Miste je de november editie van de Twee Tientjes Challenge? Dat kan helemaal kloppen, want we hebben er eentje overgeslagen! Maar deze keer maken we het helemaal goed, want mama Ellen ging op jacht naar een nieuwe outfit voor Emma. En wat is ze goed geslaagd! Kijk je mee?

Eentje overgeslagen

In mijn inbox verschenen al diverse berichtjes: “De Twee Tientjes Challenge blijft toch wel bestaan?“. Geen paniek, want de oplettende lezer heeft inderdaad kunnen concluderen dat ik er eentje heb overgeslagen! Vanwege het zwangerschapsnieuws stond de planning ineens voller dan vol en omdat ik me zo beroerd voelde, was ik ook helemaal vergeten om een mama te selecteren en op pad te sturen… Oeps! Wel vind ik het superleuk om de reacties steeds te lezen en terug te horen dat mama’s erdoor geïnspireerd raken. We blijven in 2020 dus lekker doorgaan met de Twee Tientjes Challenge! En natuurlijk kun je jezelf ook nog steeds opgeven om, op kosten van Mama’s Meisje, te shoppen! Hoe dat precies werkt, lees je onderaan deze blog!

Nieuwe jas, pyjama’s en een trui

Zelf heb ik in de tussentijd ook geshopt. Zo scoorde ik een nieuwe jas, pyjama’s en een trui bij Primark! Suus had al een nieuwe winterjas, maar had er ook nog eentje nodig die ze aankan tijdens het buitenspelen en naar de opvang. Niene groeide uit haar pyjama’s en ik heb goede ervaringen met de duopakken van de Primark. Deze blijven lang mooi in de was en zijn budgetproof. Tevens kocht ik voor Suus enkele jeans en de schattige konijnentrui. In mijn stories op Instagram heb ik de overige details al eens genoemd, deze vind je terug in de ‘Twee Tientjes’ highlight op mijn feed!

Twee Tientjes Challenge december aankopen bij primark kinderkleding budget - Mama's Meisje blog

Een nieuwe outfit voor Emma

In december koos ik weer een nieuwe mama uit om de Twee Tientjes Challenge aan te gaan. Ellen ging op pad voor haar dochtertje en ging de uitdaging aan om voor maximaal €20 een nieuwe outfit voor Emma te scoren. Ik was enorm verrast door haar buit, want wat is die leuk! Kijk maar mee:

Naam, leeftijd & mama van…

Ik ben Ellen, 31 jaar en mama van Emma. Emma wordt over een maandje 2 jaar!

Wat geef je per maand aan kinderkleding uit? Wat zijn de duurste uitgaven? Koop je in één keer een heleboel of shop je liever in gedeeltes?

Poeh, per maand vind ik lastig te zeggen. Meestal shop ik veel in één keer. Eén keer voor de zomer en één keer voor de winter en tussendoor natuurlijk ook nog wel eens wat.

Mijn favoriete winkels en merken zijn:

Hema, Zeeman, Wibra, terStal, Primark en ook wel Z8 (maar dat laat de portemonnee niet altijd toe).

Liever naar de winkel of liever online shoppen?

In de winkel.

collage details budgetoutfit c&a jurkje - Mama's Meisje blog

Mijn grootste miskoop is:

Een jurkje wat een totaal verkeerd model was.

Mijn budget fashiontip is:

Da’s een lastige… die heb ik eigenlijk niet denk ik…

Waar heb je geshopt voor de Twee Tientjes Challenge?

Bij C&A en Zeeman

Wat heb je uitgegeven voor deze challenge?

Jurkje: €12,90
Legging: €4,99
Totaal: €17,89

collage een nieuwe outfit voor Emma Twee Tientjes Challenge - Mama's Meisje blog

Wat vind je van de challenge en de gekochte outfit?

Super leuk, het inspireert me en vaak is de verleiding erg groot om ook direct even weer te shoppen, haha! Ook met de gekochte outfit ben ik erg blij.

Wat ik nog kwijt wil…

Het was erg leuk om te mogen shoppen voor deze Challenge! De outfit is geslaagd en hopelijk kan ik er anderen mee inspireren ;)

Wat een leuke outfit, Ellen! Wil je ook meedoen en budgetshoppen op kosten van Mama’s Meisje? In dit artikel leg ik meer uit over de Twee Tientjes Challenge en hoe je je kunt aanmelden! Wat vind jij van de nieuwe outfit voor Emma? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook of Instagram!