Op zoek naar een beautycadeautje voor onder de kerstboom? Ik laat je in deze blog The Body Shop kerstcollectie 2021 zien en vertel welke heerlijke Christmas Gifts ik ontving! Kijk je mee?

The Body Shop kerst giftsets 2021

Weet je nog dat ik enkele weken geleden de prachtige adventskalender van The Body Shop unboxte op mijn blog? Deze is gevuld met een variatie aan (veelal full size) beautyproducten en een echte verwennerij voor de feestdagen. Misschien vind je zo’n adventskalender wel iets teveel van het goede om cadeau te geven, maar ben je wél fan van de producten van The Body Shop. Dan heb ik goed nieuws voor je, want de kerstcollectie van 2021 is geweldig en in deze blog vertel ik je daar graag meer over!

The Body Shop kerstcollectie 2021 Christmas Gifts - Mama's Meisje blog

Een feestje om te geven

Rondom de feestdagen geven we elkaar cadeautjes en spreken we naar elkaar toe uit hoe blij we met elkaar zijn. Het is een tijd van warmte, gezelligheid en liefde en het is fijn om iemand in het zonnetje te zetten of te laten merken dat hij of zij speciaal voor jou is. Iemand bedanken of verwennen met een giftset uit The Body Shop kerstcollectie is niet alleen fijn voor de ontvanger, maar ook voor Fier, een organisatie die zich inzet voor slachtoffers van geweld, uitbuiting en misbruik zodat zij opvang, hulp en bescherming krijgen. Bij iedere aankoop doet The Body Shop een donatie aan deze organisatie en kan er worden bijgedragen aan training, educatie en werving van vrijwilligers. Een fijne gedachte! Daarnaast zijn de giftsets een feestje om te geven: de verpakking ziet er niet alleen heel kerstig uit, ze zijn ook milieuvriendelijker dankzij herbruikbare constructies. En voor ieder budget, dus er is altijd iets in de prijsrange waarin je zoekt! Dit zijn de producten die ik kreeg toegestuurd:

Love & Plums

De Love & Plums producten die ik ontving, zijn een body yoghurt (€10), een bath bomb (€5) en sugar body scrub (€16). Deze lijn ruikt rijk, helder, fruitig-bloemig met akkoorden van pruimensorbet, pioenroos en warme, rustgevende musk. Er zijn ook giftsets van deze serie verkrijgbaar en nog meer losse producten zoals een lipbalm, handcrème en bodyspray.

Love & Plums - Mama's Meisje blog

Kindness & Pears

Op zoek naar een zoetige, sprankelende geur? Ik werd helemaal enthousiast van de geur van de Kindness & Pears producten die ik kreeg toegestuurd, want de geur is zowel warm als fruitig met perenextract uit Italië! Ik ontving een bodyspray (€12), een handcrème (€5,50), een sugar lip scrub (€5) en een body yoghurt (€10), maar de lijn bevat onder andere ook een hand wash, een shower gel en de populaire body butters. En natuurlijk zijn er ook leuke giftsets met deze producten!

The Body Shop Kindness & Pears kerstcollectie 2021 - Mama's Meisje blog

Flutter & Flick Eye Makeup Gift

De Flutter & Flick Eye Makeup Giftset (€19) bevat een Happy Go Lash Mascara, een Smokey Eye Definer Pencil en een Camomile Cleansing Butter. Een complete set om de meest glamoureuze feestlook te creëren maar ook om de huid na het feest weer te verzorgen.

Flutter & Flick Eye Makeup Gift - Mama's Meisje blog

Shake & Swish Ginger Haircare Gift

Een droge hoofdhuid en slap haar tijdens de feestdagen? No way! Met de Shake & Swish Ginger Haircare Giftset (€29) maak jij je haar klaar om te dansen! Deze set bevat de Ginger shampoo, conditioner en scalp serum. Ook zit de scalp relaxer in de verpakking: daarmee kun je je hoofd na de behandeling masseren voor de totale ontspanningservaring.

Shake & Swish Ginger Haircare Gift - Mama's Meisje blog

Comfort & Cheer Body Butter Trio

De bodybutters van The Body Shop zijn al jarenlang één van de meest populaire producten, dus het kan niet anders dan dat er in de kerstcollectie van The Body Shop een speciale cadeauverpakking zit! In de Comfort & Cheer Body Butter Trio giftset (€15) vind je drie van hun populairste bodybutter mini’s: Almond Milk & Honey, Mango en Moringa.

Comfort & Cheer Body Butter Trio - Mama's Meisje blog

Joy & Jasmine

De producten uit de Joy & Jasmine lijn bevatten sensueel jasmijnextract uit India en frisse, lichte, bloemige akkoorden van sinaasappelbloesem en roos. Dit zorgt voor een stralende melange en een friszoete geur. Ik kreeg een body yoghurt (€10), een shower gel (€7) en een hand wash (€7).

Joy & Jasmine The Body Shop kerstcollectie 2021 - Mama's Meisje blog

Florals & Frost White Musk Big Gift

De Florals & Frost White Musk Big Giftset is het perfecte cadeau voor de liefhebbers van The Body Shops bekende parfum. Het White Musk parfum heeft een sensuele geur van roos, jasmijn, amber en hout. Naast een roll on versie van dit parfum, bevat deze giftset ook een shower gel, een body lotion en een eau de toilette. Een heerlijk verwencadeau uit The Body Shop kerstcollectie 2021 voor onder de kerstboom!

Florals & Frost White Musk Big Gift - Mama's Meisje blog

The Body Shop kerstcollectie 2021

The Body Shop kerstcollectie 2021 Christmas Gifts zijn verkrijgbaar in de winkels en online.

Heb jij al ergens een kleine hint laten vallen over je cadeauwensen voor kerst? En wat is jouw favoriete adventskalender? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook of Instagram!

september 9 2019 2 00 pm findlay residence 1

 

 

 

 

Disclaimer: gekregen producten