Ik vind het af en toe heerlijk om even lekker te klagen en te zeiken. Het spreekwoordelijke glas is normaal gesproken gewoon halfvol, maar vandaag zette ik op een rijtje wat ik STOM! vind. En daag ik andere bloggers uit om dit ook te doen met deze STOM! tag.

Dit vind ik stom!

Iedere maand als de Linda hier op de mat valt, vind ik het heerlijk om te lezen wat andere mensen STOM! vinden. In deze rubriek vertelt iedere maand een nieuwe BN’er welke dingen hij of zij verschrikkelijk, irritant en hinderlijk vindt. Dat kan van alles zijn en ik vind het altijd heel relativerend om te lezen. Het is toch heerlijk om af en toe even lekker je gal te spuwen? Daarom vertel ik vandaag wat ik STOM! vind!

STOM

#firstworldproblems

Zoals je ziet, zijn er de dingen die ik hinderlijk vind nogal verschillend in orde van ernst en grote. Sommige dingen zijn nu eenmaal #firstworldproblems voor mij persoonlijk, terwijl een ander zich er echt niet druk om zou maken. En daarom is het ook zo leuk om de STOM! lijstjes van verschillende mensen te lezen. Nu ben ik natuurlijk heel benieuwd naar jouw rijtje! Daarom nodig ik je uit om deze tag ook in te vullen en geef me dan even een seintje, want dan kom ik natuurlijk bij je lezen! Neem je deze STOM! tag over? Vermeld dan wel even met een linkje dat je deze via Mama’s Meisje hebt gevonden, dat vind ik leuk. Ik vraag Marieke van Mariekeblogt en Kirsten van La Vie de Mama om deze tag in te vullen! Zo, ik kan weer rustig ademhalen, want ik heb al mijn frustraties weer van me af geschreven, haha!

Wat vind jij echt STOM!? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook, Instagram of Twitter!

Liefs Karin