De lente is begonnen, het zonnetje laat zich weer zien en onze kindjes spelen heerlijk buiten. Tijd om te shoppen! Zelf kocht ik een heleboel leuke nieuwe outfits voor mijn meiden en deelde deze via Instagram Stories. Deze maand ging mama Kirsten voor de Twee Tientjes Challenge op pad. Zij scoorde een té lieve outfit voor haar dochter Emma! Kijk je mee?

Outfit 7-daagse

Het voorjaar is niet alleen buiten te zien, ook de kledingkasten van mijn meiden zijn weer lente-proof! Ik shopte superveel nieuwe items bij Primark, ZARA, Wibra, HEMA, Zeeman en H&M zoals je misschien gezien hebt in deze shoplog. Ook maakte ik weer een serie outfits en hield een outfit 7-daagse via Instagram Stories. Je kunt deze outfits nog steeds terugvinden onder de highlight ‘Twee Tientjes‘ op mijn Instagrampagina. Hieronder zie je twee van de veertien voorbeelden, ben je benieuwd naar de de details en de andere outfits inclusief winkels en prijzen? Check dan even m’n Instagram ;)

twee tientjes challenge low budget outfits voor kinderen editie 3 - Mama's Meisje blog

Een nieuwe outfit voor Emma

Naast alle nieuwe outfit inspiratie van mijn kant, selecteerde ik voor de maand maart weer een nieuwe mama die op pad mocht voor de Twee Tientjes Challenge! Iedere maand mag een mama shoppen op kosten van Mama’s Meisje en de uitdaging aangaan om voor €20 een outfit voor haar dochter of zoon te scoren! Meer info vind je onderaan dit artikel. Uit alle aanmeldingen koos ik voor mama Kirsten, die een nieuwe outfit voor haar dochter Emma kocht. En wat is die leuk!

Uitgelichte afbeelding twee tientjes challenge 3 - Mama's Meisje blog

Naam, leeftijd & mama van…

Ik ben Kirsten, 25 jaar en mama van Emma Lieve (16 maanden).

Wat geef je per maand aan kinderkleding uit? Wat zijn de duurste uitgaven? Koop je in één keer een heleboel of shop je liever in gedeeltes?

Ik geef gemiddeld 60 euro per maand uit aan kleding voor Emma. Ik shop vaak losse dingen, niet alles in een keer.

Mijn favoriete winkels en merken zijn:

Zara, H&M, Next Direct en Zeeman.

Liever naar de winkel of liever online shoppen?

Liever online! Ik kan het in de winkel toch niet bij haar passen dus beter op mijn gemakje online shoppen dan met een eigenwijze dreumes tussen de rekken spitten

Mijn grootste miskoop is:

Schoentjes in maat 16… Lopen kon ze toch nog niet.

Mijn budget fashiontip is…

Zeeman! Ze hebben af en toe echt super leuke dingen die je leuk kan matchen met iets uit een andere winkel.

Low budget zomer outfit meisje kleding Twee Tientjes Challenge - Mama's Meisje blog

Waar heb je geshopt voor de Twee Tientjes Challenge?

Primark & Zara

Wat heb je uitgegeven voor deze challenge?

Wit shirtje Zara €4,95
Grijs shirtje Zara €3,95
Short Primark €9
Totaal: €17,90

Wat vind je van de challenge en de gekochte outfit?

Hele leuke challenge! Je gaat veel bewuster shoppen. Ik heb gekozen voor een zomer outfit en kan niet wachten tot het blote benen weer is.

Wat ik verder nog kwijt wil…

Je bent een leuk mens en super inspirerend om te volgen.

Wat een superleuke outfit, Kirsten! *rent naar Primark voor dat schattige broekje* Wil je ook meedoen en budgetshoppen op kosten van Mama’s Meisje? In dit artikel leg ik meer uit over de Twee Tientjes challenge en hoe je je kunt aanmelden! Wat vind jij van de outfit die Kirsten kocht? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook of Instagram!

september 9 2019 2 00 pm findlay residence