Ik wipte een paar weken geleden even binnen bij Wibra en Zeeman. Dat moet ik niet te vaak doen, want ik liep natuurlijk weer tegen allerlei leuks aan voor mijn meisjes… Deze maand ging mama Nicole op pad voor de Twee Tientjes Challenge en scoorde niet één, maar twee superleuke outfits voor haar dochter Lilly! Kijk je mee?

Nieuwe outfits in mijn stories

Toen ik twee weken geleden in het winkelcentrum was, wipte ik even binnen bij Wibra en Zeeman. Niet te vaak doen natuurlijk, want ja hoor: ik liep weer tegen allerlei leuke items aan! Ook shopte ik bij Hema met een cadeaubon die Niene voor haar verjaardag kreeg en bestelde wat leuks bij H&M. Er rolden vijf superleuke outfitjes uit die allemaal minder dan €20 hebben gekost. Helemaal #tweetientjeschallenge proof! Ben je benieuwd naar de shopdetails? Check dan de highlight ‘Twee Tientjes‘ op mijn Instagramaccount. Zoals je ziet heb ik voor Suus al wat korte broeken gekocht, want de lente is nu wel echt begonnen!

collage Twee Tientjes Challenge outfit onder 20 euro - Mama's Meisje blog

Een nieuwe outfit voor Lilly

Naast de nieuwe outfits die ik voor mijn eigen meisjes kocht, koos ik ook een mama uit die voor de Twee Tientjes Challenge van april op pad mocht. Iedere maand mag een mama shoppen op kosten van Mama’s Meisje en de uitdaging aangaan om voor €20 een outfit voor haar dochter of zoon te scoren! Meer info vind je onderaan dit artikel. Uit alle aanmeldingen koos ik voor mama Nicole, die een nieuwe outfit voor haar dochter Lilly kocht. Een woord: wauw!

Twee Tientjes Challenge april outfits kids budget shoppen - Mama's Meisje blog

Naam, leeftijd & mama van…

Ik ben Nicole, 27 jaar en mama van Lilly (3,5 jaar).

Wat geef je per maand aan kinderkleding uit? Wat zijn de duurste uitgaven? Koop je in één keer een heleboel of shop je liever in gedeeltes?

Per maand heb ik voor Lilly een budget van €80,- hoofdzakelijk voor kleding/schoenen etc. Maar ook wanneer Lilly naar de kapper moet, verzorgingsproducten (tot voor kort luiers) en de extraatjes zoals naar de indoor speeltuin worden hiervan betaald. De duurste uitgave vind ik altijd een winterjas en laarsjes of winterschoenen. De ene maand koop ik veel en de andere maand weer (bijna) niets, het ligt er maar net aan wat ik tegen kom. Ik probeer wel altijd voor zover mogelijk het maandbudget op te sparen tot de momenten dat de sale begint en dan koop ik vaak veel in een keer. Tussendoor is voornamelijk alleen wanneer ik tweedehands (Marktplaats/Facebook) iets leuks tegen kom of Lilly echt iets dringend nodig heeft.

Mijn favoriete winkels en merken zijn:

Mijn smaak qua kinderkleding is vrij divers: van (exclusievere) merken tot de Zeeman en de Wibra. Ik vind het altijd leuk om met duurdere en goedkopere items een toffe combi te maken en en tot een unieke look te komen. Mijn lievelingsmerken variëren van de duurdere merken zoals Mini Rodini, Hugo loves Tiki, Caroline Bosmans tot de Zara, Zeeman, Wibra en Primark.

Twee Tientjes Challenge Collage april - Mama's Meisje blog

Liever naar de winkel of liever online shoppen?

Oeh lastige keuze, ik denk toch wel online. Ik ben gek op koopjes jagen en kan echt een vreugdedansje doen als ik net dat ene (merk)item met een leuke korting kan scoren. Online heb je een breed overzicht waar er leuke acties en aanbiedingen zijn. Aan het begin van de nieuwe collecties kijk ik altijd welke items uit de nieuwe collecties ik heel graag zou willen. Als ik ze op dat moment te duur vind plaats ik deze in een collage en probeer ik deze later in het seizoen online in de sale te scoren tegen een prijs die wel binnen mijn budget past.

Mijn grootste miskoop is:

Tegenwoordig heb ik eigenlijk nooit meer miskopen omdat ik voortaan goed nadenk over mijn aankopen en wat Lilly wel of niet nodig heeft. Toen Lilly een baby was heb ik wel echt een aantal dingen direct in de kledingcontainer kunnen doen. Dat oh zo schattige tutu rokje en spijkerbroekje in maat 62 bleek toen Lilly eenmaal geboren was toch niet zo handig voor een pasgeboren baby. Of een haarbandje voor een baby, super schattig maar blijft dus nooit zitten. Al deze dingen werden heel snel ingeruild voor lekker zachte en praktische boxpakjes.

Mijn budget fashiontip is…

Kijk ook eens verder dan de standaard kledingwinkels: kijk ook eens bij een Aldi, Lidl, Kruidvat of Cranenbroek. Allemaal winkels die soms hele leuke baby/kinderkleding in het assortiment hebben.

collage Twee Tientjes Challenge budget kinderkleding april - Mama's Meisje blog

Waar heb je geshopt voor de Twee Tientjes Challenge?

Primark en Aliexpress

Wat heb je uitgegeven voor deze challenge?

Zonnebril €2,- (aliexpress)
Jurkje €5,- (primark)
Flared broekje €7,- (primark)
Wit shirtje met ruffels €2,- (primark)
Berenhoedje €4,- (primark)
Totaal: €20

Wat vind je van de challenge en de gekochte outfit?

Van tevoren dacht ik: appeltje-eitje. Maar eenmaal in de stad aangekomen liep dit toch even anders dan gehoopt. Ik had online al even georiënteerd bij de Zara en had een paar leuke dingen gezien. Eenmaal in de winkel viel het tegen of hadden ze het niet. De leukste dingen die ze momenteel bij de Zeeman en Wibra verkopen waren inmiddels al online voorbij gekomen bij Mama’s Meisje dus dit viel helaas ook al af. Lilly en ik gingen samen op pad naar de Primark. Normaal een winkel waar ik niet heel vaak dingen koop voor Lilly omdat het vaak niet mijn smaak is maar hadden ze net de nieuwe zomercollectie binnen waar echt hele toffe items tussen zaten. En de prijsjes waren zo leuk dat we niet 1 maar zelfs 2 outfitjes hebben kunnen scoren. Ik ben superblij met de outfitjes, ik denk dat Lilly ze aankomende zomer met heel veel plezier gaat dragen. Lilly was opslag verliefd op het berenhoedje dus die moest en zou mee!

Wat een superleuke outfits, Nicole! Heel stijlvol en origineel! Wil je ook meedoen en budgetshoppen op kosten van Mama’s Meisje? In dit artikel leg ik meer uit over de Twee Tientjes challenge en hoe je je kunt aanmelden! Wat vind jij van de outfit die Nicole kocht? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook of Instagram!

september 9 2019 2 00 pm findlay residence 1