Ik ben een sucker voor kerst. Zodra het enigszins acceptabel is, haal ik de kerstspullen van zolder en tover ik de woonkamer in kerstsfeer. Het is zo’n heerlijke tijd: buiten is het vroeg donker, het is koud dus pakken we er een dekentje bij op de bank terwijl het ondertussen gezellig is met die twinkelende lampjes in de kerstboom… Kopje thee erbij, wie doet je wat? Nou, zo’n kerstsfeertje thuis is natuurlijk leuk, maar echt spectaculair is het niet. Voor het ultieme kerstgevoel móét je gewoon naar de Ziggo Dome, waar op 21 en 22 december meerdere keren per dag The Christmas Show wordt gegeven. Een adembenemende voorstelling met een indrukwekkende sterrencast vertelt het verhaal van Doornroosje en de Kerstprins. Ik vertel je er graag meer over!

Uitje rondom de feestdagen

Ben je net zo’n fan van kerst als ik? Dan is The Christmas Show het ultieme uitje rondom de feestdagen! Tijdens deze show word je helemaal ondergedompeld in kerstsfeer tijdens een fantastische voorstelling met een prachtig decor. Deze voorstelling vol kerstmagie is geschikt voor jong en oud. Of je nu een dagje uit wilt met het hele gezin of toe bent aan een beetje me-time samen met je vriendinnen, zus of moeder: het kan allemaal! Een indrukwekkende sterrencast neemt je mee in het sprookje van Doornroosje en de Kerstprins… Hoe romantisch kan het zijn? En dat in een oogverblindende kerstsetting…

overview the christmas show - Mama's Meisje blog

Doornroosje en de Kerstprins

Het verhaal: Lang geleden en hier ver vandaan, leven een koning en koningin. Hun grootste wens  is het krijgen van een kindje. Jaren gaan voorbij totdat deze wens eindelijk uitkomt. De geboorte van de prinses wordt groots gevierd en het hele koninkrijk rukt uit. De koning is echter alleen één iemand vergeten…Fee Fataal is niet uitgenodigd! Plots verschijnt zij toch en spreekt een vloek uit over de pasgeboren prinses Roosje. Voor zij zestien jaar wordt zal zij zich prikken en in een slaap vallen die honderd jaar duurt. Alleen echte liefde kan haar redden. Om haar te beschermen sturen haar ouders Roosje naar de veiligste plek op aarde; de Noordpool waar de Kerstman woont. Maar ooit zal zij terug moeten keren naar haar land om koningin te worden. Lukt het haar vóór die tijd de ware liefde te vinden?

RTL kerstshow - Mama's Meisje blog

The Christmas Show

Op 21 en 22 december barst de Ziggo Dome uit zijn voegen van de hoeveelheid glitter en glamour in The Christmas Show! In deze familieshow spelen allerlei bekende namen mee: Carlo Boszhard, Celinde Schoenmaker, Buddy Vedder, Ilse Warringa, Esmée van Kampen, Tim Douwsma, Femke Louise én Ger Otte. Samen vertellen zij het sprookje van Doornroosje en de Kerstprins. De show is meerdere keren per dag te zien en wegens het grote succes is er onlangs zelfs nog een extra show toegevoegd. Op dit moment zijn de tickets in de voorverkoop voor een aanbiedingsprijs verkrijgbaar, maar hoe dichter de shows naderen, hoe verder de prijs omhoog zal gaan. Wacht dus niet te lang met kaarten bestellen!

Word jij al warm voor The Christmas Show? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook of Instagram!

september 9 2019 2 00 pm findlay residence 1

 

 

 

 

Commerciële content: disclaimer