Heb jij de luiers van Trekpleister al eens in huis gehaald? Wij testten Trekpleister luiers uitgebreid en ik vertel je graag of ze de moeite waard zijn. Lees maar mee!

Luiertest

Jarenlang bestond mijn vaste luier top 2 uit Kruidvat en DM. Dat beviel me altijd prima en ik testte voor de diverse Luiertests die op mijn blog staan, regelmatig andere merkjes uit waardoor ik alles goed kon vergelijken. Vooral prijs-kwaliteit is erg belangrijk voor mij en hoewel er een heleboel luiermerken prima presteren, wil ik ook een zacht prijsje in de portemonnee voelen. Toen Kruidvat een tijdje leveringsproblemen had met de luiermaat die ik op dat moment nodig had, nam ik een pak luiers van Trekpleister mee. In het begin was ik sceptisch, maar dat bleek nergens voor nodig te zijn. Natuurlijk ontbraken de Trekpleister luiers niet in de grote Luiertest waarin ik meer dan 28 luiermerken testte. Maar omdat ik nog méér over deze luier wilde vertellen dan dat ik in die test kwijt kon, schreef ik er nog een aparte blog over. Benieuwd naar de Trekpleister luier review? Lees maar mee!

Trekpleister luiers review - Mama's Meisje blog

Goed alternatief voor Kruidvat luiers

In mijn hoofd zat nog het plaatje van de oude Europrofit luiers die altijd bij Trekpleister te koop waren. Daarnaast hadden we geen Trekpleister in ons dorp en toen ik een keertje in mijn home town was, waar wél een Trekpleister is, nam ik een pak luiers mee. De witte verpakkingen die ik mij nog herinnerde zijn vervangen voor een herkenbaar design en hoewel ik van tevoren weinig vertrouwen had, bleek onze Trekpleister luiers ervaring juist heel positief uit te pakken! Was ik dus weer eens in de buurt, dan nam ik ze regelmatig mee en toen ik eenmaal de foldertips in mijn stories begon te plaatsen, spotte ik ook dat ze best vaak in de aanbieding zijn. Inmiddels kun je ook online bestellen bij Trekpleister dus ben je nieuwsgierig, dan kun je ze met een gerust hart bestellen. Sterker nog: Trekpleister luiers zijn in mijn ogen hét alternatief voor als de Droog & Vertrouwd variant van Kruidvat straks echt uit de schappen verdwijnt. Het enige nadeel is dat ze tot maat 5 gaan: het ene kindje is hier eerder uit dan het andere.

Trekpleister luiers getest - Mama's Meisje blog

Trekpleister luiers ervaring

Trekpleister luiers zijn simpel qua design: wit met een rand waarop de maat staat aangeduid. De luiers zijn gemiddeld qua dikte, het materiaal is soepel en qua pasvorm kun je ‘m vergelijken met de Droog & Vertrouwd variant van Kruidvat. Stiekem denk ik weleens dat ze gewoon uit dezelfde fabriek komen, maar dan met een ander kleurtje. Maar zeker weten doe je het nooit hè :) Deze luiers zijn verkrijgbaar in de volgende maten:

  • 3 midi (4-9 kg) – 68 stuks – €9,99 (= €0,15 per luier)
  • 4 maxi (7-18 kg) – 56 stuks – €9,99 (= €0,18 per luier)
  • 4+ maxi+ (9-20 kg) – 50 stuks – €9,99 (= €0,20 per luier)
  • 5 junior (11-25 kg) – 46 stuks – €9,99 (= €0,22 per luier)

We hebben deze luier zeer uitgebreid getest: zowel door ‘m onze baby wekenlang dag en nacht om te doen áls een speciale watertest. De luier met 200 ml water zwelt al snel flink op. Het water is dan volledig ingetrokken en de luier voelt minimaal nat aan van binnen. De 500 ml is toch echt too much voor Trekpleister luiers: dan staan ze echt op standje ontploffen! Toch ervaar of bespeur ik geen lekkage of iets dergelijks bij mijn kleintje tijdens de testfase en ben ik alleen maar positief over Trekpleister luiers.

alternatief voor Kruidvat luiers - Mama's Meisje blog

Ons eindoordeel

De prijzen die hierboven staan, zijn de reguliere prijzen. De luiers zijn regelmatig in de aanbieding voor een stapelkorting: 2 voor €14,99 of 3 voor €20. Daardoor is dit een erg budgetvriendelijke luier van een geweldige kwaliteit. Zowel dag als nacht presteren deze luiers top! Ik heb ze voor alle drie mijn kinderen in gebruik (gehad) en ben nog altijd even enthousiast.

Heb jij de luiers van Trekpleister al eens geprobeerd? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook of Instagram!

september 9 2019 2 00 pm findlay residence 1