Nieuwe schoenen? Yes please! We tellen af naar de lente dus is het weer tijd om onze garderobe te updaten. Speciaal daarom maakte ik een budget overzicht van de leukste sneakers met panterprint onder €50. Ik wil er spontaan van shoppen… Kijk maar mee!

Voorjaar: nieuwe schoenen please!

Hoewel het de afgelopen tijd vooral heel grauw en grijs was als we naar buiten keken, druppelen de voorjaarscollecties alweer binnen. Een prima moment dus om je, ondanks de kou en regen, alvast voor te bereiden op het voorjaar! Een rondje oriënteren om te kijken welke kleurtjes we dit voorjaar spotten en misschien zelfs al een nieuwe outfit te scoren: een heerlijke voorbereiding op de lente en het mooie weer. Je leest het: ik ben aanvoerder van team zon en kan niet wachten tot alles weer in bloei staat. En tot mijn grote plezier zag ik tijdens zo’n rondje online window shoppen dat de panterprint nog steeds rijkelijk vertegenwoordigd is in het modebeeld van aankomende tijd. Als #panterannie besloot ik daarom een budget overzicht te maken voor de mama’s die nog op zoek zijn naar nieuw schoeisel. Ja, je leest het goed: shop eens lekker voor jezelf in plaats van voor de kids! Ik presenteer u de leukste sneakers met panterprint onder €50.

Budget Fashion De leukste sneakers met panterprint onder €50 - Mama's Meisje blog

Witte sneakers met panterprint

Een witte sneaker is sowieso een musthave voor het voorjaar, maar met een touch of panterprint wordt het nèt even iets pittiger allemaal. Zo spotte ik deze sneakers met panterpint strepen van Adidas (€39,99). Puma heeft ook een stijlvolle witte sneaker met leopard touch die nu waren afgeprijsd, waardoor ze nog net in deze blog konden worden opgenomen (€49,99). De witte sneakers van Graceland hebben, naast panterprint, ook goudkleurige details waardoor deze wat luxer oogt (€29,99). Een iets meer basic model, máár wel van leer, is dit paar van 5th Avenue (€49,99). En als laatst konden deze all over budgetproof panterprint schoenen van Scapino natuurlijk niet ontbreken (€12,99). Het leuke is dat deze óók in kindermaatjes verkrijgbaar zijn, zoals ik vorig jaar al eens op Instagram laat zien. Daardoor kun je lekker twinnen!

witte sneakers met panterprint - Mama's Meisje blog

budgetproof leopard schoenen - Mama's Meisje blog

Chunky of dadsneakers

Persoonlijk moest ik er best wel aan wennen, maar inmiddels ben ik er fan van: chunky sneakers of dadsneakers. En natuurlijk zijn ook onder deze vorm van sneakers de panterprintjes ruim vertegenwoordigd! Deze chunky sneakers met panterprint van Blue Box zijn erg stoer in het zwart met terrakleurige accenten (€39,99). Hou je van iets lichtere kleuren, dan zijn deze panterprint schoenen van Bonprix (€24,99) of deze leukerds van Even&Odd (€38,99). Ook de exemplaren van Blue Box met gespikkelde zool (€29,99) en gecombineerd met slangenprint (€29,99) zou ik moeiteloos toevoegen aan mijn collectie!

chunky - Mama's Meisje blog

chunky 2 - Mama's Meisje blog

Cheetah printjes

In het kader van gevlekte katachtigen tellen we cheetah printjes ook gewoon lekker mee. Het is dan wel geen panter, maar het verschijnt toch vaak in de zoekresultaten als je zoekt naar sneakers met panterprint. En wow, wat een toffe exemplaren spotte ik! Vooral de all over gespikkelde sneakers van Coco Bella (€29,99) vind ik te gek, al zijn de iets subtielere variant van Coco Bella (€29,99) en van Blue Box (€29,99) ook heel tof. Maar ook chunky panterprint schoenen zoals deze van Coco Bella (€39,99) of deze van Sub55 (€49,99) zijn voorjaarsproof!

cheetah panterprint sneakers budgetproof betaalbare schoenen voorjaar - Mama's Meisje blog

cheetah chunky - Mama's Meisje blog

Panterprint schoenen in de sale

Kun je in de nieuwe collectie nog niet slagen? Misschien heb je geluk en scoor je een paar panterprint schoenen in de sale! Zo had ik laatst beet bij Scapino: thanks to de stapelkorting scoorde ik dit paar chunky sneakers mét panterprint voor €13! Ook spotte ik hele mooi patta’s van Ann Rocks (€49,99) en deze met all over panterprint van hetzelfde merk (€39,99).

uitverkoop sale schoenen leopard cheetah - Mama's Meisje blog

Ren jij ook naar de winkel voor een paar sneakers met panterprint? Welke panterprint schoenen uit dit budget overzicht vind jij het leukst? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook of Instagram!

liefs karin - Mamas Meisje blog

 

 

 

 

Affiliate: disclaimer