Leuk hoor, al die hippe meisjesoutfits, maar waar blijft de inspiratie voor jongensmama’s? U vraagt, wij draaien! Daarom zie je in deze vijfde editie van de Twee Tientjes Challenge niet alleen leuke ingestuurde jongensoutfits, maar ook ging Yvon op pad. Zij scoorde een nieuwe outfit voor haar zoontje Diek! Kijk je mee?

Niet alleen voor meisjesmama’s!

Toen ik in januari met de Twee Tientjes Challenge begon, riep ik álle mama’s op om zich aan te melden en outfits in te sturen. Al snel kregen de meisjesoutfits de overhand, des te meer omdat ik zelf natuurlijk twee meiden heb. Nadat ik wat zomerse inspiratie deelde via mijn stories op Instagram, kreeg ik superveel berichten in mijn berichtenbox. Veel jongensmama’s vroegen zich af waar de inspiratie voor de stoere mini-mannen bleef! En terecht, want deze challenge is natuurlijk niet alleen bedoeld voor meisjesmama’s. U vraagt, wij draaien, want na een oproepje via stories stroomden de jongensoutfits binnen. Geweldig! Daarnaast kocht ik zelf ook wat nieuwe setjes voor mijn meiden, zoals je op de foto’s ziet. Benieuwd naar alle details? Die vind je zoals gewoonlijk op mijn Instagram account. Als je de highlight ‘Twee Tientjes‘ aanklikt, komen alle outfits & shoppinginfo voorbij!

collage jongensoutfits outfit onder de 20 euro twee tientjes challenge budget - Mama's Meisje blog

collage meisjesoutfits outfit onder de 20 euro twee tientjes challenge - Mama's Meisje blog

Een nieuwe outfit voor Diek

Naast al die ingezonden outfits voor jongens én een paar toffe nieuwe setjes voor mijn eigen dames, koos ik ook een mama uit die voor de Twee Tientjes Challenge van mei op pad mocht. Iedere maand mag een mama shoppen op kosten van Mama’s Meisje en de uitdaging aangaan om voor €20 een outfit voor haar dochter of zoon te scoren! Meer info vind je onderaan dit artikel. Uit alle aanmeldingen koos ik voor mama Yvon, die voor haar zoon Diek op pad ging. Zij scoorde een superleuke outfit!

Nieuwe outfit Diek jongenskleding Zara Twee Tientjes Challenge budget kinderkleding - Mama's Meisje blog

Naam, leeftijd & mama van…

Ik ben Yvon, 30 jaar en mama van Diek. Diek is 2 jaar (en 3 maanden).

Wat geef je per maand aan kinderkleding uit? Wat zijn de duurste uitgaven? Koop je in één keer een heleboel of shop je liever in gedeeltes?

Gemiddeld tussen de €50 & €75 euro gok ik. Vaak shop ik per seizoen in één keer het grootse deel bij elkaar. Als ik tussendoor iets leuks betaalbaars tegenkom dan kan ik het vaak niet laten om het toch mee te nemen ;)

Mijn favoriete winkels en merken zijn:

Prenatal – Hema – Name-it – Tumble ’n Dry – Shoeby – Zara (ben bang dat Zara mijn nieuwe favo is geworden na de 2 tientjes challenge ;) )

collage 2 Twee Tientjes Challenge outfit onder 20 euro mei zara boys - Mama's Meisje blog

Liever naar de winkel of liever online shoppen?

Ik ga het liefst naar de winkel.

Mijn grootste miskoop is:

(Merk)broekjes in maat 92 gekocht (op advies van de winkeldame) en binnen 2 maanden was hij eruit gegroeid. Had toch beter naar mijn moedergevoel moeten luisteren en een maatje groter kunnen pakken zodat hij wat meer groeiruimte had.

Mijn budget fashiontip is:

Prénatal heeft vaak van hun eigen merk leuke kleding voor een betaalbare prijs. Kwaliteit en maatvoering is goed en je hebt hippe kleding, die je net wat minder vaak tegenkomt dan bijvoorbeeld de Hema.

Waar heb je geshopt voor de Twee Tientjes Challenge?

Bij Zara (online besteld).

collage Twee Tientjes Challenge mei jongensoutfit low budget kinderkleding zara tips - Mama's Meisje blog

Wat heb je uitgegeven voor deze challenge?

Broekje €8,95
Shirt €4,95
Shirt €4,95
Totaal €18,85

Wat vind je van de challenge en de gekochte outfit?

Super leuk! Ik vond het echt een uitdaging om eens out of the box te gaan zoeken. Voorheen heb ik nog nooit iets bij de Zara gekocht, maar hoorde links en rechts in mijn omgeving dat ze daar super leuke kleding hebben. Ik stond versteld van de leuke prijsjes daar. Omdat de Zara (kinderkleding) niet bij mij om de hoek zit, heb ik een heleboel online besteld, en daar een leuk setje uit kunnen kiezen. Voordeel als je boven de €50,00 besteld is verzenden gratis, en wat niet past of je vind het toch niet zo mooi, kun je gratis terugsturen en krijg je geld terug. Ik ga zeker hier zeker vaker bestellen, want ik ben erg tevreden over het setje kleding.

En verder…

Ik zorg altijd dat ik voldoende shirtjes heb, omdat deze vaak bij ons sneller vies worden dan de broekjes. Nu heb ik een leuk setje gescoord, een broekje met 2 shirtjes, als het ene shirtje (snel) vies is, schiet ik snel een schone aan als we bijvoorbeeld ergens naar toe gaan. Fijn dat de Zara leuke betaalbare shirtjes heeft, dan is het nog leuker om een extra shirtje erbij te nemen!

Wat een superleuke outfit, Yvon! Heel stoer! Wil je ook meedoen en budgetshoppen op kosten van Mama’s Meisje? In dit artikel leg ik meer uit over de Twee Tientjes challenge en hoe je je kunt aanmelden! Wat vind jij van de outfit die Yvon kocht? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook of Instagram!

september 9 2019 2 00 pm findlay residence 1