Het blijft nog even spannend hoe we kerst dit jaar kunnen vieren en met hoeveel personen, maar dat het anders wordt dan we gewend zijn is zeker. Des te meer reden om jezelf óf iemand anders lekker in de watten te leggen! Ik schreef vorige maand al over de adventskalender van The Body Shop, maar ze hebben ook een uitgebreide kerstlijn waaruit ik prachtige producten ontving. Ik vertel je graag meer over The Body Shop kerstcollectie 2020!

Little acts of kindness

Ik denk dat het merendeel van de vrouwen die dit leest, net als ik, uitkijkt naar de feestdagen. Ik vond 2020 enerzijds een fantastisch jaar, maar er zit wel een raar bijsmaakje aan. De kerst staat voor warmte, gezelligheid, denken aan anderen en misschien ook wel een leuk presentje geven of krijgen. Denken aan anderen, dat doet The Body Shop dit jaar rond de feestdagen door van iedere transactie een deel aan Fier te doneren. Deze organisatie vangt slachtoffers van huiselijk geweld op en behandelt ze. Toen ik dat las, realiseerde ik me des te meer hoe fijn ik het heb met mijn gezin en dat ons huis voor mij echt een ’thuis’ is. Helaas is dat niet voor iedereen zo, maar het is een fijne gedachte dat je op deze manier een steentje bij kunt dragen. Daarnaast roept The Body Shop op om liefde te verspreiden en little acts of kindness te doen: kleine dingen waarmee je een lach op het gezicht van een ander tovert. Van The Body Shop kerstcollectie 2020 kreeg ik in ieder geval een lach op mijn gezicht: ik laat je zien welke producten ik heb ontvangen!

Kerstcollectie van The Body Shop 2020 - Mama's Meisje blog

The Body Shop kerstcollectie 2020

Verpakt in een prachtige bag kreeg ik producten uit The Body Shop kerstcollectie 2020. Deze producten zijn, net als de rest van hun assortiment, voortgekomen uit een missie. The Body Shop pleit voor een eerlijke prijs voor de leverancier bij de inkoop van grondstoffen, alle producten zijn proefdiervrij en de ecologische voetafdruk wordt nooit uit het oog verloren. De volgende producten zaten in de bag:

  • Shake & Swish Ginger Haircare Duo
  • Winter Jasmine Shower Gel, Body Yogurt & Body Butter
  • Nourishing Body Butter Trio
  • Festive Berry & Warm Vanilla Body Butter
  • Lather & Smooth Snow Globe Gift Dome
  • Hair Slide Gift Set

Omdat ik niet alles zelf wil en kan houden, ga ik in het kader van little acts of kindness enkele vrouwen in mijn omgeving blij maken met de producten uit deze bag en de adventskalender die ik ontving.

Shake and Swish Ginger Haircare Duo - Mama's Meisje blog

Shake & Swish Ginger Haircare Duo

In deze feestelijke duoverpakking zit een Ginger shampoo en een Ginger conditioner. Gember is een geur die erg specifiek is: kruidig, fris en zoet. De haarproducten uit deze Shake & Swish verpakking verzorgen de droge, schilferige hoofdhuid op milde wijze. Met essentiële gemberolie, berkenschors en schietwilgextract worden je lokken heerlijk zacht! Deze Shake & Swish Ginger Haircare Duo uit The Body Shop kerstcollectie 2020 is verkrijgbaar voor €15.

The Body Shop winter jasmine lijn review - Mama's Meisje blog

Winter Jasmine Shower Gel, Body Yogurt & Body Butter

De Winter Jasmine lijn uit The Body Shop kerstcollectie 2020 is een special edition: deze is dus enkel rondom de feestdagen verkrijgbaar! De producten zijn verrijkt met jasmijnextract uit India en ruiken heerlijk fris. ‘Zoals een kraakheldere frisse winterochtend‘, aldus The Body Shop. Dat kan ik beamen! De combinatie van een douche product en een verzorgend product voor daarna is heel prettig! De Winter Jasmine Shower Gel, Body Yogurt & Body Butter zijn verkrijgbaar voor (in dezelfde volgorde) €7, €10 en €16.

Nourishing Body Butter Trio - Mama's Meisje blog

Nourishing Body Butter Trio

Had ik al gezegd dat ik fan ben van de Body Butters van The Body Shop? Ik heb er al menig verpakking van leeg gesmeerd en ik ben iedere keer weer verrast van de nieuwe releases qua geuren. Naar mijn ervaring smeren ze goed uit (dus zuinig in gebruik), trekken ze snel in maar zorgen ze er tegelijkertijd voor dat mijn huid gevoed voelt. In The Nourishing Body Butter Trio cadeauverpakking vind je 3 varianten: Moringa, Mango en Almond Milk & Honey. Drie kleinere verpakkingen zodat je lekker kunt experimenteren welke je het fijnst vindt voordat je een full size Body Butter aanschaft! Deze cadeauverpakking kost €15.

Festive Berry Boddy Butter Warm Vanilla - Mama's Meisje blog

Festive Berry & Warm Vanilla Body Butter

Nu we het toch over Body Butters hebben, ontving ik er nog twee uit The Body Shop kerstcollectie 2020. Festive Berry ruikt heerlijk fruitig, dat kan ook niet anders als er cranberryolie uit Noord-Amerika in zit. De geur van de Warm Vanilla editie behoeft geen uitleg. Een heerlijke verwennerij voor de huid tijdens de droge wintermaanden! Deze Body Butters zijn verkrijgbaar voor €16 per stuk.

Lather & Smooth Snow Globe Gift Dome - Mama's Meisje blog

Lather & Smooth Snow Globe Gift Dome

Een bijzondere cadeauverpakking uit deze kerstcollectie is de Lather & Smooth Snow Globe Gift Dome. In deze verpakking zitten heerlijke producten voor zowel haar als huid: Strawberry Body Butter (50 ml), Strawberry Shower Gel (60 ml), Banana Truly Shampoo (60 ml), Banana Truly Conditioner (60 ml) en Strawberry Lip Butter (10 ml). De cadeauverpakking is verkrijgbaar voor €18.

haarspeldjes kerst - Mama's Meisje blog

Hair Slide Gift Set

De haarspeldjes uit The Body Shop kerstcollectie 2020 bevatten feelgoodvibes. De kreten ‘fearless’, ‘unstoppable’, ‘empowered’ en ’together’ zijn inspirerend én houden je haar op z’n plek! Verkrijgbaar voor €5 per set.

Alle producten zijn verkrijgbaar in de winkel en online.

Welke producten uit The Body Shop kerstcollectie 2020 vind jij het leukst? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook of Instagram!

september 9 2019 2 00 pm findlay residence 1

 

 

 

 

Commerciële content: disclaimer