Aangezien ik sinds de zwangerschappen een paar schoenmaten groter draag, is het tijd voor nieuwe schoenen!
Ik maakte een wishlist, kijk maar mee!

Grotere voeten na de zwangerschap

De één noemt het een fabeltje, voor de ander is het een feit: grotere voeten na de zwangerschap. Ik mag mij aansluiten bij het tweede team, want sinds ik moeder ben, heb ik langzamerhand gedag kunnen zeggen tegen mijn pre pregnancy schoenencollectie. Hallo twee schoenmaten groter! I kid you not: voordat ik kinderen had, stonden er schoenen in mijn kast met een keurig maatje 39 erop genoteerd. Helaas is dat verleden tijd, want tegenwoordig doen we het niet voor minder dan maat 41. Ergens had ik nog de ijdele hoop dat dit wel bij zou trekken, maar niets is minder waar. Natuurlijk was dat wel even balen, maar Karin zou Karin niet zijn als ze zich niet schikte in haar lot. Je voelt ‘m al aankomen: het wordt tijd voor nieuwe schoenen! Aangezien ik afscheid nam van zo’n 15 paar, wordt het hoog tijd om mijn huidige schoenencollectie weer eens uit te breiden en daarom presenteer ik u vandaag mijn after-zwangerschaps-wishlist!

Tijd voor nieuwe schoenen!

Eerlijk is eerlijk: in mijn oude spijkerbroeken pas ik nog niet, dus is het tijd voor nieuwe schoenen! Die passen altijd en ik heb best wel heimwee naar de keuzemogelijkheden die ik eerst altijd had. Laarzen met hakken, pumps, sneakers, platte laarsjes: ik ging op zoek naar winterschoenen (voor dames) omdat het slipperseizoen definitief afgelopen is. Momenteel draag ik bijvoorbeeld vaker jurkjes, omdat dit fijner zit bij mijn buik sinds de keizersnede. Ik draag daar nu meestal sneakers onder, maar voor de winter vind ik het mooier om laarzen aan te doen. Ik spotte deze bruine enkellaarsjes van Gabor en ik ben helemaal enthousiast over de kleur. Het materiaal (suède) past mooi bij de verschillende jurkjes die ik heb en door het hakje staat het iets minder ‘lomp’.

enkellaarsjes gabor - Mama's Meisje blog

Chunky sneakers

Grappig hoe mijn smaak op het gebied van schoenen in de loop van de jaren is veranderd. Voordat ik kinderen kreeg, droeg ik amper sneakers. Hoe anders is dat nu? Toen vorig jaar de dad sneakers hun intrede deden in het modebeeld, was ik daar niet meteen van gecharmeerd. Inmiddels heb ik mijn eerste chunky sneakers aangeschaft en spotte ik ook dit paar van Via Vai, die helemaal winterproof zijn! En volgens mij kun je hier ook prima een rondje op wandelen.

Chuncky sneakers viavai - Mama's Meisje blog

Regenlaarzen

Als je, net als ik, op de boerderij woont, worden je schoenen weleens vies. Beter dus om een paar regenlaarzen te hebben! Die wil ik natuurlijk wel in stijl, maar dat hoeft tegenwoordig geen probleem te zijn want er zijn plenty dames regenlaarzen verkrijgbaar in mooie kleuren en printjes. Als tegenhanger wil ik de komende tijd ook weer eens een prachtig paar pumps aan mijn collectie toevoegen. Dat ik na de zwangerschap grotere voeten had, kon ik voornamelijk merken aan mijn pumps, dus tijd voor nieuwe! Ik was natuurlijk direct fan van dit paar met panterprint, maar ik ben bang dat de hak te hoog is. Daarom begin ik eerst eens met een lager paar, om te voorkomen dat ik straks 6 weken gipsschoenen moet dragen :)

tijd voor nieuwe schoenen mijn after-zwangerschaps wishlist - Mama's Meisje blog

Had jij ook grotere voeten na de zwangerschap? Welke schoenen uit mijn wishlist vind jij het leukst? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook of Instagram!

september 9 2019 2 00 pm findlay residence 1

 

 

 

 

Commerciële content: disclaimer