Heb jij een zoon of dochter die helemaal gek is van dino’s? Dan heb ik een leuke tip voor je! Vandaag vertel ik je alles over Jurassic Kingdom en mag ik zelfs een familieticket weggeven aan één van mijn lezers! Doe jij mee?

Dino’s komen tot leven!

Onze peuter is er nog helemaal niet mee bezig, die loopt liever een kabouterpad, maar als je kids wat groter zijn, is dit toffe dino uitje een goed idee! In het Beatrixpark in Schiedam kun je deze zomer maar liefst dertig bewegende dino’s op ware grootte bewonderen! De rondreizende tentoonstelling Jurassic Kingdom strijkt namelijk van 7 tot en met 29 juli neer in Nederland, na vele succesvolle edities in het Verenigd Koninkrijk. Schiedam wordt deze zomer dus een echte Dino-stad en als je dan toch naar de tentoonstelling gaat, mag een rondje binnenstad zeker niet ontbreken. Jurassic Kingdom is niet alleen leuk voor de kleintjes, ook papa en mama zullen hun ogen uitkijken!

dinopresspix077

Op avontuur tussen de dino’s

Tussen de bomen en langs de paden van het Beatrixpark ontdek je de indrukwekkende, levengrote replica’s van je favoriete dinosauriërs. Van de reusachtige Tyrannosaurus Rex en Triceratops tot vliegende reptielen zoals de Pterosaurus. Bekijk de strijd tussen de Deinonychus en Tenontosaurus, of maak kennis met de zachtaardige, zestien meter lange, Diplodocus. Langs een uitgestippelde route van zo’n zestig minuten (afhankelijk van hoe snel je loopt of rent!) staat een educatief centrum waar papa’s, mama’s en kinderen veel kunnen leren en bekijken over het leven van de dino’s. In een heuse opgravingsplek kunnen de kleinste bezoekers zelfs als paleontoloog aan de slag! Echte dinofans kunnen deelnemen aan een virtual reality ervaring: ga een gevecht aan tegen een ‘echte’ dinosauriër of neem plek in een rit in de virtuele dino-achtbaan! Jurassic Kingdom is een echte beleving voor de kids én de ouders tijdens de schoolvakantie!

logo

Overige informatie over Jurassic Kingdom

Locatie:                      Beatrixpark, Schiedam
Openingstijden:     7 tot en met 29 juli 2018 – woensdag t/m zondag van 10:00 – 18:00 uur, laatste entree om 17:00 uur
Tickets :                     Verkrijgbaar via de website. Je kunt in de maand mei gebruik maken van een Early Bird korting, gebruik hiervoor de code EARLYBIRD

dinopresspix022

WIN: Familieticket (4 personen) voor Jurassic Kingdom in Schiedam!

Ik mag één familieticket (4 personen, waarvan maximaal 2 volwassenen) verloten onder mijn lezer! Wil je kans maken op deze geweldige prijs? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

  • Volg Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
  • Laat in een reactie onder deze blog weten waarom je kans wilt maken op deze leuke spelletjes
  • Vul een geldig e-mailadres in! Meedoen kan tot en met 5 juni 2018. De winnaar krijgt uiterlijk 8 juni bericht via e-mail.
  • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt via e-mail op de hoogte gesteld. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur na berichtgeving via e-mail, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. 

liefs karin