We zitten nog in de winter, maar in de winkels is de zon al doorgebroken: de voorjaars- en zomercollecties worden één voor één gelanceerd. Zo ook de nieuwe collectie van Spruit, het kledingmerk voor de allerkleinsten dat verkrijgbaar is bij Tuunte. Ik geef jullie een kijkje in de stoere en vrolijke items!

Over Spruit

Spruit is een eigen kinderkledinglabel van Tuunte, een winkelketen met 38 winkels (voornamelijk in Overijssel en Gelderland) en een webshop! In het Oosten des lands, waar ik woonachtig ben, is Tuunte al jaren een begrip. Zo ook in het dorp waar ik in mijn tienerjaren woonde. Maar ook in mijn huidige woonplaats zit een prachtige Tuunte-winkel. Ik kom er graag voor mezelf en sinds vorig jaar ook voor Suus. Ik ben heel enthousiast over de nieuwe zomercollectie voor de allerkleinsten. Deze collectie is voor meisjes en jongens met maatje 62 tot 110. Leuk detail: de collectie voor wat grotere meiden (maat 92-176) heet Saar&Suus. Dat vind ik dan weer héél leuk :D

Spruit voor meisjes

De zomercollectie voor meisjes bevat dit jaar veel sportieve items met een lieve uitstraling.

De vlotte, comfortabele jurkjes en broekjes zijn voorzien van vrolijke en hippe patches van ijsjes en regenbogen. Roze, indigo en mint komen veel terug in de items die onderling makkelijk te combineren zijn en zorgen voor een instant mooi-weer gevoel! Een paar van de items waar ik héél hebberig van word:

Spruit zomer 20171

Spruit voor jongens

De zomercollectie voor jongens staat in het teken van buiten spelen. Lekker op ontdekkingstocht, springen, bewegen, vallen en weer opstaan komt helemaal goed in de comfortabele items uit de collectie. Ook hier zijn de verschillende items onderling goed te combineren. Ik vind het bijna jammer dat ik geen jongensitems hoef te kopen :D .

Kobaltblauw, groen, koraal, indigo en grijs zijn de kleuren die in de jongenscollectie terugkomen. Shirts met stoere prints, maar ook denim items! De kleine meneertjes kunnen dus stijlvol de straat op ;) Ik vind deze items héél leuk voor jongetjes:

Spruit zomer 20172

Meer zien?

Ik heb je een kleine indruk gegeven van hoe de zomercollectie van Spruit eruit ziet! Wil je meer zien? Neem even een kijkje op de website van Tuunte, kun je gelijk even checken of er een winkel bij jou in de buurt zit. Zo niet, dan kun je heel makkelijk jouw bestelling in de webshop doen.

Liefs Karin 1