker en sneller.

Mijn grootste miskoop is:

Waarschijnlijk schoenen die ik te klein gekocht heb, waardoor ze er te snel uit is gegroeid.

Mijn budget fashiontip is:

Zeeman en Primark: leuke kleding voor weinig!

Waar heb je geshopt voor de Twee Tientjes Challenge?

Bij Kiabi en Zeeman

twee tientjes challenge outfit budget shoppen kiabi zeeman onder 20 euro kidsfashion - Mama's Meisje blog

Wat heb je uitgegeven voor deze challenge?

Basic wit t-shirt: €2,49 (Zeeman)
Rieten hoedje: €2,49 (Zeeman
Geel rokje: €7 (Kiabi)
Gestreept rokje: €6 (Kiabi)
Totaal: €17,98

Wat vind je van de challenge en de gekochte outfit?

Ontzettend leuk om met een bepaald budget zulke leuke kleding te hebben gekocht!

Wauw, wat een geslaagde outfits Solenn! Wil je ook meedoen en budgetshoppen op kosten van Mama’s Meisje? In dit artikel leg ik meer uit over de Twee Tientjes Challenge en hoe je je kunt aanmelden! Wat vind jij van de outfit die Solenn kocht? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook of Instagram!

september 9 2019 2 00 pm findlay residence 1