In onze badkamer hebben wij een heerlijk groot ligbad. Erik was eerst niet zo’n voorstander van een bad, maar inmiddels vinden we het beide heel handig. Suus is namelijk gek op water en gaat heel graag in bad. Nu ze wat groter wordt, zijn de badeendjes niet uitdagend genoeg meer. Daarom ging ik op zoek naar leuk badspeelgoed!

dolfijnVTech Spetter & Speel Dolfijn

Spetteren met water vind Suus ontzettend leuk. Ze schaterlacht en slaat met haar handjes op het water. Deze Spetter & Speel Dolfijn van V-Tech heeft een snorkel. Als je water over zijn hoofd gooit, maakt hij niet alleen vrolijke geluidjes, maar er komt ook water uit zijn snorkel omhoog. Dit gebeurd ook wanneer je de dolfijn onder water dompelt. Een leuk cadeautje voor op het verlanglijstje van Suus haar eerste verjaardag!

 

 

ijsjesmaker e1487513865177

TOMY Schuimijsjes Fabriek

Ik ben dol op ijsjes! Deze Schuimijsjes Fabriek van TOMY is geschikt vanaf ongeveer 3 jaar, maar ik vind ‘m zo leuk! Er zitten 3 hoorntjes bij, je voegt wat zeep toe aan het daarvoor bestemde reservoir en ijsjes maken maar! Dit vind ik dus echt origineel en leuk badspeelgoed!

 

molentje

Nijntje Zand en Watermolen

Deze molen van Nijntje is geschikt voor water én zand. Ideaal voor in bad en ik vond dit vroeger zelf ook altijd heel leuk. Er zit een vulbekertje bij. Als kind kon ik uren met dit soort molentjes spelen, dus voor een klein prijsje een groot succes. Alles waar Nijntje op staat, is sowieso goed! Edit: deze molen lijkt overal te zijn uitverkocht, maar een leuk alternatief badspeelgoed is deze

 

OOK LEUK: KNEEDBARE KLEI & SCHUIM VOOR IN BAD BIJ ACTION

woezel en pip

Woezel en Pip Bad Foam Figuurtjes

Woezel en Pip zijn niet meer weg te denken uit het leven van onze kleintjes. Deze vrolijke hondjes staan samen met Tante Perenboom, De Wijze Varen en Buurpoes op leuke Foam Figuurtjes voor in bad. Als de figuurtjes nat worden, blijven ze plakken aan de badwand. Ook blijven ze drijven. Voor de echte pro’s is er ook een Woezel en Pip Badpuzzel.

 

emmertjesZoo Stack and Poor Buckets

Deze vrolijke emmertjes staan garant voor spetterplezier. Ze kunnen eindeloos gevuld worden met water: de bodem van ieder emmertje is op een andere manier geperforeerd, dus kan het water op verschillende manieren sproeien. Ook zijn ze stapelbaar! Heel simpel, maar de meeste waterratjes vinden het geweldig om eindeloos water te scheppen en te kijken hoe het water weer terugloopt in het bad! Deze emmertjes krijgen dus ook een plekje op Suus haar verlanglijstje!

Heb jij ideeën opgedaan voor waterfun? Heb je nog een leuke tip op het gebied van badspeelgoed? En is jouw kindje ook zo’n waterratje? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook, Instagram of Twitter!

Liefs Karin