De decembermaand komt er weer aan en die is al duur genoeg. Daarom deel ik vandaag een leuke foldertip met je! Vanaf donderdag 2 november is er weer houten speelgoed bij Lidl verkrijgbaar en deze keer is de collectie uitgebreider dan ooit! Kijk je mee?

Houten speelgoed voor de allerkleinsten

Vorig jaar rond deze tijd stond het houten speelgoed ook al eens in de folder en was het binnen no-time uitverkocht. Toen ik het vandaag dus zag staan, besloot ik gelijk een blogje te typen om deze tip met jullie te delen. Houten speelgoed bij Lidl is razend populair en budgetvriendelijk geprijsd. Zo zag ik houten puzzels (€2,99) en speelgoed om de motoriek te stimuleren (€9,99) voor de allerkleinsten vanaf 1 jaar:

Lidl houten speelgoed folder nov 2017

Ook stonden er houten spellen en uitgebreidere houten puzzels in de folder. De folder vind je hier. Tip: onderaan de pagina staan een leuke loopfiets én hobbelpaard (€29,99 per stuk). Let op: dit zijn web-only artikelen en kun je dus alleen online bestellen!

Houten winkeltje en keukentje

Ik herinner me nog dat we vroeger op school een winkeltje hadden. Dat vond ik echt geweldig! Thuis zetten we de strijkplank op en dan speelden we ook winkeltje, maar nothing beats the real thing. Datzelfde geldt voor een keukentje. Ik zie nu al dat Suus (1 jaar) het liefst met haar keukentje speelt. Daarom vind ik het zo leuk dat deze in de folder van Lidl staan, inclusief allerlei accessoires en toebehoren:

Lidl houten speelgoed folder nov 20171

Bij het keukentje (€69,99) zijn etenswaren (€6,99 per set) en keukenaccessoires (€9,99 per set) verkrijgbaar. En bij het winkeltje (€49,99) kun je een kassa of een weegschaal (€9,99 per set) aanschaffen. Natuurlijk ook leuk om één groot kado aan broertjes en zusjes te geven. Samen spelen, samen delen ;)

Houten poppenhuis, treinbaan of je eigen Lidl!

Het houten poppenhuis in de afbeelding is online én in de winkel verkrijgbaar vanaf donderdag, maar er zijn ook enkele web-only producten, waaronder poppenhuizen, een boerderij en een kasteel. Deze artikelen vind je helemaal onderaan deze pagina.

Lidl houten speelgoed folder nov 20172

Naast een indrukwekkende treinbaan (€19,99) zijn er allerlei uitbreidingssets met verschillende voertuigen verkrijgbaar (prijzen variëren van €3,99 tot €14,99). Ook een snelweg (€19,99), parkeergarage, luchthaven en railsuitbreidingsset (€12,99 per set) zijn te koop vanaf donderdag.

Treinbaan

Maar weet je wat ik het allerleukste vind? Je kunt je eigen houten Lidl bestellen. Een 70-delige speelset voor een budgetprijs (€19,99) die ook in boerderij- of huisvariant verkrijgbaar is. Hoe leuk?!

Lidl houten speelgoed folder nov 20173

Houten speelgoed bij Lidl

De items in dit artikel zijn slechts een kleine greep uit het totale aanbod. Neem vooral zelf eens een kijkje op de website en let dus goed op: er zijn enkele web-only artikelen (onderaan de pagina) die je dus alleen online kunt bestellen! Dit artikel is trouwens niet gesponsord, ik vind het gewoon leuk om dit met jullie te delen en ga natuurlijk zelf ook even kijken voor Suus!

Wat vind jij van het houten speelgoed bij Lidl? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook, Instagram of Twitter!

Liefs Karin