Geen paniek: ik heb niet alwéér geshopt… De items die ik kocht bij Next Direct had ik nog helemaal niet meegenomen in de Twee Tientjes Challenge! Vandaag laat ik een aantal leuke outfits zien die ik ermee kon creëren. En natuurlijk mocht er weer een leuke mama op pad om een toffe outfit onder de 20 euro te scoren! Kijk je mee?

Next Direct

In de shoplog van september vertelde ik het ook al: hoe blij ik ben dat ik Next Direct heb ontdekt! Dit is sindsdien echt één van mijn favoriete winkels om voor de kinderen te shoppen. Ze hebben veel budgetproof kinderkleding die net even anders is dan wat je bij de bekende ketens aantreft. Terwijl het toch heel goed aansluit op de trends, maar het zijn gewoon weer andere items. Daar word ik dus heel blij van! Ik twijfel erover om binnenkort ook eens iets voor mezelf te bestellen. Wie weet… Ik kocht er in ieder geval enkele items die zich prima lenen voor de Twee Tientjes Challenge! Via mijn stories op Instagram vind je alle details. De uitdaging wordt weer groter nu de winter op komst is: zomerkleding is nu eenmaal iets goedkoper. Daarom lukte het niet helemaal om binnen het budget van de challenge te blijven. Ik zat er één keer een euro boven, maar omdat ik zo dol ben op de kleur van het vestje, mocht het van mezelf ;)

collage herfstcollectie najaar next direct ervaring budgetkleding twee tientjes challenge outfit onder 20 euro - Mama's Meisje blog

Een nieuwe outfit voor Joël

Natuurlijk ging ook deze maand weer een mama op pad voor de Twee Tientjes Challenge! Deze keer ging Nathalie de uitdaging aan om voor haar zoontje Joël een nieuwe outfit onder de €20 te scoren!

Naam, leeftijd & mama van…

Ik ben Nathalie, 25 jaar en mama van Rick (4), Joël (2) en Louisa (1).

Wat geef je per maand aan kinderkleding uit? Wat zijn de duurste uitgaven? Koop je in één keer een heleboel of shop je liever in gedeeltes?

Gemiddeld zo’n €45. Ik koop nooit in 1 keer, ik shop liever in gedeeltes. Soms bestel ik wel een groot aantal en dan kies ik 1 à 3 dingen uit. De duurste uitgaven van dit jaar (tot nu toe) was €17,99 voor een spijkerbroek voor Joël van de H&M. En voor Rick €24,99 voor een winterjas van de Wibra. Voor Louisa €15,99 voor een vestje van de H&M. Schoenen krijgen ze vaak of schuif ik door of koop het in de opruiming. Ze passen tot nu toe de schoenen van vorig jaar nog. Ik denk dat ik met een maandje nieuwe schoenen voor beide jongens moet kopen.

Mijn favoriete winkels en merken zijn:

Mijn favoriete winkel voor de jongens is de H&M, Zara, Wibra en Zeeman. Voor Louisa is dat de Zara.

budgetshoppen jongensoutfit - Mama's Meisje blog

Liever naar de winkel of liever online shoppen?

Allebei, soms vind ik het heerlijk om even de stad in te gaan om ideeën op te doen. Maar ik vind het ook lekker om vanaf de bank online te bestellen. Dan kunnen ze thuis op hun gemak passen.

Mijn grootste miskoop is:

Dat vind ik heel lastig. Ik denk altijd eerst goed na voordat ik iets koop. En kijk altijd of ik het ergens mee kan combineren.

Mijn budget fashiontip is:

Houd de sale in de gaten en koop alvast voor een seizoen verder. En kijk eens op Marktplaats, daar staan vaak mooie kledingstukken voor weinig.

outfit onder 20 euro twee tientjes challenge - Mama's Meisje blog

Waar heb je geshopt voor de Twee Tientjes Challenge?

Voor de challenge heb ik geshopt bij de Zeeman, Wibra en de H&M. Ik had eerst een shirtje van de Zara, maar deze was Joël veel te groot en te wijd.

Wat heb je uitgegeven voor deze challenge?

Shirtje (Zeeman): €3,99
Spijkerbroek (Wibra): €9,99
Sjaal (H&M): €5,99
Totaal: €19,97

De laarsjes hadden we al en zijn ooit tweedehands gekocht. Rick heeft ze ook al aangehad.

Wat vind je van de challenge en de gekochte outfit?

Ik vind het een heel goed initiatief om mensen bewust te maken dat je voor weinig geld leuke kleren kan kopen. Mijn outfit vind ik zeker geslaagd en Joël zal het met plezier dragen.

Een nieuwe outfit voor Joël - Mama's Meisje blog

Wat ik nog kwijt wil…

Je kunt ons volgen op Instagram!

Wat een leuke outfit, Nathalie! Wil je ook meedoen en budgetshoppen op kosten van Mama’s Meisje? In dit artikel leg ik meer uit over de Twee Tientjes Challenge en hoe je je kunt aanmelden! Wat vind jij van de outfit die Nathalie kocht? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook of Instagram!