De perfecte bezigheid voor op een druilerige dag? Spelen met stickers! Ik ontving vier ‘Super Stickerpret’ stickerboeken van Deltas en mag van iedere editie ook één weggeven! Lees snel verder om mee te doen!

Favoriete bezigheid

Als je onze oudste twee dochters ergens heel erg blij mee maakt, dan is het wel met een vrolijk stickervel. Op een leeg wc-rolletje, op een vel papier of stiekem op het tafelblad, de vloer of op de muur: stickers plakken is hun favoriete bezigheid. Er zijn hier dus ook al heel wat stickers de revue gepasseerd! Je kunt je voorstellen dat ze een gat in de lucht sprongen toen ik vier ‘Super Stickerpret’ stickerboeken van Deltas ontving! En het leuke is: ik mag van iedere editie ook één weggeven! Wat mij betreft is dit de ideale activiteit op een regenachtige dag en de boeken zijn ook ideaal om mee te nemen tijdens een vakantie of weekendje weg.

WIN 'Super Stickerpret' stickerboeken van Deltas! - Mama's Meisje blog

Stickerboeken van Deltas

De ‘Super Stickerpret’ stickerboeken van Deltas zijn verkrijgbaar in vier verschillende varianten, dus er is er altijd ééntje die jouw kind het meest aanspreekt: dinosaurussen, eenhoorns, prinsessen of voertuigen. In ieder stickerboek zitten meer dan 500 stickers en de boeken zijn stuk voor stuk gevuld met prachtige illustraties waarop de stickers naar hartenlust geplakt kunnen worden. Plak bijvoorbeeld een vliegtuigsticker op de landingsbaan, een eenhoornsticker in Het Betoverde Woud, alle dinosoorten op de juiste soort-pagina of een prachtige prinsessenjurk in een koninklijke kledingkast! Deze stickerboeken bieden perfect vakantievermaak en zijn dan ook onmisbaar in de bagage tijdens een lange autorit of vliegreis. De stickers in deze stickerboeken zijn herbruikbaar en daarmee is urenlang plakplezier verzekerd!

‘Super Stickerpret’ stickerboeken (Uitgeverij Deltas, Voertuigen ISBN: 9789044758696 – Eenhoorns ISBN: 9789044758702, Dinosaurussen ISBN: 9789044762303, Prinsessen ISBN: 9789044762310), adviesprijs €10,95 zijn zowel in de boekhandel als online verkrijgbaar.

plakplezier boek voor lange autorit kinderen - Mama's Meisje blog

WIN: ‘Super Stickerpret’ eenhoorns – dinosaurussen – prinsessen – voertuigen

Niet alleen Suus en Niene ontvingen deze leuke stickerboeken van Deltas: ook jij maakt kans op één van de vier exemplaren van ‘Super Stickerpret’! Wil je kans maken op deze geweldige prijs? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

  • Volg Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
  • Laat in een reactie onder deze blog weten welk stickerboek jij graag wilt winnen: eenhoorns, dinosaurussen, prinsessen of voertuigen.
  • Vul een geldig e-mailadres in! Meedoen kan tot en met 14 februari 2022. De winnaars krijgen uiterlijk 17 februari bericht via e-mail.
  • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt via e-mail op de hoogte gesteld. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur na berichtgeving via e-mail, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

liefs karin - Mamas Meisje blog

 

 

 

 

commerciële content: disclaimer