Een dagje weg of een fijne overnachting: ik zou het iedere week wel willen beleven! Jammer dat er altijd een kostenplaatje aan zo’n uitje hangt. Ik boekte er al meerdere malen high-tea’s, maar zag nu ook leuke overnachtingen die werden aangeboden op de website van Groupon.

Uitjes met korting bij Groupon

Het concept is simpel: op de website van Groupon vind je iedere dag aanbiedingen verspreid over heel Nederland. Er worden verschillende dingen aangeboden. Zo kun je bijvoorbeeld naar de kapper, lekker uit eten in een restaurant of genieten van een dagje sauna met een fijne massage. Je krijgt altijd korting op de activiteit van jouw keuze. Hierdoor bespaar je aanzienlijk op jouw dagje uit. Ik ben al verschillende keren met vriendinnen en een groepje oud-collega’s wezen high teaën via Groupon. Dat is toch wel ons favorietje uitje tot nu toe geweest. Maar met het oog op de zomer, biedt Groupon nu een heleboel geweldige summer-get-aways met korting aan!

Overnachten op een bijzondere locatie

Een heerlijke vakantie, daar kan ik echt maanden voorpret van hebben. Een leuke bestemming uitkiezen, alle voorbereidingen treffen en dagdromen over hoe leuk het op die plek zal zijn… Dromen, dat doe ik ook als ik de mooie locaties bekijk waaruit ik kan kiezen. Wie kan er nu zeggen dat hij wel eens in een kerk heeft geslapen? Al eens aan een verblijf in de prachtige St. Bonifatiuskerk in het Gelderse Horssen gedacht? Je kunt natuurlijk ook ‘gewoon’ het vliegtuig pakken en een verrassingstrip naar een Zuid-Europese strandbestemming boeken. Zou jij het durven?

Groupon

Wellness en Golf Resort in Zuid Drenthe

Een weekend compleet in de watten worden gelegd: als mama droom ik er wel eens van om gewoon de boel de boel te laten en even een weekendje weg te gaan. Het Wellness en Golf Resort in Zuid Drenthe nodigt behoorlijk uit als ik naar de plaatjes kijk. Ik moet zeggen dat mijn golfskills even op een laag pitje staan (lees: never done that) maar die wellness… Wanneer gaan we?

Groupon1

Luxe verblijf bij Hampshire Hotels

Regelmatig staan er op Groupon aanbiedingen voor een overnachting in één van de prachtige Hampshire Hotels. Een luxe verblijf met keuze uit verschillende locaties in Nederland: je moet er snel bij zijn, want ze zijn zo weg! Genieten van een heerlijk ontbijt, de omgeving verkennen, kortom: tijd voor ontspanning. Met wie zou jij binnenkort echt eens een nachtje weg moeten?

Waar zou jij graag willen overnachten? Ik lees je reactie graag terug in de comments of op Facebook, Instagram of Twitter!

Liefs Karin

 

 

 

 

Deze blog is tot stand gekomen door middel van een samenwerking